Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***219***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Acum 10 minute a adormit Vladimir. NU va zic cum ca e de ras.

Dupa doua zile de pus ser si aspirat mucii a ragusit copilu'. Am zis sa fac si eu cum faceti voi si sa nu ii pun picaturi din prima. Am sunat dimineata pediatrul si mi-a spus ce stiam deja dar am refuzat sa fac:Ophtamezone si Tantum si am mai luat si un sirop cu iedera.

A adormit fara tzatza again. Iesisem afara de dimineata si la un moment dat o cauta...dar i-am mai aratat un catel, un purcel si a uitat sa zic. Ideea e sa nu ii fie foame- asa ca stau cu mancarurile pregatite cam cand se face ora.

Nu am luat inca pastila. Insa nu mai am sanii la fel de tensionati. Dreptul e destul de fleasca (e cel din care a supt mai mult azi-noapte) iar stangul e mai maret insa nu a facut guguloaie. Cred totusi ca si ceaiul de salvie are efect. Ieri am baut 2 cani ziua si o cana seara (cam asta a fost cantitatea de lichide baute ieri iar mancare mai din parti).

Mi-e mila de el cand vad ca plange ca stiu ca habar n-are sa adoarma altfel decat cu tzatza. Dar am zis ca nu mai dau inapoi si trebuie sa fiu tare. Cred ca, poate spun prostii, daca nu adoarme la san nu se mai trezeste asa des si speriat (azi-noapte a dormit legat 5 ore). Cand adormea la san dupa vreo 2-3 ore incepea sa chitaie-probabil ca stia ca era cu el in gura cand adormise. Habar n-am. Zic si eu. Parca asta este explicatia pe care o daduse si Magdyi la un moment dat.

Anyway, cam atat pana aici.Nu stiu daca va intereseaza dar scriu si eu pentru PISIGRI ca stiu ca ea zicea ca ia matza de coada saptamana viitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

bianca - eu nu sunt dintre mamicile care sa nu actioneze din prima; adica imediat ce vad ca a racit si-i curge nasul intensificam aspiratul si punem picaturi TOCMAI pentru a salva gatucul de la atacul mucisorilor infectati
pai nu am tot vorbit noi pe aici ca nacucul trebuie aspirat des la raceli si trebuie puse picaturi?
tinem pumnii sa va faceti repede bine si sa incheiati cu succes operatiunea intarcarea

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic

Mergi la inceput

uali - bine-ai venit printre noi

avem 1 anisor si-un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

GIANINA, mersi...eu retinusem partea cu ser la greu si nu am mai citit si de picaturi.

Oricum, i-am pus Ophtamezone inainte sa adoarme si cand se va trezi sigur va fi mai bine.

Mergi la inceput

bianca - daca la noapte la avea nasucul infundat si va respira ma greu , poti folosi karvol sau vibrocil care usuca mai bine , iar in rest, in timpul zilei de 3-4 ori - ophtamesone (de preferat simplu, nu cu N)

multi

avem 1 anisor si-un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uali spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

uali - bine-ai venit printre noi

avem 1 anisor si-un pic

bine v-am gasit:)) merci Gianina
...fetita ta e nascuta de ziua fratelui meu, doar ca el e in '66

Aris: culmea e ca nu mancam mult in sarcina, ba chiar pot sa zic ca mancam putin, din cauza greturilor si arsurilor cu reflux gastric. in schimb retineam apa ca la balamuc, ma umflasem toata, nu mai puteam folosi mainile mai mult de 5 minute, trebuia sa le scutur mereu, nu puteam tine telefonul la ureche etc.
ma dureau mainile ingrozitor, pe langa faptul ca amorteau instant cum le ridicam mai sus de burta.
asta se numeste sindrom de tunel carpian si la vremea respectiva eram doxa pe subiect
..si nici n-am slabit repede...iata ca a durat un an sa-mi revin, e adevarat ca nu am tinut cure, doar nemancarea din lipsa de timp...
acum arat cat de cat ok, incap in toalele dinainte de sarcina, dar mi-a ramas o piele creatza pe burta si asa destul de deformata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Buna fetele!

Simona, multa sanatate!!!!!!!

Bianca, ma bucur tare mult ca a functionat sfatul meu cu ceaiul de salvie. Macar o sapt sa bei din el, cate 3 cani/zi si ai sa vezi ca nu mai ai nevoie de pastile. Chiar incepusem sa-mi fac griji cand in capitolul trecut, una din fete(cred ca mababei) scrise-se ca nu foloseste le nik. Aici este recomandat cu succes... Ma bucur ca ai ajuns si la explicatia mea cu adormitul la san. Pana nu treci prin asta, chiar nu ai de unde sa stii; eu acum stiu ce am de facut la al doilea copil, de la 8 luni incolo...

Si apropo de al doilea (Aris esti pe faza???) este FETITAAAAA!!!!!!!! Are 600gr si este dezvoltata normal...

Mihaelacg pregatesti rochita Mariei de la botez???

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 23+ cu MARIA

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uali spune:

Aris (...si cine mai doreste sa se "oripileze"): am pe contul meu de picasa, pe undeva, niste poze de cand eram bortzo...for your info

Mergi la inceput

bravo magdy pupacim bebelina mica

avem 1 anisor si-un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui joanna27
Denisa la cat mai multe celule in cadrul societatii!!!!!

Noi intemeiaram o celula de baza a societatii si speram la asta sa ramanem!

Multumim de urari, tufetelor.

Multa sanatate si refacere rapida, Simonei.

Cativ, felicitari pt "alergatura". Abia astept sa incepem si noi , dar nu a iesit inca afurisitul de cadastru.

Aris, io doar faceam haz de necaz... ca manekink mea cred ca abia la 2 ani atinge pragul para-psihologic. Nu voiam sa se inteleaga ca nu e normal sa te preocupe ca Vitamina a scazut un pic in greutate dupa ce a fost bolnavior.

Magdy, felicitari pt fetitza!!!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput