Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (53)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
danaint spune:
Miruna, si eu am citit ca pot fi declansate de o anumita pozitie. Si daca e contractia asa dureroasa, eu zic ca nu strica sa il suni pe dr.... s20
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ramonik1986/ramonik1986.jpg)
ramonik1986 spune:
Si mie imi va fi ff greu de acum incolo pt ca de la 1 iulie raman fara job, pentru ca avand contract pe perioada determinata, am incercat sa il conving pe sef sa ma mai tina macar o luna-2 dar raspunsul lui a fost ca "firma noastra nu e casa de binefacere"..plus ca nefiind in cunostinta de cauza si afland de abia dupa ce am semnat si trimis prin fax o cerere prin care aduc la cunostinta "ca solicit incetarea contractului de munca intrucat in data de 1.07.2010 acesta expira" si de fapt ei ar fi trebuit sa-mi dea o decizie. Persoana de la care am aflat mi-a spus ca ar merita sa ma duc sa fac sesizare. Sper sa gasesc intre timp macar sa fac ceva de acasa, sau macar ca vanzatoare pe undeva, iar dupa ce nasc sa stau o luna, doua acasa cu bebe si sa incep iar munca pe unde gasesc....Grea situatie, dar sper ca cu ajutorul lui Dumnezeu sa gasesc si sa ne ajute! 17+
Elfica spune:
Buna, dragelor,
Sunt si eu o gravidutza care nu s-a inscris pana nu v-a "citit" de la A la Z. Mereu speram sa ajung la final si sa ma anunt si eu ca facand parte din grupul vostru, dar pentru ca sunteti multe si active, nu am reusit atat de rapid precum credeam.
Va rog mult sa imi treceti si mie datele in lista: DN 02.11.1977, UM 26.01.2010, DPN 31.10.2010 (la prima vizita la doctor mi-a spus DPN chiar ziua mea de nastere - frumos cadou de la Doamne Doamne), apoi medicii au fost de parere ca va fi 30-31 octombrie. Am trecut si eu 31.10, ca fiind la mijlocul variantelor oferite, oricum, numai Dumnezeu stie cand mi-l trimite pe bebe in viata. Abia astept!
Gata pentru inceput, revin cu amanunte dupa ce ma inscrieti si pe mine in grupul vostru minunat! Va pup pe toate si va urez multa rabdare pana in saptamana 40 (+ / - 1-2 saptamani) si numai ganduri senine, incat sa creasca bine bebe
!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Olgutzika spune:
Ramonik, ce spui tu acolo!?!? Imi pare tare rau ...
Poti incerca asa:
1. Sa intrebi la ITM cat mai repede daca nu cumva ai dreptul la somaj ( conteaza si cate luni lucrate ai, trebuie sa ai minim 12 parca legate, ca sa beneficiezi de somaj ). Cererea aia facuta de tine e posibil sa nu conteze, dat fiind ca ai avut contract de munca pe perioada determinata ( ar fi bun contractul ala, dar ai scris si in cerere ca acesta expira! ) Contractul expira de la sine, nu la cererea ta.
2. Sa gasesti un suflet milostiv cu firma proprie la care sa te angajezi de la 01.07, ca sa ai continuitate, pe salariul minim pe economie, la care sa iti platesti tu personal taxele, deci milostivul sa nu fie nevoit sa plateasca bani din buzunar pentru tine. In felul asta, daca vei avea 12 luni lucrate inaintea nasterii, sa poti beneficia de indemnizatie.
Numai de bine viitorului fost sef [emoticon-care-vomita].
Olga 18+ si mami de
Ioana-Sofia (25.02.2008 )
Lidia_P spune:
ramonik1986 imi pare rau sa aud ca treci prin astfel de situati...dar din pacate la noi la Romanica sunt foarte multi nemernici din astia stil seful tau care au si ei un rahat de afacere si se dau mari sefi....auzi tu ca nu e "casa de binefacere"....sa te ajute DD sa iti gasesti de munca ca sa poti lua indemnizatia......apropo ei nu sunt obligati totusi sa te tina pt ca esti gravi?parca din momentul in care anunti ca esti gravi ei nu mai au voie sa te dea afara nu?19+
allexxia_m spune:
Salutare burtici!
syl si Vasari sunteti tari, ba cu papuceii pufosi ba cu apa fiarta fara ou , m-ati factut asa de dimineata sa zambesc
Felicitari fetelor care au primit vesti bune de la eco
Ana_o daca nu sunt prea indiscreta, ce ai de nu este intr-o stare prea buna? Hai sa facem ceva sa te inveselim
Sunset, weekend placut si vreme frumoasa!20+
Lidia_P spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danaint Si am bagat si eu in galerie cateva poze ![]() ![]() ![]() |
sunt foarte frumoase pozele
![](floare.gif)
![](punk.gif)
![](olala.gif)
![](smiley_pregnant.gif)
![](baietel.gif)
mirunam spune:
Ramonika, mizerabil seful tau. Intr-adevar solutia propusa de Olgutzica e singura posibila acum ca de angajat pentru o luna doua mai greu. Imi pare rau
MIRUNA cu Emanuel Alexandru
si Iustin Adrian
19 +
BraveGirl spune:
Azi schimbam semnatura: intram in sapt 21!!!
Miruna, ai grija cu contractiile alea. si eu am contractii si mi-e groaza sa ma duc la medic, ca nu vreau iar tratament de sustinere. Miercuie plecam in vacanta, si parca m-as duce la un control inainte, numai ca medicul meu e in concediu.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si
20+
POZE CU PRINTESA
BEBE2