Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (11)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica_daria spune:

Buna dimineata dragele mele...
Pe la noi persista calcura asta, sau... poate ca doar eu simt azi ca nu am aer! Si ma incearca si de cand m-am trezit o draguta de greata de imi vine sa plec acasa.
Legat de analize, doar ieri le-am facut si eu, dar fata Torch, si chiar daca am avut si trimitere de la medicul de familie nu le-am facut gratuit, am platit 250 lei. In fine, samburerul sa fie bine, ca bani mai facem, chiar daca e criza.
Ma bucur pentru cele care plecati in concediu, dar de mine mi se rupe sufletul. Cred ca si noi sarim anul asta peste concediu, pt ca avem alte multe cheltuieli, si nu prea vad o portita de iesire. dar... imi vine sa plang cand ma gandesc ca dupa un an de munca fara o zi de concediu macar, fara o zi libera nu putem pleca undeva sa ne relaxam. Banii astia, bata-i norocul.
Va pup!

Happy 7+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelana_34 spune:

Mica Daria
Am vazut ca ai zis ca ai facut analizele dar TORCH-ul nu-l faci?Sunt curioasa de ce ai mai facut? E ok? Stii de ce te intreb ? Eu le-am facut ianainte de a ramane insarcinata am vazut cum sta treaba iar acum nu m-a mai pus sa le fac Eu am anticorpi la cmv, rubela iar toxo si listeria ma protejez cat pot nu stau in preajma anumalelor nu mananc produse nepasteurizate etc. Eu acum am facut analizele alea obligatorii la medicul de fam. si atat. va pup 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cibera spune:

buna fetelor!
si eu sunt la inceput de drum . abia azi merg la medic. nu mi-am facut nici o analiza. sper sa fie ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cibera spune:

Analizele care se fac in primele 12 saptamani sunt: hemoleucograma, glicemie, calcemie, transaminaze, creatinnina+ureea sanguina, colesterolemie, trigliceride, coagulograma, grup sanguin si RH, serologia hepatitelor B+C (HBsAg+HCV), serologia sifilisului+anticorpii (RBW+TPHA), HIV, sumar-urina, urocultura+antibiograma (la nevoie).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

CIbera bine ai venit printre noi
sarcina usoara si sa vi cu vesti bune de lamedic azi
vezi k hepatitele se platesc nu sunt gratuite.

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelana_34 spune:

cE faceti burtici nu v-ati trezit? Sau dati la rate?
Eu ma simt bine si am chef de vorba.
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

bebelana eu sunt p aici
vad k fetele nu prea au chef de vb

si eu ma simt chiar bine
inca sunt cu capu in nori de ieri de cand l-am vazut p bb
bine k mai e putin si mergem si il vedem din nou
de data asta pe 4D

tu cand mergi?

http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt bb 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

hello fetele!

N-am mai reusit sa intru aseara. am fost ieri la dr, bineinteles ca nu s-a vazut nimic pt ca sarcina este f mica. mi-a spus ca endometrul este f bun, ca de implantare. Mi-a dat sa iau elevit (o sa ma fac cat o balena) si aspenter 1 pastila la 2 zile ( am pierdut o sarcina in martie). in rest toate bune , ma duc din nou peste vre-o 2 sapt cand ma intorc din concediu.

de azi dimineata parca se intrevad primele simptome...nu mai intra deloc cafeaua si pepsi (eu care devoram 2-3 cafele, si cateodata 2 l de pepsi)iar de dimineata mi-am facut niste cremvusti si nu m-am putut atinge de ei. ma mancat un iaurt cu fructe care avea gust bun dar care mirosea oribil (l-am mancat tinandu-ma de nas )

numeioana, ce frumoasa e fetita ta!

..mai vroiam sa spun ceva...dar nu mai stiu ce ...revin cand imi amintesc

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008 si acum 4+

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

revin...

bebelana, felicitari pentru eco Stiu ca e superb sa vazi ca se petrec atatea lucruri in burtica, iar tu nu simti inca nimic
luna noua, te asezai pe burta in ultima luna?!?
bebelusi, cand mergi sa-ti faci analizele?
carmen marieta, La multi, multi ani inainte! Sa fiti fericiti si inconjurati de copii!
mica maria, imi pare rau ca nu puteti pleca in concediu, dar ce nu facem noi pentru bebelusi. lasa ca poate la anul o sa fie un concediu de 10 ori mai frumos decat ar fi fost acum: veti fi 3

bebelu, sherbi, adita, carmen, mara, talida

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008 si acum 4+

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lcazangiu spune:

Mada acum am venit si eu de la eco, nu s-a vazut nimic decat un citez "endometru gros", nu mi-a facut eco intravaginala ce-i drept, asa ca mi-am facut analiza de sange, macar sa stiu sigur caci altfel anulez prg la Buc. Maine seara am sa aflu sigur, sper.
Mai este cineva care are 6 sapt si nu l-a vazut la eco normal? sunt un pic suparici...si eu care ma asteptam sa-i aud si inimioara...
Super mod de a incepe un capitol:) pupici la samburica!

Lori mami de David-Andrei (24.06.2008)si +6

Mergi la inceput