Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***219***
Raspunsuri - Pagina 8
Bianca2503 spune:
Neata,
Din jurmal:
Aseara a adormit Vladimri la 23.30, in brate. A chirait putin insa nu foarte tare. Dupa o ora s-a trezit urland (are si gingia inflamata destul de rau si cred ca visat ceva urat pentru ca vorbea in s omn si apoi a inceput sa urle). Dupa jumatate de ora de plans a adormit. De la 1 la 5 a dormit neintors.
La 5 dimineata crize. S-a linistita dupa ce i-am dat sa suga si din tzatza stanga care era mai plina.
1. Nu stiu daca ceaiul de salvie sau faptul ca nu a mai supt el (adica a supt la 24 de ore) sau astea 2 combinate au dus la neumplerea sanilor cu lapte. Pentru ca dreptul, cel din care a supt noaptea trecuta a ramas la fel de fleasca.
2. Cred ca la 4-5 dimineata ii este foame/sete. Problema este ca el nu vrea sa bea nimic din biberon/canuta/pahar la acea ora. Aici nu stiu cum o sa fac pentru ca la noapte nu as vrea sa ii mai dau sa suga. Cred ca o sa il pun la desene si ii dau de mancare desi e si nervos. Sa vad cum ma descurc.
Bianca2503 spune:
Dilema- daca ati fi in locul meu ce ati face
Situatie:
Robert trebuie sa plece intre 26 iunie si 9 iulie sa faca un traseu de offroad pentru cineva din Spania.
Spaniolii aterizeaza pe 26 la Cluj su pleaca pe 8 iulie de la Timisoara.
Traseul se face prin Ardeal-Apuseni si este offroad adica nu prea merge cu copilu' mic ca trebuie sa te tii bine sa nu invarti prin masina.
Robert zice ca daca vreau sa merg si eu ar trebui sa merg toata perioada, adica vreo 12 zile) pentru ca nu renteaza sa merg doar in weekenduri ca trenul costa destul de mult din orasele din vest pana la Bucuresti
Pe Vladiimir as putea sa il las cu mama care isi va lua concediu pentru acest fapt
Ce sa fac? Sa ma duc toata perioada sau sa nu merg deloc?
Bianca2503 spune:
Am uitat sa precizez...
Dorul de Vladimir si faptul ca si lui i-ar fi putin greu vs posibilitatea de a petrece timp in doi (nu s-a mai intamplat asta de cand a venit Vladimir) desi 12 zile sunt cam multe departe de copil
Deci?
Ilinca_M. spune:
Bianca, da' numa astea-s optiunile, "totul sau nimic"? Io una nu m-as duce 12 zile fara copil nici sa ma tai cu sapa; dar acolo, un 3-4 zile, as merge in locul tau, dupa care as lua trenu' inapoi (nu-i chiar asa scump, cu cat e ruta mai lunga cu atat e mai ieftin sau ceva de genu'). In plus, Vladimir a mai stat cu mama ta macar o zi intreaga singur?...Crezi c-ar face fatza 12 zile? Dar tu, tu ai face fatza 12 zile fara el?
Floric, io nu-nteleg ce-ti bati capu' cu gura lumii...Noi in "peregrinarile" noastre am intalnit copilasi care alearga la 1 an si copilasi de 1 an si 4 luni care merg impleticiti tinuti de o manutza...Asta e, ce sa facem? Sophiphi afara merge de o manutza, e si tare rezistenta, cateodata iesim fara carucior si merge o gramada in pas alert (ea da TONUL) tINUta de o manutza. Dar singura afara nu vrea sa mearga decat maximum 4 pasi. In general eu sunt cea care intreaba ce varsta au copilasii, am mania asta. Si ii laud ca ce bine merg; invariabil mamica zice:"aaa, pai merge asa de la 10 luni" iar eu zic:"bravo, super, a mea e mai precauta". La fel pentru Dyana: da' ce trebuie sa stie lumea ca ai intzarcat sau ca alaptezi?...Ce treaba au altii cu "bucataria ta interna"? Io nu zic ca o alaptez asa, fara context, dar cateodata cand mai povestim zic ceva de genul ca n-a mancat nimic cand i-au iesit maselele, noroc ca sugea. Niciodata n-am primit critici, numai "clasicele":"ce bineee, ce noroc ai, eu n-am avut lapte numai 3 saptamani/ 2 luni etc". Si daca ar fi cineva sa spuna ca "nu e bine" l-as ignora total si sigur si-ar da seama ca nu dau 2 bani pe parerile lui.
