Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***219***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Deci, ANCA nu am cum sa o iau si pe mama pt ca in masina vor 2 spanioli si totul se face offroad. Adica nu trecem prin orase si de acolo pe carare. De la Cluj ne ducem la NAdlac ca de acolo incepe traseul si de acolo offroad peste campuri si dealuri si munti si paduri cu cazari la pensiuni de pe munti. Ma rog e mai complicat de explicat ca trebuie facut roadbook (adica facut un desen in care sunt trecute coordonatele de GPS la fiecare intersectie la care s-ar putea pierde vreunul).

Pana acum nu am plecat nicaieri fara Vladimir, stiti doar. Mama se descurca foarte bine cu el, si, in plus, avand in vedere ca va fi intarcat pana saptamana viitoare nu va mai avea probleme de tzatza.

E clar ca ziua va fi cu treaba ca e mult de mers insa asta munca o facem impreuna (eu cu R) iar seara dormim in aceeeasi camera.

Anyway, as avea nevoie de o pauza sa ma odihnesc ca de una an si nu am facut asta singura.

Cred ca pana la urma o sa adopt varianta SIMPLY, adica plec si stau cat pot. In cazul in care ma suna mama si imi zice ca nu se mai inteleg sau eu nu mai pot de dor ma urc intr-un tren si vin in BUcuresti si gata.

Multam de raspunsuri. Pana la urma poate si si un test atat pentru 2 adulti cat si pentru noi 2 fata de Vladimir.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

buna dimineata,

sympliana lasa ca vin eu cu cisterna ca tot e vineri astazi si ne asteapta week-end-ul

anca - eu tot cu tina votez

bianca - votez cu propunerea symplianei

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Mi-a trimis fiica-mea mesajul. Vroiam sa mai zic ca nu prea inteleg chestia cu clonarea lu cutzu-Rex ca sa mai avem o copie si dupa ce Rex-originalu e de mult oale si ulcele.

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

GIANINA, multu', vin si eu cu oala la cisterna ta!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Bianca, si io votez sa stai cat poti. Si nu-s trenurile chiar asa de scumpe, gandeste-te cat dai pe mancare si alte nebunii in calatorie. Io una mai mult de 3 zile n-as sta, nu mi-ar tihni, mai ales ca nu veti fi chiar ca 2 porumbei.

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

Mergi la inceput

legat de subiectul cip-uri ca tot n-am reusit sa intru la momentul cand s-a dezbatut:
pe mine nu ma streseaza/"deranjeaza" in nici un fel introducerea acestora in pasapoarte/buletine. Eu am o mare strangere de inima legat de introducerea lor in corpul omenesc (ca tot a fost vehiculata ideea aceasta de "adeptii conspiratiilor") cu ocazia vre-unei campanii de vaccinare (voite sau nu). Ca bine-nteles ca nimeni nu ar accepta cu buna-stiinta asa ceva si se va face pe "neve" - parca de mercurul din vaccinuri stim SIGUR daca exista sau nu? ca prospectele sunt acoperite de rubrica"si altele". Va ziceam eu ca la bere, unul din materialele auxiliare (nu chiar materie prima totusi) este aciful clorhidric/sulfuric - este folosit de toti producatorii pentru ca ajuta la stabilitate; ati bazut voi pe undeva pe vre-o eticheta scris asa ceva? nu.... asa ca prin analogie, ma intorc la vaccinuri si... tare ma strange in spate

avem 1 anisor si-un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

INAPREDA, nu da si la voi un strop de ploaie sa va mai bage in casa si sa ne mai dati si noua un semn?

KEA, te relaxezi deja prin RO pe la pension?

OLISHKA matinala, te-a acaparat complet venirea pe lume a finutzei mici! Dar Bossul nostru e bine?

MONIQUE, pe ce se mai cocoatza Ioana, sa stim ce ne asteapta, ca ghioceii nostri abia au inceput si ei

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Fetelor, multumim pt sustinere, injineru' e bine acum, doar suspect de somnoros - asa patim mereu dupa febra, vine somnicu'. Eu insa is cam naspa, am de pregatit ceva pt facultate si, suprapus cu boala injinerului, nesomn, nemancare, am niste dureri de cap si o slabiciune accentuata. Am dormit bine azi-noapte si-s ceva mai bine, diseara am planuit o plimbare motaneasca prin centru cu tati (ca piticul va fi la ai mei), sper sa ma pun pe picioare.

(7.03.2009)

Mergi la inceput

monnvas - pupacim injinerul sa se faca bine-bine; poate si vremea de-afara in "ajuta" de-i asa somnoros

vino la cisterna mea de cafea ca diseara trebuie sa fii in forma

avem 1 anisor si-un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Bianca, si io votez sa stai cat poti. Si nu-s trenurile chiar asa de scumpe, gandeste-te cat dai pe mancare si alte nebunii in calatorie. Io una mai mult de 3 zile n-as sta, nu mi-ar tihni, mai ales ca nu veti fi chiar ca 2 porumbei.

(7.03.2009)

Pai in camera dormim singuri. Pe aia ii caram doar in masina.
Ideea de tren scump era ca eu venisem cu propunerea sa vin in weekenduri care erau vreo 2 parca. Si ar fi insemnat 4 drumuri cu trenul...vreo 100 de euro.
Noi cheltuieli nu facem. Avem sederile bugetate de client.

Mergi la inceput