Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (53)
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sugubina/sugubina.jpg)
sugubina spune:
Lidia_P si eu sunt mai mare asa..Si cam trista ca deocamdata in picioare si imbracata nu am burta. Da am tot timpu sa creasca..Doar sunt 2 pufice si am doar 15sapt.
Fetele vesti bune: mi-a venit in sfarsit rezultatul DT-care este foarte bun. Risc mic. URA!
sugubina +15
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
beatrice75 spune:
Miruna, suna pe Badea, stii bine ca-l poti suna pe mobile oricand. 18+
Mami de baiat
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sugubina/sugubina.jpg)
sugubina spune:
Olgutzika cu carpicon am reusit eu sa ucid un chist/puneam 1 pe zi intravaginal (citisem eu si mi-a zis si dna de la Plafar). SI puf la urmatoarea eco imi zice ca nu mai am chist, si dupa am ramas si insarcinata
Asa ca am mare incredere in el. Are numa chestii naturiste in el miere, ceara eu nu vad ce ar face rau. Dar cel mai bine sa intrebe medicul.
sugubina +15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Vasari spune:
Olga, am vazut ca intre fetele noastre sunt doar cateva luni diferenta.:) Eu dupa postnatal mi-am mai luat concediu medical, am mai lucrat putin de-acasa (in ideea de a sta macar un an) si apoi a fost surpriza cu marirea indemnizatiei. Altfel nu as fi rezistat atata. Eu si acum vreau sa mai lucrez (tot de-acasa), pentru ca-mi place tare mult domeniul si am si gasit pe cineva care sa ma ajute ocazional cu copiii. Pana acum am fost singuri.
Ana, te imbratisam sa-ti ridicam moralul.:) Sunt zile mai bune si unele mai rele, dar fiecare e o zi impreuna cu burtica.
Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 15+
Primul orice
CRETUALINA spune:
Bine va-m gasit,este o zi frumoasa si insorita, am vazut ca aseara at-i mai stat la povesti, foarte bine, eu a trebuit sa fac putina treaba prin casa, acum incerc pe furis sa mai citesc ce at-i scris ieri, sunt la lucru dar azi ies mai repede am program scurt pana la 13.30 si pe urma ajung acasa si am sa studiez tot ce at-i scris.va pupacesc si sa aveti o dupamiaza frumosa si numai cu vesti bune
alinus
[ gravired ] 12+
rala spune:
Multumesc fetelor pt felicitari
Miruna, Olga, Tutu mi-a zis sa incerc orice naturiste/ homeopate. Mi-am luat ieri unguent cu muguri de plop. O sa incerc si carpiconul (multumesc si Sugubinei si felicitari pt DT negativ). Culmea e ca eu nu sunt deloc constipata, si nici nu am fost. Cred ca am avut maxim 3-4 episoade de constipatie toata viata. Stiu ca se intampla in sarcina din cauza fluxului crescut de sange in zona, si ca apar mai ales dupa nasterea naturala, dar speram sa scap sau sa ma loveasca mai tarziu nu de la 18 saptamani... O sa le incerc pe toate ca tare e suparatoare situatia.
Olga, eu pe 8 iulie ar trebui sa ajung la Iosup pt eco morfo de trim 2. Chiar asa, azi imi voi face programarea si-o sa intreb si cat costa. Mi s-a parut exagerat ce am citit pe aici, 450 de lei...
Miruna, si eu zic sa suni la dr daca esti sgura ca sunt contractii, poate iti recomanda si scobutilul sau poate te cheama la vreun spital sa faci niste perfuzii litice. Bafta multa. 18+ cu viitoarea scorpioanca Maia
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Olgutzika spune:
Rala, atat e morfo de trim II, 450. Asa mi-a spus asistenta cand m-am programat...Nici eu nu am fost constipata vreo clipa, de nascut am nascut prin cezariana, nu avusesem vreodata hemoroizi...dar, na, m-am pricopsit cu ei atunci. Mi-au trecut in cateva luni, destul de greu, si nu au mai reaparut. Oricum, sunt urati rau, am zis!
Olga 18+ si mami de
Ioana-Sofia (25.02.2008 )
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ramonik1986/ramonik1986.jpg)
ramonik1986 spune:
Buna fetele! La mine eco morfo de trim 2 costa 400 lei sau 480 lei cu dvd. Cam astea cred ca sunt preturile. Eu am eco de trim 2 la 22 sapt pe 24 iulie. Pana atunci e mult, sper ca macar sa il simt pe bebe din ce in ce mai des, si pe timpul zilei ca la mine e activ mai mult noaptea si ma trezeste din somn.
Si eu am par mai des si foarte vizibil pe burtica, sper sa dispara dupa nastere...am inceput eu sa il iau pe ici pe colo cu penseta :)
pup 17+
mirunam spune:
Pai o sa merg pe no-spa inca o saptamana si apoi merg direct la control. Cum contractiile nu sunt legate intre ele nu as vrea sa il sun inca, imi pastrez onoarea pentru alte situatii. Cand o sa merg la control il intreb de scobutil, poate este mai eficient. Ma enerveaza insa ca apar cand stau in pat . Intelegeam sa apara la efort dar asa...
MIRUNA cu Emanuel Alexandru
si Iustin Adrian
19 +
rala spune:
Miruna, ai incercat mai multe pozitii de stat in pat? Poate e din cauza pozitiei. Inconjoara-te cu perne si fa tot felu de combinatii. Eu una l-as suna si pe doctor, nu stiu de ce avem noi, unele gravide asa o "tarseala" sa ne deranjam doctorii (mai ales astia cu blazon). Si eu fac la fel. Dar zau ca e total neproductiv. Pana la urma... platim cu varf si indesat atentia pe care ne-o acorda, nu?
Olga... ma omori cu preturile. Va fi o luna grea iulie: am si impozitele pt pfa, nelipsita rata la banca... of! 18+ cu viitoarea scorpioanca Maia
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold