Gravidute si mamici din Arad (2)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donna_n spune:

dragelor imi pare tare rau ca nu am apucat sa mai scriu pe-aici.

martea trecuta am plecat la spital si dupa 7 ore de travaliu in spital am intrat in cezariana. Contractiile au fost puternice (la un minut si intensitate maxima) dar nu m-am dilatat decat 4 cm. Inimioara lu Sophia a inceput sa bata mai tare asa ca am ajuns in operatie. Totul a fost bine asa ca in 25 august la 00.07 s-a nascut Sophia Naomi, 3400 gr, 52 cm si nota 10! dupa 3 zile ne-au lasat acasa si de atunci a inceput cea mai frumoasa poveste pentru noi
in rest ce sa va spun, se schimba pe zi ce trece, creste, zambeste, si noi nu ne mai saturam sa o admiram.

Cristina imi pare rau sa aud ca ati avut probleme? Cum sunteti acum? SI-a mai revenit? Si Sophia are stridol laringian congenital si avem si noi destul de tras cu asta. De fapt mai mult ma sperii eu cand o vad si pana respira iar dupa ce se ineaca imi sta inima in loc. Dar noua nu ne-a zis nimic medicul neonatolog, cand am citit ce ai scris tu m-am gandit si apoi am vazut ca scrie pe carnetul ei de sanatate si pe foaia de externare. Nu stiu daca are rost sa merg cu ea la dr daca doar timpul poate rezolva. Eu o alaptez si nu-i dau nimic altceva pe langa. Cand bea din sticluta (ca m-am mai muls si i-am dat asa) se ineaca mult mai rau. La san cand sta respira mai bine in timp ce mananca si de aia ii mai bine.

De genesys am fost multumita si de tratament si de conditii si de nasterea in sine. Am avut un medic super si cred ca si asta conteaza mult.

In rest va pot povesti de orice legat de spital numai sa intrebati.

pupam toate gravidutele, burticile, mamicile si bebelusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 86cmm spune:

Citat:
citat din mesajul lui Donna_n

dragelor imi pare tare rau ca nu am apucat sa mai scriu pe-aici.

martea trecuta am plecat la spital si dupa 7 ore de travaliu in spital am intrat in cezariana. Contractiile au fost puternice (la un minut si intensitate maxima) dar nu m-am dilatat decat 4 cm. Inimioara lu Sophia a inceput sa bata mai tare asa ca am ajuns in operatie. Totul a fost bine asa ca in 25 august la 00.07 s-a nascut Sophia Naomi, 3400 gr, 52 cm si nota 10! dupa 3 zile ne-au lasat acasa si de atunci a inceput cea mai frumoasa poveste pentru noi
in rest ce sa va spun, se schimba pe zi ce trece, creste, zambeste, si noi nu ne mai saturam sa o admiram.

Cristina imi pare rau sa aud ca ati avut probleme? Cum sunteti acum? SI-a mai revenit? Si Sophia are stridol laringian congenital si avem si noi destul de tras cu asta. De fapt mai mult ma sperii eu cand o vad si pana respira iar dupa ce se ineaca imi sta inima in loc. Dar noua nu ne-a zis nimic medicul neonatolog, cand am citit ce ai scris tu m-am gandit si apoi am vazut ca scrie pe carnetul ei de sanatate si pe foaia de externare. Nu stiu daca are rost sa merg cu ea la dr daca doar timpul poate rezolva. Eu o alaptez si nu-i dau nimic altceva pe langa. Cand bea din sticluta (ca m-am mai muls si i-am dat asa) se ineaca mult mai rau. La san cand sta respira mai bine in timp ce mananca si de aia ii mai bine.

De genesys am fost multumita si de tratament si de conditii si de nasterea in sine. Am avut un medic super si cred ca si asta conteaza mult.

In rest va pot povesti de orice legat de spital numai sa intrebati.

