Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (53)
Raspunsuri - Pagina 9
sunset_zuzi spune:
Deja au inceput sa curga cadourile pt bebelina ..un prieten de-al sotului ne-a dat un scaun de masa pt ca bebele lor e deja mare si cica nici nu a stat in el a ca fost fitos....o sa-l pastram cam pana la anu pe vremea asta..dar daca e "moca" cu drag
Doamne ai grija si de noi 17+
MSymo spune:
Ana, noi avem o vila inchiriata pe toata vara de la firma lu' iubi si putem merge oricand si oricat - in Navodari este. Iar la plaja, eu stau tot in zona, intre Mamaia si Navodari , este o plaja privata (a unor prieteni) cu dusuri, baie, piscina, lounge, bar, restaurant pescaresc, adica am tot ce-mi trebuie....muzica gen Budha Bar, relax total. Abia astept! Oricum mergem, indiferent de vreme (nu ma costa cazare, plaja, sezlong, bauturi...doar masa o achit de bun simt) ca-i ziua de nastere a tipei care are plaja si mergem sa o sarbatorim maine seara!
Symo 20+ Diana
douradoudou spune:
have fun symo
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 18+ cu
Lidia_P spune:
MSymo da unde lucreaza sotul tau?sa ma duc sa ma angajez si eu acolo daca le da asemenea benefici sau macar infiaza-ma si mine pt week-end-ul asta ca sa merg si eu cu voi
19+
ancadragoman spune:
Alex are nevoie de noi sa se intoarca acasa,pana marti trebuie sa strangem 350 euro http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152346&whichpage=10.
Multumim
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
858 SMS PENTRU COPII!
daciana.t spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CRETUALINA Buna tuturor , sunt o viitoare mamica de decembrie si ma alatur vou, sa traim impreuna aceasa minune, va pup si multa sanatate tuturor mamicilor si viitoarelor mamici ali |
bine ai venit, alina
"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
Siuta spune:
La multi ani Ukume!
Si La multi ani Heidi!(caci maine nu cred ca mai apuc sa intru ).
Eva, frumoase fotografii. Felicitari!
Andreea, mamica de Anastasia
http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community
ana_o spune:
Ali, bine ai venit! Daca vrei sa te cititm in timp real, scrie pe forum inca 6 mesaje, ca sa scapi de moderare. Ave nevoie de datele tale, ca sa te putem trece in listuta. Data nasterii, ultima menstruatie si data probabila a nasterii. Te asteptam!
Ana
20