Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***219***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Tufete, am citit despre www.bionatura.ro/produse_naturiste_ceai-din-salvie.html" target="_blank">salvie . Pai daca e asa, ar face minuni.
Asteptam reactii de la BIanca. Te inscrii a concursul de cobai?

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Bu-hu-hu!

MAGDY, fetita pana la urma? Super!

BIANCA, FLORIC si cine mai e interesat de alternativa naturista la "pastila" (nu mai stiu cum ati zis ca se cheama) in intarcare: surorile mele (stiau de la mama) isi aplicau pe sani patrunjel zdrobit. Pentru oprit lactatia si chiar pentru ceva confort, indesau bine cate un manunchi de patrunjel zdrobit in cupele sutienului. Si atat. In 2-3 zile erau fresh.

Azi am scapat si de musafiri (aveam si de-aia de vreo 3 zile), si de barbat . Iar a plecat Mimi din tara si sunt singura pe lume cu catelu' si purcelu' . Si am o stare albastra rau.

Noapte buna

http://www.lucamic.blogspot.com/

Editez cu patrunjelul: operatiunea (de captusit sutienul) se repeta din cand in cand, sa fie proaspat acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Floric

Simpli,

dc tu esti singura cu catelu' si purcelu', eu ... m-am pricopsit cu un pisicuta mica... si acum IAAAR va inscriu la concurs: nu stim cum sa punem numele intre Tina si Kim. Iata "mademoazela"

http://picasaweb.google.com/AncaNicolae2002/PozeCuNoi#5483843866466516594

Si, AM BLUETOOTH pe tel si calcu, de acum o sa punem SI noi poze, sa ne mai si vedeti, ca de auzit... ma tot "auziti cu ochii"

Deci fetele... sa curga voturile, sunt cu lista pregatita :)))

Poze cu noi

Veronica-Elena 12 ani, Tudor-Iulian 9 ani, Robert-Adrian 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

ANCA, eu votez cu Tina!

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Fetelor,am Mare nevoie e ajutor..... va rog din tot sufletul care aveti drum prin IKEA luati-mi si mie sigurante pentru sertare...Isabella se catara si deschide sertarele...dar am si medicamentle si,si...si sigur odata si odata tot va scapa la vreun setar...mai ales la continutul lui...platesc ramburs

Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Upsss:uitasem...TINA

Participam la concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=1" target="_blank">dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Ne bagam si noi repede la vot. Eu zic Tina, Marius a zis ca i-se potriveste Tatiana, so cam pe aceasi lungime de unda.

Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Buna seara!Multumim pentru urari, mireal!Dar cat ai luat in sarcina, uali de se mira aris asa tare? Mai mult decat mine, adica de 28 kg ?Eu votez tot cu Tina.O noapte buna sa aveti!Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

io i-as zice Rita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Neatzaaa !

Bianca, multumesc mult pentru update-uri ! Imi sint de mare folos, eu sint oarecum ingrijorata ce fac cu tzitzile :). Fetele care stiti, ceai de salvie pot sa beau mai "din timp", sa incep de ex miercuri si vineri sa plecam de acasa? Iar ea sa suga de miercuri pina vineri?

Simona, multa sanatate !

Anca, sa-ti traiasca pisicu si sa te bucuri de el! Adica de ea, banuiesc :). Si eu as zice tot Tina din ce ai dat tu exemplu. Altfel, i-as zice Pisigri :)) ca asa am vazut eu in poza, ca ar fi griuta "bestia".

Denisa, am uitat sa iti urez casa de piatra ! Si la mai multe aniversari de-astea frumoase !

Cocufan, am uitat sa te urez. Iti ofer un buchet maaare de colorate.

Sint sigura ca mai era, da nu mai stiu. Cu clonarea, mi se pare o fff mare realizare atita timp cit ne va permite sa efectuam transplanturi de organe, grefe de tesuturi etc

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput