Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (53)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

Citat:
citat din mesajul lui CRETUALINA

Buna tuturor , sunt o viitoare mamica de decembrie si ma alatur vou, sa traim impreuna aceasa minune, va pup si multa sanatate tuturor mamicilor si viitoarelor mamici

ali

bine ai venit ..eu nu ti-am vazut mesajul..probabil ca mesajele tale sunt inca moderate asa ca scrie repede 10 ca sa te citim
"live"

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Olgutzika, nu am avut rezervare, nu e sezon, ca sa nu avem siguranta ca gasim camere libere. Noi am mers pe varianta blind si am luat ce ne-a placut. Pensiunea asta nu cred ca avea nume, sincer iti spun ca nu am vazut vreo reclama cu asa ceva. Pu si simplu, daca vrei sa mergi, se ajunge simplu dupa explicatiile pe care ti le-am dat: cum intri in Vama, pe aleea principala(cea cu terase si restaurante), faci dreapta pe penultima straduta si pensiunea asta e ultima, in capat, tot pe partea dreapta. Se vede marea si plaja de acolo. Oricum, eu ti-o recomand. Dar poti gasi multe alte locatii, eu am fost mai comoda si mi-era prea somn ca sa ma uit in alte 10 pensiuni.
Msymo, ce viata... ce-ti pasa tie, o sa ai un concediu de vis! Te invidiem(pozitiv) toate! Sa te distrezi si sa te simti bine! Si sa nu stai cu burtica la soare!

Ana
20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRETUALINA spune:

Buna fetele , sunt foarte fericita , azi am implinit 12 saptamani si o zi , si bebele meu facea hopa mitica, dadea din maini si din picioare, e un moment foarte important, va pupacesc pe toate

ali

Mergi la inceput

Stie cineva sa imi spuna la cat timp at-i simtit primele miscari ale bebelusului, la cate luni?
Multumesc

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Msymo, vacanta placuta si timp frumos sa aveti!

Ali, bine ai venit! Sarcina usoara si bb sanatos!

13+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui amelia_ilie

Msymo, vacanta placuta si timp frumos sa aveti!

Ali, bine ai venit! Sarcina usoara si bb sanatos!

13+

MULTUMESC MULT,SI SARCINA USOARA SI

ali

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

Citat:

Buna tuturor , sunt o viitoare mamica de decembrie si ma alatur vou, sa traim impreuna aceasa minune, va pup si multa sanatate tuturor mamicilor si viitoarelor mamici

ali

bine ai venit ..eu nu ti-am vazut mesajul..probabil ca mesajele tale sunt inca moderate asa ca scrie repede 10 ca sa te citim
"live"

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 18+ cu

DA MESAJELE MELE SUNT INCA MODERATE , MULTUMESC PENTRU INCURAJARI SI FELICITARI, SA SPERAM CA VOM PRIMI CAT MAI MULTE LINIUTE SI MAMICI FERICITE CA EU , NU MAI AM STARE IMI VINE SA TOPAI DE FERICIRE CIND MA GANDESC LA BEBE CUM FACEA CU PICIOARELE SI MANUTELE

ali

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui daciana.t

Citat:

ali

bine ai venit, alina

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

BINE TE-AM GASIT SI MULTUMESC SANATOS SI SARCINA USOARA

ali

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Ali, bine ai venit! Daca vrei sa te cititm in timp real, scrie pe forum inca 6 mesaje, ca sa scapi de moderare. Ave nevoie de datele tale, ca sa te putem trece in listuta. Data nasterii, ultima menstruatie si data probabila a nasterii. Te asteptam!

Ana
20

BUNA ANA_O DATE LE MELE SUNT: DATA NASTERI 15.08.1984, ULTIMA MENSTA 27.03.2010 DATA PROBABILA A NASTERI 30.12.2010
PUPICI

ali

Mergi la inceput

FETELE LA CATE SAPTAMANI TREBUIE FACT ECO 3d, SAU 4d, si cam la ce scor ajunge , asa aproximativ?

ali

Mergi la inceput