Magdy, felicitari pentru fetitza!
Anca, io cred ca-s singura care i-ar zice Kim...imi aminteste de tzigarile Kim mentolat pe care le fumam in pauze la liceu![]()
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever
anca_nicolae spune:
Bianca
cum am ajuns la serv am si deschis forumul sa rezolv "dilema", si cand colo, dadui peste alta dilema
. So, pe rand:
- e clar, s-a cam votat, TINA
fetele si faza cu pisigri a fost mortala, o sa ii zic si lui v+t dc renunta la tina pt pisigri, sa vedem :))
- CHIAR dc vladimir nu ar suferi deloc si ar fi f ok cu mama ta, eu sincer nu cred ca in perioada aia de 12 zile o sa fie chiar asa mult timp liber PT VOI DOI, ca totusi, inteleg Robert va fi cu treaba, nu cu pupatul [ahh, cat mi-a placut cum a povestit, CANDID, monvas ca s-au si pupat ei doi.., prin parc, prin nopate :)], so, eu am alta propunere pt voi [dc mama tot e disponibila sa-si ia concediu]:
- mergeti toti 4, 12 zile, 2 camere separate si neapropiate
;
- cand e robert ocupat, te plimbi cu Vladimir si mama pe unde vreti, parcuri, shopping, inghetata;
- cand e Robert liber, ramane mama cu Vladi si tu.... cauti acel podet, cu robert de mana.
Ce zici, bagi si varianta asta la votare? Sa aleaga fetele din 3, nu din 2 :)))?
gazulici, pupam pe marius, ca de obicei ne binedispune, si mie imi suna bine tatiana, doar ca e chiar numele nasei parintilor mei :)))), doar atat ![]()
Dodo-pui
Ajung eu in ikea, asa ca te sun inainte sa plec ca sa imi zici excat ce sa cumpar, si banuiesc ca nu costa o avere, asa ca nu cred ca va fi nevoie sa platesti ceva, vorbim.
bb3 si pisica
toate bune si frumaose, da din picioruse pe langa ea, merge pisa tacticos 3 pasi, merge si el tremurand de fericire, alti 5 pasuleti pe langa ea, o mai mangaie, destul de duios, daaaar, cand vede ca se duce pisa la castronelul cu mancare, e jale, stiti ca bb3 e deja un adevarat barbat, totul pana la potol. Geaba ii explic ca e papa pt pisa, el vrea sa bage mainile in smantana pisicii, eee, totusi, nu pot sa-l las, mai ales ca abia zilele astea merg sa o deparazitez, asa ca il scot de pe balcon, inchid usa, monitorizez pisa sa termine papa, si abia appi reluam amorul... Si mai e si gelos pe pisa, cand o iau in brate, chit ca a mangaiat-o pana atunci, cand o vede sus la mine in brate, gata, trage de ea sa o dea jos si ridica el mainile sa se instaleze el loja... Tot tudor ramane singurul copil CALIN al meu, el never ever nu ar da jos pisica din bratele mele, s-ar bucura pt fericirea ei :).
Poze cu noi
Veronica-Elena 12 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 1 anisor 
anca_nicolae spune:
Naaa, ca aparu si ilinca si ce ma fac acu'? Explicatia ei mai ghidusa seamana un pic cu nazdravana pisa... Adica vedeti, cine nu are griji, isi face
, cine nu are dileme, si le creaza ![]()
Poze cu noi
Veronica-Elena 12 ani,
Tudor-Iulian 9 ani,
Robert-Adrian 1 anisor 
simplyana_m spune:
BIANCA, eu in locul meu n-as pleca fara pitic...dar n-as pleca nici fara, ca asa sunt eu. In schimb, in locul tau, as "fura" de la toti
. Adica m-as duce cu Robert, as comunica un pic, m-as aerisi, iar cand m-ar lovi dorul de Vladimir, as fugi acasa
. Ce, o sa te tina cu forta?![]()
http://www.lucamic.blogspot.com/
simplyana_m spune:
MONNVAS,
mama ta a avut dreptate, ieri mi-a intrat indemnizatia pe card 

simplyana_m spune:
ANAMARIAME,
La multi ani sotului!!!!
Scuze de intarziere ![]()
Am vazut poze cu Eva, e o minunatie!