Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***219***
Raspunsuri - Pagina 10
simplyana_m spune:
MONNVAS, somn usor si recuperator lui Cristian, iar tie plimbare frumoasa (si pupicoasa) "pi shentru" deseara! Sa-ti revii in forma repede! 

http://www.lucamic.blogspot.com/
Bianca2503 spune:
Au intrat indemnizatiile. Toti banii-= intr-adevar sunt pe luna mai. deci de luna viitoare luam redus.
Gianina34 spune:
la ce vreme se anunta pentru la noapte cred ca plimbarea lui monnvas va fi " pi shentru" patului![]()
![]()
oricum, tinem pumnii ca "plimbarea" sa dureze cat mai mult
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic
Gianina34 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bianca2503 Au intrat indemnizatiile. Toti banii-= intr-adevar sunt pe luna mai. deci de luna viitoare luam redus. |
da, si la mine au intrat ieri banii (prin brd)
poate avem noroc si luna viitoare sa luam intreg si abia din august (pentru iulie) sa fie micsorat
"sursele" ce spun? cum va fi?
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si-un pic
aris26 spune:
am citit si eu intr-o super fuga pe o mare diagonala![]()
magdy -
eu pe bune nu stiu de ce mai fac doctorii astia ecografii can exist eu!![]()
![]()
felitari, sa fie sanatoasa si frumoasa iar tu sa o duci ushor pana la 40 de saptamani
dinisa -
stiu ce si vrut sa spui
doar ca nu am vrut eu sa se inteleaga ca ma plang de greutatea copilului...ca ar fi fost chiar aiurea, tocmai eu care o tin sus si tare ce 8-9-10kg la un an, un an si ceva este ideal pt un copil
nu mai stiu ce am citit in sprintul meu, fug ca am o groaza de treaba si piticul ma chinuie noaptea cu canii aia doi care au iesit deja, sau cu alte masele, canini sau cine mai stie ce supariri are el acolo

25 martie 2009
anamariame spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simplyana_m ANAMARIAME, La multi ani sotului!!!! Scuze de intarziere ![]() ![]() ![]() http://www.lucamic.blogspot.com/ |
Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
anamariame spune:
Bianca, eu zic sa mergi linistita cu gandul ca poti lua oricand trenul spre bucuresti.Intr-adevar e multisor 12 zile, dar e posibil ca Vladimir sa se inteleaga ft bine cu mama ta, iar voi sa va relaxati un pic si sa aiba zbucuiumul tau un happy end in cele din urma. Eu de plecat as pleca, mai ales ca nu e nevoie de bani multi
, chiar cu gandul sa stau 12 zile daca circumstantele sunt favorabile.Si mie mi-au intrat banii integral in aceasta luna, ma ingrozeste gandul ca de luna viitoare nu va mai fi la fel, si inca mai sper la o minune.Ana-Maria, mami de
Bianca2503 spune:
Din jurnal:
L-am adormit pe Vladimir. Sa vedem cat doarme acum.
A adormit frumos fara chiraieli. Ideea e ca trebuie sa fie obosit tare.
uali spune:
salutare!
...n-am ajuns azi la birou pe motiv de stricat la stomac...nu stiu de la ce...dupa o smecta fara efect am bagat 2 imodium si sunt aproape bine.
...poze de cand eram gravi exista pe contul meu de picasa, la semnatura unde scrie Medeea mergeti sus la userul meu (olivia)
daca nu se vede sa-mi ziceti...
anamariame spune:
Uali, nu se vede, cred ca celelalte foldere sunt private sau cu invitatie.Ana-Maria, mami de

La multi ani sotului!!!!