Gravidute si mamici din Arad (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moni81 spune:

Buna fetelor,

Ma numesc Monika si sunt mamica unei minunatii de fetita de 3 luni pe nume Noemi Alexandra, ma bucur ca v-am gasit si sper sa ma primiti si pe mine. Am nascutla Genesys pe 29.04.2010. Daca aveti intrebari in legatura cu cu clinica va raspund cu placere. Din pacate nu am prea mult timp pe langa bebe dar vreau sa intru zilnic si sa mai schimbam pareri.
Va salut

Monika 34+

Mergi la inceput

Scuze a trebuit sa-mi schimb semnatura ca nu am mai intrat de mult pe forum. Acum e OK

Monika mamica lui Noemi Alexandra (29.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NEM75 spune:

Monika, bine ai venit, sa creasca mare fetita!
Eu sint interesata de orice ai chef sa ne povestesti de Genesys, pt ca si eu acolo doresc sa nasc, ma duc la Timis, doar daca Doamne-fereste o fi prematur..
Cum a fost,natural, cezariana, cu ce dr, ai recoltat celule, cu ce Banca?
Inca nu ma pot hotari care sa o aleg.
Cate zile ai stat, ce bagaj a trebuit dus? Scuze ca te bombardez cu intrebari.

25+

Mergi la inceput

Buna Nem75

Incerc sa iti raspund la intrebari . Eu am nascut prin cezariana cu Dr. Miclea Iulius (a fost cezariana fiindca nu s-a lasat jos bebe in canalul de nastere nu fiindca asa am vrut eu, dar oricum e acceasi pret si naturala si cezariana). Eu am fost foarte multumita de conditii si de personal au fost toti amabili cu mine. Ca si bagaj eu mi-am dus doar hainele de pe mine, periuta de dinti, o camasa de noapte si lenjeria intima, restul inclusiv tampoane ti se asigura acolo, iti da ei si pijamale si papuci dar eu dupa 2 zile le-am preferat pe ale mele. Celule stem nu le-am colectat din motive financiare. Cam astea sunt de spus, daca mai ai intrebari iti raspund cu placere.

Cum suporti sarcina in zilele astea calduroase? Nu ti se umfla picioarele? Am o prietena care e in luna a 8-a si cam sufera saraca.

Sper sa se populeze forumul acesta. Cu cat suntem mai multe ca atat mai multa experienta.

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Am uitat sa scriu ca am stat 5 zile cu tot cu ziua in care am nascut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 86cmm spune:

bine ai venit Monica:)...si felicitari pt fetita

Cristina 39+ CYNTHIA SERAYAH...
I TRUST IN GOD..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donna_n spune:

Neata fetele! Mai aparem si noi!

Moni bine ai venit aici cu noi! Nu suntem multe, de aia se umplu greu paginile, si suntem si burtoase tare si ne e mai greu Sa-ti traiasca fetita, sa creasca mare si sanatoasa

Ma bucur sa aud in sfarsit pe cineva care a nascut deja la Genesys ca deocamdata nu stiu decat persoane care urmeaza sa nasca, dar dupa mine. ma bucur ca ai fost multumita! Dupa cat timp ti-a dat fetita cu tine? Si pediatra a fost ok? A stat de vorba cu tine despre bebe si ce trebe luat si facut pentru acasa, despre alaptat..? Si cum e cu vizitele si cu sotul? A putut sa stea cu tine cat a vrut? Multumesc mult Mai povesteste-ne de fetita ta!

Anca ce mare a crescut puiul tau! Imi place ca ne incurajezi cu nasterea si tot ce urmeaza

Cristina tu cand ai zis ca mergi la control sa hotarati ce urmeaza? Marti parca... oricum te astept cu vesti!

Eu era cat pe ce sa nasc.. de joi au inceput contractii mai serioase dar tot neregulate. Aseara din nou am avut cam la 10-12 minute distanta, dar s-au rarit din nou. Deci nu stim ce si cat mai avem de asteptat

Nem, ai mai avut dureri de burtica?

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 86cmm spune:

Citat:
citat din mesajul lui Donna_n

Neata fetele! Mai aparem si noi!

Moni bine ai venit aici cu noi! Nu suntem multe, de aia se umplu greu paginile, si suntem si burtoase tare si ne e mai greu Sa-ti traiasca fetita, sa creasca mare si sanatoasa

Ma bucur sa aud in sfarsit pe cineva care a nascut deja la Genesys ca deocamdata nu stiu decat persoane care urmeaza sa nasca, dar dupa mine. ma bucur ca ai fost multumita! Dupa cat timp ti-a dat fetita cu tine? Si pediatra a fost ok? A stat de vorba cu tine despre bebe si ce trebe luat si facut pentru acasa, despre alaptat..? Si cum e cu vizitele si cu sotul? A putut sa stea cu tine cat a vrut? Multumesc mult Mai povesteste-ne de fetita ta!

Anca ce mare a crescut puiul tau! Imi place ca ne incurajezi cu nasterea si tot ce urmeaza

Cristina tu cand ai zis ca mergi la control sa hotarati ce urmeaza? Marti parca... oricum te astept cu vesti!

Eu era cat pe ce sa nasc.. de joi au inceput contractii mai serioase dar tot neregulate. Aseara din nou am avut cam la 10-12 minute distanta, dar s-au rarit din nou. Deci nu stim ce si cat mai avem de asteptat

Nem, ai mai avut dureri de burtica?

36+

Da Donna..marti merg daca nu se intampla nimic pana atunci...desi nu cred ca o sa se intample
poate,poate nasti inaintea mea:P..ai grija de tine...tu cand mai mergi la control?

Cristina 39+ CYNTHIA SERAYAH...
I TRUST IN GOD..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NEM75 spune:

ne-am activat.
Eu nu am dureri de burta, doar contractii nedureroase, si desi cred ca suna nebuneste, parca le fac pe baza psihica uneori. Mi se intampla de fiecare data cand ies din apartament! cum am ajuns in strada, incep.Acasa le am daca stau mai mult in picioare, daca ma obosesc la curatenie.. iau cate un Diazepam si se mai potolesc, si ce e mai important imi potoleste mie panica. Uneori cred ca mi le imaginez, poate ca sint miscarile fetitei, ca si cand s-ar intinde dupa trezire.. rau e sa fi pt prima data mamika speriata, tare as vrea sa stiu pe bune cum e aia o Contractie... Ale mele seamana cu niste fiori-furnicaturi, ca si cand as atinge gheata pe abdomen.
Parca vad ca urmatoarea mea fobie va fi ca nu mai simt miscarile bebelinei, cand nu va mai avea atata loc..cine stii de cat ori o sa-i trezesc noaptea pe cei de garda la Genesys sa-i asculte inimioara.. noroc ca stau vis-a-vis.
Va innebunesc cu descrierile mele aiurea, dar is speriata si tare ma ajuta daca a mai experimentata careva asa ceva..

Caldura pe mine ma necajeste doar pt ca nu pot sa respir bine, de umflat nu ma umflu inca..probabil urmeaza. dar dorm f rau, ma trezesc de fiecare data cand ma intorc de pe o parte pe alta. cu toate astea dorm 12 ore pe noapte

Deci la Genesys nu tre sa duc si haine pt bebe, scutece, cosmetice? doar cu ce o scot din spital?

monika, ce fel de anestezie ai avut, poti sa alegi? A fost programata cezariana inainte de 40 sapt, sau te-a lasat sa intri in travaliu si apoi a facut-o?
care-i politica cu clisma, iti face sau iti da doar laxative cu o zi inainte? Clisma asta e o procedurura care ma sperie mai rau ca cezariana. cred ca de rusine.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donna_n spune:

Am fost si eu la plimbare la cumparaturi in sfarsit dupa o saptamana de stat in casa. Zici ca am evadat

Cristina eu merg luni la eco sa vedem, sper doar sa stea cuminte pana luni dimineata ca de atunci incolo nu-mi mai fac griji. de fapt oricum va fi e ok. Poate nastem deodata, ce zici?

Nem, incep cu "stai linistita". Din pacate dilema contractiilor cred ca o are la un moment dat fiecare graviduta. Toate ajungem sa ne intrebam daca sunt sau nu contractii ce simtim, inclusiv cele de nastere de dinainte de a merge la spital. La mine, la contractiile nedureroase simteam pur si simplu presiune, nu durere, si mi se intarea burtica intr-un mod evident. Adica daca pui mana e intinsa la maxim si tare tare. Sa stii ca din pacate, se pot face si prin autosugestie sau pe baza de stres asa ca ai grija. Daca te linisteste statul in casa, asa fa. Cat despre miscarile bebelusului, eu am simtit-o pe Sophie foarte repede si de atunci loveste ca nebuna. Ma intrebam la un moment dat daca exista si varianta de "prea mult" miscat, nu doar "prea putin". Sper ca te-a ajutat putin experienta mea, cum ai zis. Aa, si sunt aproape de nastere cu 13 kg in plus si nu mi se umfla decat degetele de la picioare foarte rar (cand umblu mult mult) si cu gleznele cred ca am patit o singura data. Deci nici asta nu e regula.

La genesys eu stiam deja ca nu e nevoie nimic nici pentru bebe nici pentru mamica (in afara de pijamale daca vrei si lenjerie..). Tie nu ti-au zis cand ai facut contractul?

Problema cu clisma o am si eu mi-e mai groaza ca de nastere. Insa daca tu faci cezariana programata, poti vorbi cu meidcul ce sa faci dinainte si sigur scapi fara. La mine cu surpriza nu stiu daca o sa am sanse

referitor la anestezie, de la 32 de saptamani incolo mergi la un control preanestezic, in care ai o discutie cu medicul de la ATI, iti face ekg, faci cateva analize de sange si stabilesti variantele de anestezie. Pretul controlului e inclus in contract.

Ce m-am intins cu scrisul..

v-am pupat!

36+

Mergi la inceput