Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***219***
Raspunsuri - Pagina 6
magdyi2001 spune:
Denisa, Geanina, mersi mult

.
Magdy,
de
Gabriel (05.03.2009) si
Theodora ingeras.
Acum
23+ cu
MARIA
Cei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
andiaroro spune:
Fetelor, va rog frumos,
cred ca madmoazeaua e printre concurentele serioase la titlul de miss manechina(o exista si asa ceva?
) la cantareala de duminica de la ugente avea 8.850 si de atunci cred ca acul cantarului se duce cu gratie in jos ca traieste numa cu compot...noi iar ne ducem la dr azi la 5 ca nu scapam de duminica de febra si, ca sa fie treaba-treaba, am luat si eu nenorocitul ala de virus si iata-ma-s cu bubite in talpa si-n palma...virusu ca virusu, dar musai sa depistam ce are in afara de asta ca e groasa ....distractie...
Ca-s tot in subiectu:febra...Chato-si-n cartea mea scrie la fel cum zice si Aris cu baia la 2 grade mai putin...numai ca pediatru ei si pediatru de la cresa s-au sucit in 3 ani si interzic clar baile ...acu li s pare prea mare riscu si merg pe comprese...asa evolueaza, dom'le, stiinta in 3 ani: nu se mai fac bai la febra si nu se mai da fluor la copii...ce sa mai zic de schimbarile pe care le prinse Anca
altfel, cu cipurile si pozitia bisericii sunt 100% de acord cu mamica si, implicit, cu taticu' de injiner...iar ca pozitie personala:nu-mi bat capu' prea tare ca am auzit si de proiecte si mai cretze ca asta de la oameni seriosi si cu toate tziglele pe casa, care, culmea, le si cloceau...mai vin 2 crize si incetinesc ei vitezele.altfel, tot la nivelul personal, io-s bucuroasa ca dau frantujii carti de ident si la bebei si ca-s valabile la calatoriile in Europa, asa ca pasaport nou nu-mi fac decat cand e musai sa ies de pe continet, dar asta pe motive de lipsa de chef de pierdut vremea la ghisee si dat banii aiurea pe o chestie , pe care o folosesti o data si expira...cui ii place sa citeasca romane cu "scufundu"(apocalipsa dupa bunica-mea) ii recomand Cormac McCarthy. cred ca "drumul" e titlul in ro...eu nu-s amatoare a genului, dar daca a dat barbatul banii pe ea, era pacat sa zaca necitita.
mai aveam de zis, dar am uitat ce sis e facu si timpul de mers la dr....
acum lucrurile serioase:
Pisilina- La multi ani!
Cred ca tot "casa de piatra! se ureaza si la aniv casatoriei
Cred ca joanna se referea la diviziunea celulara...un fel de "cresteti si va inmultiti"
Magdy-sa-ti traisca fetita!
Bianca2503 spune:
MAGDYI, felicitari! Sa ai o sarcina usoara si micuta MAria sa fie sanatoasa.
Vladimir s=a trezit dupa 2.5 ore. Spre deosebire de ieri cand era marait astazi s-a trezit frumos. Sper sa fim pe drumul cel bun.
chatonel spune:
andiaroro, fie-mea nu merge la pediatru, asa ca n stim noutatile ![]()
Noi daca nu am avut probleme cu ea am mers numai la generalistu de familie si el e pt bai.
chatonel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bianca2503 MAGDYI, felicitari! Sa ai o sarcina usoara si micuta MAria sa fie sanatoasa. |
Magdy, felicitari pentru fetita mica si frumoasa din marsupiu!
Bianca, hai ca greul a trecut!
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andiaroro Cred ca tot "casa de piatra! se ureaza si la aniv casatoriei |
Mey, atat baile cat si impaketarile reci sunt descrise de pediatria "clasica" nici unele nu au fost descoperite de curand...
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
mireal spune:
Buna,Theo a adormit, dar de vreo saptamana nu mai vrea sa doarma singur in patut, vrea leganat.Magdy felicitari pt.fetita!Anamarie La Multi Ani sotului!Anca,cred ca avem suflet, probabil ca si clonarile se fac cu acordul lui D-zeu
Noi maine seara plecam in Thassos sper sa fie bine,am vorbit cu doctorul si ne-a spus sa-l tinem pe Theo pe plaja pana la ora 10 si dupa amiaza dupa ora 6.Nu am intrebat dar il pot lasa in pielea goala sau trebuie sa stea imbracat?
chatonel spune:
pai cind am zis "noutati", denisamada, am zis pentru ca se pare ca acu e moda fara bai, doar cu impachetari.
novus spune:
Hello !!
Magdyi, felicitari pt fetita
!!
Bianca, succes in continuare la inatrcare si scrie aici in continuare jurnalul ca sa am inspiratie sau comparatie pt la toamna 
Uali, si eu m-am ingrasat vreo 25 kg in timpul sarcinii dar la mine motivul a fost lasatul de fumat
; bine ca le-am pierdut pe drum acum 
Unde sunt pozele de care ziceai
?
Denisamada, cum era cu reactiile la ROR? ce poate aparea dupa 10 zile
? ca noi avem bubite dar zic eu ca sunt de caldura , sa fie din alea de reactie ??
Mami lui
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Zambarici (03.03.09)
Floric spune:
Anca 
te ador. Citesc postarile tale ca pe un roman politist,....cu sufletul la gura.
Magdy
sa ai sarcina usoara in continuare. Ce ma bucur ca ai fetitza.
Bianca, eu sanul stg din care nu a mai supt de mult, si de fapt e cel din care sugea mai putin, nu a facut guguloaie. L-am mai mult eu din cand in cand dar nu au fost probleme. Eu ma tem de asta dreptul care e in functiune.
Bravo. Succes.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel