Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (53)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

ramonik imi pare atat de rau pentru situatia ta
Dar fa cum zice Olgutzika, atata doar ca ai grija sa te grabesti ca au schimbat legea cu semnarea contractelor individuale de munca si nu se mai accepta incheierea lor decat in ziua in care se incepe lucrul.
Adica daca il depui astazi de astazi se considera ca ai inceput sa lucrezi, sau se accepta maxim o zi dupa.
Adica nu se mai accepta semnarea lor retroactiv, il duci azi pentru o munca inceputa acum 2 luni. Sper ca m-am facut inteleasa.

Dar nu inteleg de ce a trebuit sa faci tu cerere pentru un contract care expira. Angajatorul tau dupa ce ca este un insensibil (ca sa fiu finuta) mai si te pune sa faci tu cerere ca si cum ti-ai da demisia si sa nu poti beneficia macar de somaj.
Eu zic ca se poate sa anulezi acea cerere la ITM si macar sa beneficiezi de somaj ca conteaza si acesta la indemnizatie.

Multa bafta in orice ai decide sa faci, iar noi suntem langa tine

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Danait, faine pozele si mamica. :) Si se vede destul de bine burtica.
Ramonik, imi pare rau. Fetele te-au sfatuit f bine.Si eu am o prietena care a facut la fel, a gasit o firma unde sa tina cartea de munca si-si plateste singura taxele.

Alina si Maria - 3 nov 2007 si bb2 15+
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

CAPITOL NOU 54

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Buna ziua, burtici!
Astazi suntem tot cuminti, stam in pat cat mai mult. Azi-noapte m-am trezit pt ca imi venea sa tusesc si ma durea f tare burtica jos, la ovare. dar am adormit imediat si cand m-am trezit peste noapte din nou, nu ma mai durea deloc. Apoi dimineata m-am trezit cu durere la ovarul stg, care a trecut dupa ce am luat no-spa. Sper sa nu mai am dureri sau contractii, ca mor de ingrijorare. Astazi la 18:00 am programare la stomatolog, sa vad ce pot face cu o masea care ma supara din cand in cand.
Pe bb il simt zilnic, ceea ce ma bucura enorm si imi da speranta ca el este bine, sanatos si voios
Evit sa ma uit prea mult prin casa, pt ca au trecut 6 zile de la ultima curatenie si e horror (asta dupa mine, ca sotul zice ca nu e). Am sters doar praful, insa trebuie bagat aspiratorul, aranjat prin toata casa...ca sa nu mai vorbec de geamuri, care sunt murdare rau de tot in urma ultimelor ploi cu vijelie.
Mancare gatita nici nu visez, dar am legume, fructe, branzica, cascaval, plus congelatorul plin, asa ca ne descurcam noi. Conteaza mai mult sa-l protejez pe bb mic.
Va las acum, am scris cam mult si nu vreau sa va plictisesc

Claudia 18+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

Citat:
citat din mesajul lui syl
[ Si ceva frumos, la Iosup am plecat f elegant imbracata, parfumata, machiata pt ca am avut mai mult timp inainte de a pleca dar....uituca de mine m-am trezit in fata clinicii ca plecasem in papucii pufosi de casa. A fost de filmat si de pus pe youtube...si acum ma pufneste rasul.

Va pupam

12+

super tare!

16+

Mergi la inceput