pupam toate gravidutele, burticile, mamicile si bebelusii

39+

Felicitari Donna!!Bine ai venit Sophia Naomi:)..noi la spital nu aveam decat Serayah pt fetita si l'am pus pe sotul meu sa aleaga dintre Rut,Priscilla si Naomi..:)...
Apropo de Stridol,Stridor..cum ii spune..mie la SPital in Arad mi'o zis ce are ca la Cris nimeni(asistentele) nu mi'o zis nimic concret,ci doar ca asa fac toti copii(si am aflat ca nu fac toti,numai unii),desi nu ma lamurise nimeni cu raspunsul asta de aceea cand am ajuns acasa,dupa 2 zile a facut asa la fiecare inghititura si atunci ne'am decis sa chemam salvarea..ce sa sa facem..tre' sa avem grija cum o hranim cand ii dam din sticla(si eu ma mulg ziua ca daca ii dau incontinuu toata ma face rana)numa noaptea ii dau de la piept ca nu doarme altfel,numa cu tzatzuca in gurita..:P...s'o smecherit..:)ne'o spus sa facem cat mai multe pauze..si eu fac ft multe..tot la 4-5 guri ii scot sticla..ca doar nu ma grabeste nimeni..acuma suntem mai bine..peste 2 sapt tre' sa mergem sa repetam controlul ala la cap(a iesit bine prima data,dar nu stiu dc tre sa il facem din nou..)..ni s'a spus ca pana pe la 2 luni jumate o sa fie mai dificil(pana se mai intareste acolo)si ca pana pe la un an si ceva,zgomotul o sa se auda cand o sa faca efort,sau orice alte lucruri care sa o oboseasca..voi cum sunteti?nu ti'a spus nimeni de la ce are asta?noua ne'a spus ca din cauza lipsei de calciu nu i s'a dezvoltat bine acolo la trahee(de fapt ii ft subtire si cand mananca,ca haplea oboseste si esofagul apasa pe trahee si fiind ft subire ea se lipste si asta o impiedica pt cateva sec. sa respire,da eu suflu pe ea cand se ineaca si isi revine)nu pui poze pe FB?sper sa ne scrii cand ai vreme sa ami imapratsim una alta..sa stii ca imi pare rau si si Sophia are aceeasi problema..si sper cat mai repede sa se faca bine amandoua..
astept sa ne mai scrii..
va pup

Mergi la inceput

cristina

sa stii ca la mine cu sticla face mai urat. se ineaca intr-una. este cand se ineaca si pentru ca i-o scot din gurita asa ca nu-i solutie. eu rani la san nu mai am doar ca sunt rosii si ustura. ma mulg de nevoie ca e prea mult lapte dar il tin la congelator pentru "vremuri grele"

acum sper si eu sa treaca.. medicul de fam nici nu stie de asa ceva si e clar ca tratament nu este. La noi e congenital, adica din nastere, fara vreo cauza anume..cred! tu cum te simti? cum ti-e operatia? ti-ai revenit complet?

in rest ce sa zic...pana acum dormea nonstop, acum incepe sa stea si treaza cu orele. A pus 480 de grame intr-o sapt deci suntem bine si incepe sa o doara burtica si-i mai maraita din cauza asta :(

pe facebook trebe sa fac curatenie la friends inainte, ca am multi de prin nush ce tari de cand cu farmville-ul si abia apoi pun poze.. dar sa vad cand imi fac timp si de asta

off, trebe sa schimb si semnatura...

Mergi la inceput

Citat:

cristina

sa stii ca la mine cu sticla face mai urat. se ineaca intr-una. este cand se ineaca si pentru ca i-o scot din gurita asa ca nu-i solutie. eu rani la san nu mai am doar ca sunt rosii si ustura. ma mulg de nevoie ca e prea mult lapte dar il tin la congelator pentru "vremuri grele"

acum sper si eu sa treaca.. medicul de fam nici nu stie de asa ceva si e clar ca tratament nu este. La noi e congenital, adica din nastere, fara vreo cauza anume..cred! tu cum te simti? cum ti-e operatia? ti-ai revenit complet?

in rest ce sa zic...pana acum dormea nonstop, acum incepe sa stea si treaza cu orele. A pus 480 de grame intr-o sapt deci suntem bine si incepe sa o doara burtica si-i mai maraita din cauza asta :(

pe facebook trebe sa fac curatenie la friends inainte, ca am multi de prin nush ce tari de cand cu farmville-ul si abia apoi pun poze.. dar sa vad cand imi fac timp si de asta

off, trebe sa schimb si semnatura...

39+

hmmm..nush ce sa zic daca med.de fam nu stie de asa ceva..si la noi tot de la nastere e..cred..pt ca dupa cateva ore cand am primit'o in salon si i'am dat sa mance,mi s'o inecat..eu ma simt bine in mare parte..operatia mea are 5 copci..nu prea am pofat de mancare si parca asa slabita ma simt cateodata..de dormit doarme si a mea toata ziua,numa ca are seri in care are program pana pe la 1 si ceva 2 cand sta treaza..bine asta de pe la 12 si apoi pana dim nu se mai trezeste,alta data si pana la amiaza..numa face asa un zgomot ca o gainutza cand trebuie schimbata:P...nu pot sa zic ca am probleme cu ea..pana acuma decat ce ti'am spus..tu um stii cat mananca la san ca a mea de cela mai multe ori adoarme dupa 5-10 min si iar se trezeste si tot asa...is convinsa ca atat timp cat ii la piept nu se satura desi am lapte,numa ca ea ii cam dispe dupa san si vrea de multe ori numa sa stea cu el in gura..trage cateva guri si apoi doarme..de aia ma mulg si ii dau din sticla peste zi..ca oricum noaptea nu se prea trez sa mance..ma refer,odata ce a adormit..dupa 1-2 incolo..abia astept sa o vad pe printesa ta:)..
nah te las..poate mai intru mai incolo..te pup..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristale spune:

Donna bine ati venit acasa. Sa fiti sanatoase amandoua.
Ce fain ca voi deja povestiti de printesele voastre....pana cand nasc eu voi o sa fiti experte asa ca o sa apelez la voi pt sfaturi.

www.floar3d3colt.blogspot.com

Mergi la inceput

Cristale, ! Atunci abia astept sa nasti daca oi fi atunci experta, ca acuma ma simt picata de pe alta planeta. Am inpresia ca nu stiu ce trebe sa fac si ca nu-mi iese nimic.

