Gravidute si mamici din Arad (2)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
ang_21_costi spune:
anca iti multzumesc mult
sa-ti traiasca feciorul
locuiesti in Arad sau in imprejurimi?
angi
Doamne ajuta-ne sa gasim comoara
mult cautata.
Aspiranta optimista, cu ajutorul Tau Doamne: Viitoare
noi 2 prin lume
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anca16/anca16.jpg)
anca16 spune:
Cristina, Donna : sper ca sunteti bine ..sa ne dati de veste!
Angi: multumesc.Locuiesc in Arad.Sa imi spui, dupa ce mergi, ce impresie ti-a facut.Eu am inteles ca , pe langa profesionalism, e si tare simpatic si vorbeste frumos cu pacientele.
Mamica de Razvan (24.05.2010)
Cristale spune:
Am inteles de pe facebook ca a nascut deja Cristina, luni sau marti.
De Donna nu stiu nimic dar ma gandesc ca si ea trebuie sa fi nascut.
Va asteptam acasa fetelor sa ne povestiti cum a fost. Speram ca sunteti bine atat voi cat si bebelinele.
Angi am vazut ca te-ai casatorit la Paulis. Speram sa ne dai si tu vestea buna pe care o astepti.
www.floar3d3colt.blogspot.com
anca16 spune:
Daniela, Monitza, adeana, andreea...ce mai faceti dragelor?Sa mai intrati si pe aici cand mai aveti timp/chef.Adeanapiticul tau nu e cu mult mai mic decat al meu
Eu personal astept vesti si de la Donna si Cristina, sper sa intrati feteolor sa ne spuneti cum va simtiti si cum e sa va tineti minunile in brate.
Weekend placut!
Mamica de Razvan (24.05.2010)
www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus
Donna_n spune:
Neata fetele!
Imi pare asa rau ca nu am mai reusit sa scriu. V-am tot citit, desi a fost liniste cateva zile, dar abia ma mai misc. Contrar asteptarilor tutror (inclusiv a medicului :P ) suntem tot 2 in 1. Se pare ca Sophia vrea sa ajunga la termen. Contractii insa am in fiecare zi si noapte. Sunt dureroase cateodata de nu mai am aer, dar tot nu sunt regulate asa ca astept. Nu vreau sa merg sa stau si-n spital nu stiu cat, bebelina misca de ma rupe deci...mai stam. Daca ramane asa, marti merg la medic sa vedem cum e.
In rest dor toate, nu mai pot sta nici intinsa nici in fund, miscarile ei dor cateodata de simt ca pleznesc, dar sunt fericita ca am ajuns pana aici.
Cristina, sunt convinsa ca iti tii printesa in brate asa ca Felicitari si Serayah bine ai venit !
Moni nu cred ca am apucat sa iti multumesc pentru toate raspunsurile ce mi le-ai dat referitor la Genesys
Angi bine ai venit, sper sa ai parte si tu de frumoasa odisee a sarcinii cat de curand!
Va pup pe toate si incerc sa scriu cat de des pot
86cmm spune:
hello fetelor...am ajuns ieri acasa...CE BINE E!!!..am nascut marti la 15:18 prin cezariana pana la urma..am depasit cu 2 zile termenul si trebuia facut ceva pt ca nu aveam contractii cu toate testele pe care mi le'au facut...ma luau contractiile pe moment si apoi ma lasau...nah asta e..oricum bine ca am scapat si a trecut ce a fost mai greu..aa si din discutiile pe care le'a avut Dr.cu sotul ei(ca ei doi m'au operat)...ziceau ceva de genu' ca nu am avut lichid(banuiesc ca ft putin)..si ca era cu capul intr'o asa pozitie incat nu avea cum sa coboare si sa iasa pe jos..a fost pe partea dreapta...
