Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (53)
Raspunsuri - Pagina 8
ral_eli spune:
Citat: |
citat din mesajul lui douradoudou mi-am mai adus aminte ceva: o s aaveti impresia ca va creste nr la pantofi..de fapt oarecume adevarat: o sa va luati pantofi cu un nr mai mare ..e din cauza retentiei de lichide (picioaree se umfla ) dar si din cauza ca ligamentele se intind chiar si la degetele de la picioare deci oasele se mai departeaza putin..anyway o sa isi revina dupa nastere dar totusi poate ramaneti cu jumatate de nr in plus .. alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009) si 18+ cu |
aoleu pai si ce fac eu cu pantofiorii mei?? ca abia in ultimul an mi-am luat si eu incaltaminte mai de calitate si abia dc am apucat sa-i port :(
16+
Olgutzika spune:
Ana, ati facut rezervare dinainte? Ca n-as merge in blind, asa...Dar pentru asta as avea nevoie de numele pensiunii...Saru'mana pentru raspuns .
Alina, da, cel de risc maternal sau ma rog, alt soi de medical, altul decat urgenta, se plateste cu 75% din media veniturilor lunare realizate in ultimele 6 luni, ala de maternitate cu 85%. Pentru ca nu plateam impozit, luam in pre si postnatal mai mult decat daca veneam la serviciu...deci logic ar fi sa conteze in felul asta la indemnizatia de ingrijire a copilului.
Uf, nu am timp de mai mult...
Olga 18+ si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )
Lore1983 spune:
Of, fetelor, greu de tinut pasul cu voi! Deja de ieri ati facut capitol nou . Eu va citesc doar cand sunt la serviciu si asta cand am timp. Azi am avut multe de facut...
Sa aveti o zi frumoasa!
12+
amelia_ilie spune:
citat din mesajul lui douradoudou mi-am mai adus aminte ceva: o s aaveti impresia ca va creste nr la pantofi..de fapt oarecume adevarat: o sa va luati pantofi cu un nr mai mare ..e din cauza retentiei de lichide (picioaree se umfla ) dar si din cauza ca ligamentele se intind chiar si la degetele de la picioare deci oasele se mai departeaza putin..anyway o sa isi revina dupa nastere dar totusi poate ramaneti cu jumatate de nr in plus .. alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009) si 18+ cu |
Am citit si eu despre asta. Sa zic ca am un pic de noroc cu unele incaltari, ca majoritatea sunt de piele si nustiucumseface ca se largesc dupa prima purtare si de multe ori i-am dat sorelei mele (care poarta cu un numar - un numar jumatate mai mult) incaltari purtate o data sau de doua ori. Ce port in mod normal si de iarna si de vara majoritatea sunt largute, deci sper sa fie ok, macar pentru anul asta.
13+
amelia_ilie spune:
Crisis, La multi ani! si iubitului tau! Si al meu El tot azi se sarbatoreste. Adica ne sarbatorim in doi, ca suntem in concediu...
13+
pissi78ro spune:
Vasari - multumesc de intrebare. Este adevarat, aseara am fost la echo. Am vazut stomacul - Ura, dar mi-a masurat transparenta nucala de 2.3 mm (in timp ce la celalalt echo era de 1.4mm). Diferenta mi se pare cam mare, nici nu stiu ce sa mai inteleg. Poate depinde si de acuitatea aparatelor.
Douradoudou - vreau sa te felicit pt cat de informata esti. Tot timpul ne trimiti raspunsuri si explicatii bine documentate.
Va pu pe toate
12+
Joy21 spune:
citat din mesajul lui EvaF Bafta Doura, Sunset si Joy luni la eco!!!! Eu astept cu nerabdare sa vad daca ce banuiesc eu se verifica. Adica tare o vad pe Joy mama de baiat. Dar asta in mintea mea, ca nu dau in bobi... ******************** Eva & Luca Noah (08.09.2008) acum cu a doua minune (30.12. 2010) "To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson) |
Esti draguta! Mama zice ca e fata, Martin ca e baiat... deci parerile sunt variate. Eu nu am un "feeling" anume, parca vizualizez un baietel, insa asa a fost si la prima sarcina deci ma abtin. Cert e ca nu conteaza sexul pt noi, avem la fel de mult iubire de daruit si pt o fetita si pt un baiat.
Vad ca suntem mai multe care merg la eco luni. Am putea sa facem un club
Victoria, mami de Anna Sofia, 18+ cu inimioara
Sofia, 1 an si 8 luni
David Lloyd George
douradoudou spune:
citat din mesajul lui pissi78ro Vasari - multumesc de intrebare. Este adevarat, aseara am fost la echo. Am vazut stomacul - Ura, dar mi-a masurat transparenta nucala de 2.3 mm (in timp ce la celalalt echo era de 1.4mm). Diferenta mi se pare cam mare, nici nu stiu ce sa mai inteleg. Poate depinde si de acuitatea aparatelor. Douradoudou - vreau sa te felicit pt cat de informata esti. Tot timpul ne trimiti raspunsuri si explicatii bine documentate. Va pu pe toate 12+ |
pissi
felicitari pt stomac ..iar despre translucenta: dupa 3 mm ne faem griji asa ca stai linistita ..
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 18+ cu
Vasari spune:
Pissi, ce ma bucur!! Eram sigura ca-i totul bine !
Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 15+
Primul orice
CRETUALINA spune:
Buna tuturor , sunt o viitoare mamica de decembrie si ma alatur vou, sa traim impreuna aceasa minune, va pup si multa sanatate tuturor mamicilor si viitoarelor mamici
ali