Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (18)
Raspunsuri - Pagina 9

oanaiacovita spune:
Sa vedeti cum imi bat eu joc de cupil :
Uitati aici
Child tare scumpic Albert.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank">

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

child spune:
OANA multumim. Eric studiosul.
Si Albert e foarte fascinat de carti si de reviste . Sunt mai interesante decat jucariile!
child fericita de
Albert-Krisztian (2.03.2010)

child spune:
Bebeii vostri se gadila? Al meu e topit, rade de numai poate.
Se pot pune filmulete pe picasa?
child fericita de
Albert-Krisztian (2.03.2010)

sensibila spune:
Mi-a venit indemnizatiaaaaa ! Si alocatia pe luna mai !
Azi au intrat in cont 980 lei adica indemnizatia pe 9 zile din aprilie si pe mai 780 lei si 200 lei alocatia !
Mai bine zis asa presupun ca pe extrasul de cont scrie doar ALOCATIE INDEM-R-INDEM-ALOC-2010-. Ei stiu ce insemna asta dar eucred ca asa trebuie sa fie cum am scris mai sus !
Mami de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
Poze Gia Darria / Botez Gia Darria
Poze ecografie Bebelina / Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

nibi_niki spune:
Briza,eu astept raspunsul ca m-ai facut curioasa,sa vad cam ce i-a dat prin minte sa zica.Am si eu multe patanii cu functionari publici si farmacisti prin Romania
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG

sensibila spune:
nibi_niki - sunt convinsa ca scarba aia a zis ca nu poate sa ii ridice nici cu procura de la notar din partea mamei desi asa ceva e ilegal. Ambii parinti au pana la urma aceleasi drepturi !
Mami de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
Poze Gia Darria / Botez Gia Darria
Poze ecografie Bebelina / Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

nibi_niki spune:
Denisa e valabil numarul de tel din lista?Plec cam intr-o ora in oras,sa stiu daca sa trimit mesaj pe nr ala.
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG

happyjoy spune:
Plasa de tantari - carut
o gasiti pe store4reclama ilegala - avertizare la sectiunea accesorii carut.
puuup!
Mami de minune minunata!