Fetita noastra se cheama Priscilla-Serayah si a avut la nastere 3270gr si 52cm..
parca nu imi vine sa cred ca suntem acasa..anca acum imi amintesc cand ma consolai si ziceai ca trece si o fi bine..
poate intru mai tarziu s ava mai povestesc mai multe ca amu nu prea am timp..va pup
Cristina MAMI de PRISCILLA- SERAYAH...
I TRUST IN GOD..
Cristale spune:
Cristina ma bucur ca ati scapat cu bine si ca sunteti sanatoase amandoua. Abia astept sa ai un pic de timp sa povestim. Vreau sa te intreb o gramada de lucruri. Ce fain ca ati scapat.
www.floar3d3colt.blogspot.com
anca16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui 86cmm hello fetelor...am ajuns ieri acasa...CE BINE E!!!..am nascut marti la 15:18 prin cezariana pana la urma..am depasit cu 2 zile termenul si trebuia facut ceva pt ca nu aveam contractii cu toate testele pe care mi le'au facut...ma luau contractiile pe moment si apoi ma lasau...nah asta e..oricum bine ca am scapat si a trecut ce a fost mai greu..aa si din discutiile pe care le'a avut Dr.cu sotul ei(ca ei doi m'au operat)...ziceau ceva de genu' ca nu am avut lichid(banuiesc ca ft putin)..si ca era cu capul intr'o asa pozitie incat nu avea cum sa coboare si sa iasa pe jos..a fost pe partea dreapta... Fetita noastra se cheama Priscilla-Serayah si a avut la nastere 3270gr si 52cm.. parca nu imi vine sa cred ca suntem acasa..anca acum imi amintesc cand ma consolai si ziceai ca trece si o fi bine ![]() poate intru mai tarziu s ava mai povestesc mai multe ca amu nu prea am timp..va pup ![]() Cristina MAMI de PRISCILLA- SERAYAH... I TRUST IN GOD.. |
Felicitari, mamico!
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
Donna: eu zic ca e mai bine daca bebe vrea sa ajunga cat mai aproape de termen, cu toate ca viitoarea mamica devine tot mai nerabdatoare, nu?
![](floare.gif)
Am pus cateva poze cu noi 3 aici
Va pup pe toate
Mamica de
![](copilas.gif)
www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus
andrea.z spune:
Felicitari pentru bebelina, asteptam detali despre ea.
Cum te simti dupa cezariana???
La noi nimic nou, saptamana viitoare ma duc la control, atunci o sa vad si ce va fi BB sunt foarte curioasa deja. Burtica creste vazand cu ochii, simt cum misuna in burtica. Greturi nu mai am ceea ce este bine doar ca inca nu am luat in greutate, deja am emotii de ce nu ma ingras.
Suntem in prin proces de mutare , faiantare, lavabil, mult praf, jeg si tot ce tine de asa ceva. Nu prea ma lasa nimeni sa fac nimic, este putin frustrant, dar nu ma las, chestiile usoare le voi face tot eu.
bebe de 18+
http://andreaz-style.blogspot.com/
Donna_n spune:
Cristina bine ati venit acasa ! Am vazut pozicile cu printesa ta pe facebook
Ce scumoa e!! Si imi place ca are par mult si negru! Ii tare dulce! Tu cum te simti? Abia astept si eu sa ne povestesti!
Andrea bucura-te ca au grija de tine si lucreaza in locult tau. tu trebe sa ai grija de burtica miscacioasa abia astept sa ne spui ce bebe ai!
Anca am vazut pozele cu Razvi! Doamne cat e de mare si frumos! Si da, seamana cu tati aveti o minune de baietel! Si tu arati bine, nici nu se vede ca ai nascut ;)
eu am fost azi la control pana la urma. Fetita e jos jos, cat de poate de jos cu capul. A zis ca e bine ca inseamna ca nasterea va merge mai repede. Atata doar ca lipseste dilatatia. Deci asteptam.. In rest nu prea am noutati.. sa vedem ce urmeaza