Cristina, sa stii ca si eu m-am speriat ca nu stiam cat mananca (,) ca si Sophia nu sta mai mult de 10-15 minute la san. La spital ne-au zis undeva intre 30 de min si o ora si iti dai seama ca m-am speriat. Dar ea mananca foarte repede si fara pauze si la proba suptului (cantarit inainte si dupa) imi iese si 100-110 gr ceea ce e mult pentru varsta ei asa ca sunt linistita. Sunt bebei mai lenesi care stau si 40 de minute la san. Acuma cu saturatul eu una nu prea mi-as da seama pentru ca ea cauta cu gurita tot timpul daca e treaza. Deci cat as pune-o la piept atat ar sta, doar ca nu mananca numai cand ii e foame. asa ca atata timp cat e vioaie si ia in greutate nu ma ingrijorez.

Ea se trezeste de 2 ori noaptea, adica adoarme pe la 7, max 8 si se trezeste la 1,2 si apoi la 5 si doarme pana pe la 9. Vreau sa fac cumva sa doarma mai tarziu seara ca sa scoatem una din treziri dar sa vad daca imi iese ca ea adoarme la tzitzi si nu mai am ce sa-i fac.

am pus poze pe facebook

Mergi la inceput

Cristina, am uitat sa zic de lipsa ta de pofta. Esti slabita si de la nastere si de la alaptat. Iei vitamine? Eu continui cu elevit si acum pe perioada alaptarii. Eu sunt opusul tau. Mananc si beau intruna, dupa ce alaptez mor de sete si de foame, noaptea topesc un pachet mare de biscuiti si as manca prajituri si cioco (niciodata nu am mancat dulciuri ca nu am fost cu ele, mai ales prajituri). Deci pentru mine acum ma simt "gravida", acum am pofte si mananc mult.

Mergi la inceput

Citat:

Cristale, ! Atunci abia astept sa nasti daca oi fi atunci experta, ca acuma ma simt picata de pe alta planeta. Am inpresia ca nu stiu ce trebe sa fac si ca nu-mi iese nimic.

Cristina, sa stii ca si eu m-am speriat ca nu stiam cat mananca (,) ca si Sophia nu sta mai mult de 10-15 minute la san. La spital ne-au zis undeva intre 30 de min si o ora si iti dai seama ca m-am speriat. Dar ea mananca foarte repede si fara pauze si la proba suptului (cantarit inainte si dupa) imi iese si 100-110 gr ceea ce e mult pentru varsta ei asa ca sunt linistita. Sunt bebei mai lenesi care stau si 40 de minute la san. Acuma cu saturatul eu una nu prea mi-as da seama pentru ca ea cauta cu gurita tot timpul daca e treaza. Deci cat as pune-o la piept atat ar sta, doar ca nu mananca numai cand ii e foame. asa ca atata timp cat e vioaie si ia in greutate nu ma ingrijorez.

Ea se trezeste de 2 ori noaptea, adica adoarme pe la 7, max 8 si se trezeste la 1,2 si apoi la 5 si doarme pana pe la 9. Vreau sa fac cumva sa doarma mai tarziu seara ca sa scoatem una din treziri dar sa vad daca imi iese ca ea adoarme la tzitzi si nu mai am ce sa-i fac.

am pus poze pe facebook

39+

Ti'am vazut printesa..ii o scumpa..nu prea mi'am dat seama pe cine seamna..oricum ii ft CUTE:)
pitica mea o mancat ieri la 12(amiaza)90gr si o dormit pana la 6 fara ceva cand o mancat iara 90gr..azi noapte o dormit pe la 1 si pe la 4 am schimbat'o si mai dimineata abia o mancat ca io am crezut ca vrea sa mance si am, incercat sa ii dau,da nici vba sa vrea..
apropo de mine..sa stii ca m'am gandit ca din cauza alaptari ma simt asa slabita..am mai auzit pe altele ca iau elevitu' si acuma(dupa ce or nascut)tre' sa'l iau si eu ca mai am..
Cum reactioneaza la baita?nu plange?..

Mergi la inceput

fetelor ce mai faceti?nu mai ziceti nimic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

buna si craciun fericit!!!!!
nu mai sunt gravidute din arad?sa vorbim despre spitale, doctori...
eu sunt tare nehotarata nu stiu ce doctor sa aleg si ce spital...(stiu doar ca spitalul nostru de stat e exclus).

11+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput