Gravidute si mamici din Arad (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 86cmm spune:

Citat:
citat din mesajul lui Donna_n

m-ai distrat cristina cu nuntile! si eu am una pe 21 dar cu siguranta n-ajung sa merg, si cu bebe cu tot nici nu ma gandesc. Dar recunosc ca m-as duce sa manc bineee

cum ii cand stii ca tra sa nasti intr-o saptamana-doua? nu te-apuca panica? off ca atatea ganduri am cateodata... abia astept sa o vad, sa o am in brate, sa stiu ca-i bine, pe de alta parte nu stiu ce ma asteapta, si cum o sa fie nasterea. Oricum abia astept sa fim venite acasa ca de atunci incolo nu mai mi groaza... ce motive ar fi sa nu poti naste natural? ca am vazut ca nu era hotarata doctorita.. la bebe de 3 kg nu ai grija ca e prea mare, deci numa bine.

Si cand stim ca ai nascut??? ne anunti cand vii acasa? Oricum, daca te ia prin surprindere, iti doresc de pe acum nastere usoara, si o fetita sanatoasa, frumoasa, mancacioasa si dormicioasa

in rest plictiseala mare si caldura mare... pentru Sophia am cam terminat de spalat tot si hainute si paturici si tot... ii pregatit si patutul si hainele in dulap numai sa vina

cam atat deocamdata, o sa incerc sa scriu mai des

36+

iti dai seama ca is atenta la fiecare miscare si la fiecare gest pe care il fac..zilele trecuta am fost asa speriata cand ma gandeam ca tre' sa nasc...dar parca zilele astea m'am mai linistit desi stiu ca sunt tot mai aproape..ma gandesc ca trec ele dureri si o sa avem langa noi o bucurie..
cat despre faptul ca dr. nu a fost decisa in privinta nasterei naturale,probabil ca nu s'a pronuntat 100% gandindu'se ca nah..se pot intampla si schimba multe in cateva zile..dar cum spui si tu..la 3000gr..e numa bine..:)..
o sa va anunt cand vin acasa ca nu am Laptop si pe sotul nu il pun sa scrie aici ca el oricum nu stie ce si cum sta treaba aici pe site:P..
daca ii sa nu nasc pana Marti..ea o sa imi spuna in ce zi sa ma prezint la spital..asa ca..o sa stiti cand plec ca o sa scriu:)..

La tine parca ai spus ca o sa fie cezariana ca ai probleme cu spatele..nu?am tinut bine minte..daca nu scuzee..da nu mai am tinere de mine asa buna..
...
NEM..tu cand ai DPN-UL..?
era fain daca si la noi aici era o listuta cu fiecare cand tre sa nasca..sa nu mia tot intrebam..ca eu una tot uit..La Delfiansi de Iulie-August asa frumos ii facut..ma rog..acolo sunt multe..noi nu stim nici macar userul si parola de la al nostru..:(..

Cristina 38+ CYNTHIA SERAYAH...
I TRUST IN GOD..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NEM75 spune:

Data probabila a nasterii la mine e 18-19 noiembrie,mi se pare o eternitate pana atunci!!!
Eu va invidiez ca ati trecut de 30 saptamani, abia astept sa trec si eu, sa rasuflu usurata in caz ca se va naste prematur..(noi avem risc din cauza uterului meu bicorn). Oh, cand ajung la 36 saptamani o sa fiu cea mai happy gravida!! Eu nici nu am curaj sa-i pregatesc nimic inca... dar asa mis eu mai prapastioasa. Am cumparat cateva hainute din Ungaria, asa lucrusoare dragute au si la Tesco si la Cora, din bumbacel, facute de Disney si destul de ieftine. Dar nu le-am adus acasa, le-am lasat la mami. Dar probabil ca acolo vom si merge la iesirea din spital, ca sigur o sa fiu cam handicapata dupa cezariana.

Asa frumos suna cand povestiti ca e tot pregatit, doar sa vina puiutii..

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca16 spune:

Cristina : nastere usoaraultima suta de metri...eu am nascut natural si iti doresc sa-ti fie si tie la fel de usor cum mi-a fost mie.

Mamica de Razvan (24.05.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NEM75

Data probabila a nasterii la mine e 18-19 noiembrie,mi se pare o eternitate pana atunci!!!
Eu va invidiez ca ati trecut de 30 saptamani, abia astept sa trec si eu, sa rasuflu usurata in caz ca se va naste prematur..(noi avem risc din cauza uterului meu bicorn). Oh, cand ajung la 36 saptamani o sa fiu cea mai happy gravida!! Eu nici nu am curaj sa-i pregatesc nimic inca... dar asa mis eu mai prapastioasa. Am cumparat cateva hainute din Ungaria, asa lucrusoare dragute au si la Tesco si la Cora, din bumbacel, facute de Disney si destul de ieftine. Dar nu le-am adus acasa, le-am lasat la mami. Dar probabil ca acolo vom si merge la iesirea din spital, ca sigur o sa fiu cam handicapata dupa cezariana.

Asa frumos suna cand povestiti ca e tot pregatit, doar sa vina puiutii..

24+

Nem trebuie sa gandesti pozitiv si sa crezi ca Dumnezeu o te ajute sa ajungi cu bine pana la sfarsit..numa sa crezi lucrul asta;)..
asa eram si eu la inceput si acum uite ca sunt la un pas de a naste..:)trec ele si zilele astea si o sa iti vina si tie randul..;)
sa stii ac anul trecut am fost si eu in ungaria si tot asa am luat la nepotelul meu niste lucruri asa faine si de buna calitate..si ieftine pe langa..mertita sa iei daca ai drum incolo:)....
ti'am zis..fi increzatoare si o sa vezi ca o sa fie bine..!!!

I TRUST IN GOD..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca16

Cristina : nastere usoaraultima suta de metri...eu am nascut natural si iti doresc sa-ti fie si tie la fel de usor cum mi-a fost mie.

ohhhh anca mersi mult...
ce face Razvi?

I TRUST IN GOD..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristale spune:

Cristina wow ce putin mai ai....abia astept sa imi spui cum a fost si cum is conditiile la Cris.
Donna multumesc. Deocamdata am ajuns la numele David...dar inca nu stiu daca ramane asta.

www.floar3d3colt.blogspot.com

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui 86cmm

Citat:

ohhhh anca mersi mult...
ce face Razvi?

I TRUST IN GOD..

Razvi face bine, sambata l-am botezat, dar fara mare chef, doar in familie restransa, la un gratar bun.Devine din ce in ce mai "vorbaret", dupa ce mananca stam la povesti, rade, se straduieste tare sa reproduce suntele ce le aude la mine...e haois, ce mai.Duminica i-am cumparat si carusel pentru pat, e fascinat de cum se invart jucarelele si probabil si de culori...se uita la ele, rade si da din picioare.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Cristale

Cristina wow ce putin mai ai....abia astept sa imi spui cum a fost si cum is conditiile la Cris.
Donna multumesc. Deocamdata am ajuns la numele David...dar inca nu stiu daca ramane asta.

www.floar3d3colt.blogspot.com

Daaaa Cristina...si nu mai mi frica...sper sa raman asa pana nasc;)..Ma incred in Dumnezeu si stiu ca o sa fie bine...:)
Frumos numele David...

I TRUST IN GOD..

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui 86cmm

Citat:

ohhhh anca mersi mult...
ce face Razvi?

I TRUST IN GOD..

Razvi face bine, sambata l-am botezat, dar fara mare chef, doar in familie restransa, la un gratar bun.Devine din ce in ce mai "vorbaret", dupa ce mananca stam la povesti, rade, se straduieste tare sa reproduce suntele ce le aude la mine...e haois, ce mai.Duminica i-am cumparat si carusel pentru pat, e fascinat de cum se invart jucarelele si probabil si de culori...se uita la ele, rade si da din picioare.

vaiiiii..ce trece timpul..cred ca va distrati de numa..deja incepe sa fie tot mai interesant ca el descopera lucruri noi..abia astept si eu sa povestesc ca si tine:)..

I TRUST IN GOD..

Mergi la inceput

Cristina: nici o grija, timpul trece atat de repede....mie uneori nici nu imi vine sa cred, parca acum am aflat ca sunt gravida si uite ca deja puiul are aproape 3 luni.
Sa-i credeti pe cei care va spun ca veti uita tot ce a fost mai greu si va vor ramane doar amintiri frumoase, eu confirm ca asa e...si nu a trecut atat de mult de cand am nascut.Adevarata aventura incepe abia dupa ce nasteti

Mergi la inceput