Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (53)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

informatiile legate de lapte, diversificare ma depasesc,asa incat am decis sa le aman pana prin luna 6-7. acum ma simt coplesita de info legate de ursuletzul din barlog si incerc sa asimilez totul dar cu cat citesc mai mult cu atat parca stiu mai putin.

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

si mie in cade parul, dc in primele luni era viguros si nu cadea mai nika, acum parca recupereaza ... in ritmul asta nu stiu ce ma fac pana nasc , sper sa nu ajung cheala. in schimb parul de pe burta, care exista si inainte, acum e si mai negru si mai des.
offf exact ca o maimuta sunt

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Bafta Doura, Sunset si Joy luni la eco!!!!

Eu astept cu nerabdare sa vad daca ce banuiesc eu se verifica. Adica tare o vad pe Joy mama de baiat. Dar asta in mintea mea, ca nu dau in bobi...

Eva & Luca Noah (08.09.2008) acum cu a doua minune (30.12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Buna dimineata!
Am adormit f tarziu, bebele meu nu vrea sa doarma noaptea si aseara am avut parte de lovituri in toata regula, lovituri care m-au ridicat din pat si m-au obligat sa ma plimb prin camera ca sa-mi linistesc copilul. E din ce in ce mai activ... chiar spunea cineva, daca nu se misca-de ce nu se misca... daca se misca prea mult-de ce se misca prea mult. Eh, nu am experienta.
La multi ani, Ukume! Multe ganduri bune din partea noastra, o sarcina usoara si un bebe sanatos iti dorim!
Sunset, multi ani inainte, alaturi de sotul tau, sa aveti o aniversare fericita!
Msymo, ai citit ce-a scris Crisis, la mare azi e putin intunecat, dar de maine se va face iar frumos! Asa ca te vei distra si vei avea arte de vreme buna! In care statiune v-ati luat bilet?
ral_eli...nici eu nu stiu care e motivul real al lacrimilor. As putea sa spun ca putin din fiecare. Multumesc de grija, oricum!
M-a mai intrebat cineva unde am stat in weekend, la mare. Am stat in Vama, la o pensiune f f draguta si curata, departe de zgomote. Cum intri pe strada principala din vama, penultima stradutza la dreapta, in capat, e o pensiune pe 2 etaje. Tot pe partea dreapta e si pensiunea. De la pensiune, in 2 minute ajungi pe plaja. Oricum, ti-o recomand, e curat, frumos, linistit si ieftin.(noi pe un apartament am platit 150 ron/noapte)
Felicitari burticilor care au schimbat semnatura!

Ana
20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

misticgirl stai cuminte si ai grija de tien si de bb mic..inceraca sa fii cat mai relaxata pt ca starea de stres provoaca contractii....eu din cate am citit pana cum esti activa si mereu pe drumuri ..so take it easy..o s afie bine dar ai mai multa grija ..sanatate si pt nicholas

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Am uitat sa felicit burticile ce se sarbatoresc azi. Tot azi e si ziua iubitului meu.

Ma bag si eu in discutia despre lapte. Teo dupa cum stiti este adoptata si nu a servit nici macar o data lapte matern. Prima ei masa a fost la o ora dupa ce s-a nascut si a constat in lapte praf NAN. Stiam ca NAN e popular si bun asa ca i-am dat si ei. Dar fetitza mea facea caca din ora in ora si desi toata lumea zicea ca dureaza cateva zile sa se regleze ea si dupa 3 zile tot moale facea, manca foarte des si nu se satura niciodata.
Asa ca i-am schimbat laptele... i-am luat Topfer si asta ii dau si in ziua de azi. Grasuta nu e, era pe la 9 luni si i-am scos cerealele din alimentatie. Acum e perfect raportand greutatea la inaltime. Este un pic cam inalta pentru varsta ei dar asta nu e rau si pe mine chiar ma mira avand in vedere ca parintii naturali sunt micuti de inaltime. Revenind la lapte mie mi se pare mai bine dezvoltata fata de alti copii alaptati exclusiv, si chiar fatza de fetita prietenei mele crescuta cu NAN. Vreau sa va spun ca de la o luna ea doarme singurica in camera ei si pana pe la 3-4 luni avea o trezire noaptea si apoi gata, dormea non stop de la 9-10 pana la doua zi la 9-10 si chiar 11. Acum se trezeste pe la 8-9 dar are deja un an si doua luni.
Eu una abia astept sa [alaptez]. Deja cate o data imi curg sanii. Intr-o seara am zis ca mor de rusine. Am facut baie, am luat un maieu bleo pe mine, fara sutien, au venit niste musafiri si mie mi s-a patat maieul in dreapta chiar rau.

Cat despre par pana acum la mine e total invers. Eu mi-am nenorocit parul din cauza tratamentelor hormonale mai ales de la FIVuri si ot spune ca mai am de doua spalari. Iar inainte de sarcina se mai si ingrasa foarte repede. Adik dupa doua zile arata de ziceai ca mi-a turnat cineva ulei in cap. Acum vad ca nu se mai ingrasa si teoretic as putea sa-l las nespalat mai mult, dar e cald si transpir.

Cris mami de Teodora si 19+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Doura multumesc mult si tie si celorlalte fete care mi-au raspuns la intrebarea cu intepaturile. Imi cer mii de scuze ca a trebuit sarepeti si cred ca nu-i placut dar de data asta am o scuza: nu am apucat sa citesc tot din urma cum am fost in concediu. Promit ca voi fi mai atenta. Multumesc inca o data.

Stiu ca intreba cineva decaderea parului: si mie imi cade parul destul de tare si nu aveam asa ceva inainte de sarcina. Noroc ca la mine are de unde cadea. Si da.... lala de pe burta sigur ca tot acolo ramane.....
Claudia insanatosire grabnica si ai mare mare grija de tine. stai in patut si odihneste-te cat mai mult si cu siguranta bebe va fi bine.

Joy multumesc si tie foarte mult pentru urari si multumesc inca o data tuturor burticilor care m-au felicitat

15+
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria11maria spune:

dragele mele,
va vizitam si noi de la o alta odisee. avem doar 5 luni si va invitam, daca va place de noi, sa ne votati aici
http://romtelecom.desprecopii.com/index.php/item/index/101#

va multumim!

ps- mami spune ca daca adun multe voturi ma lasa sa stric un tort mai mare ca asta din poza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ral_eli

si mie in cade parul, dc in primele luni era viguros si nu cadea mai nika, acum parca recupereaza ... in ritmul asta nu stiu ce ma fac pana nasc , sper sa nu ajung cheala. in schimb parul de pe burta, care exista si inainte, acum e si mai negru si mai des.
offf exact ca o maimuta sunt

16+

idem ...la inceput era pe burtica un pufulet galbui apoi a devenit din ce in ce mai negru ...in curand o sa seman cu maimuta judi ...cumnata-mea cand era gravida se dadea cu lama pe burta dar stiu ca puful asta cade dupa nastere

Doamne ai grija si de noi 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

mi-am mai adus aminte ceva: o s aaveti impresia ca va creste nr la pantofi..de fapt oarecume adevarat: o sa va luati pantofi cu un nr mai mare ..e din cauza retentiei de lichide (picioaree se umfla ) dar si din cauza ca ligamentele se intind chiar si la degetele de la picioare deci oasele se mai departeaza putin..anyway o sa isi revina dupa nastere dar totusi poate ramaneti cu jumatate de nr in plus ..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 18+ cu

Mergi la inceput