Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (18)
Raspunsuri - Pagina 10
briza_marii spune:
Niki raspunsul a fost" domnule, dv chiar nu vedeti ca scrie "numai mama", nu scrie nimic de procura"?!!
Sensibila acum am inteles. Doamne, chiar sa fie cineva care a bifat sa mearga acolo la coada aia luna de luna...aoleu!! Tu cand ai depus dosarul de zici ca a venit indemnizatia?
Oana tare rau cum sta Eric cu burta pe carte
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
dayanara spune:
child albert e leit mama, frumusei amandoi
oana si la faza cu carticica, eric imi aminteste de ivan, o sa caut pozele sa vezi;la carticica si la alea unde sta pe burtica si.ti tine capusorul ridicat
briza nu ma mai mira nimic mai bine procedez ca leo ma amuz de toate raspunsurile astea decat sa.mi mananc nervii cu paine ca azi dimineata
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...2kg
Ramy77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irinabobe ramy trebuie mers musai cu bebe... mamica de Rares 21.02.2010 |
Nasol....atunci eu am avut noroc...
Poze Briana.
Ramy77 spune:
citat din mesajul lui oanaiacovita Sa vedeti cum imi bat eu joc de cupil : Uitati aici Child tare scumpic Albert. Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010) www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi! Cand cineva acolo SUS te iubeste... |
academician il faci...
Poze Briana.
Ramy77 spune:
SENSIBILA, eu stiu ca alocatia lunara de 200 Roni merge ori direct pe card ori prin mandat postal. De la primarii direct se dau banii de trusou si alocatia de nou nascut. Cel putin la noi asa este. Si ei ne-au zis ca poate sa ridice si sotul banii, de fapt el a depus si actele, pentru toate, inclusiv indemnizatie...
Dar nu ma mai mira nimic in Romania....
Poze Briana.
Ioanact spune:
nibi_niki pana la urma ai fost singura (cu bebelina), la plaja? Frumoase poze si deja isi sustine biberonul..ce ma mai bucuram cand isi tinea Ioana biberonul, de fapt isi sustinea, pe la 3-4 luni.
asteropipan nu intelegeam ce an implineste, apoi am vazut m jos..ce amintiri placute.
Denisa ma bucuram ca veniti in Mamaia iar la Golden Tulip, anul trecut m-am m intalnit cu o mamica, dar zici ca nu ramaneti..atunci unde veti sta acele 3 zile?
sensibila vad ca ai depus dosarul si ai si primit banii. Stii cumva au ramas 70% (din 85 % cat erau)din media veniturilor pe ultimile 12 luni sau putem alege varianta cu 600 ron + alocatia?
Ca eu ma incadrez m bine cu 600 ron + alocatia..nici cu 85 % nu luam m mult de 600 d-apai cu 70%.
Aaa..si banii stiam ca ii iei pe card sau posta..la Ioana mergeam la socrii si ii luam..ii aducea postasul si pensia bunicii sotului.
Nasol sa stai la coada luna de luna.
Acum, vom opta pt card..sa nu m depindem de nimeni si m ales sa stam la cozi..ne ducem cu cardul si scoatem cand vrem.
Lunea viitoare termin si eu concediul (de fapt pe 20 - Duminica), si va depunde sotul dosarul. Mai trebuie ceva infara de:
• cerere si declaratie pe propria raspundere (ANEXA 1 din Monitorul Oficial nr.1025/2006,O.U.G. NR.148/2005, modificata);
• actul de identitate al solicitantului (copie si original);
• certificatul de nastere al copilului pentru care se solicita; dreptul (copie si original)
• certificatele de nastere ale tuturor copiilor nascuti dupa data de 1 ianuarie 2006 (copie si original);
• adeverinta tip eliberata de angajator, din care sa rezulte ca persoana îndreptatita :
o a beneficiat de concediu de maternitate (pre si postnatal), (sa se precizeze perioada),
o concediu de cresterea copilului pana la 2 ani ( sa se precizeze perioada),
o a realizat venituri salariale supuse impozitului pe venit, potrivit Codului Fiscal, timp de 12 luni anterior datei nasterii copilului,
o realizeaza venituri în prezent, cu precizarea datei (zi/luna/an) de reluare a activitatii;
o Dosar cu sina din carton (coperti întregi)
Ramy77 si la mine tot sotul s-a ocupat cu dosarul la Ioana, si acum tot el.
A reusit sa schimbe sotul cutia de LP, la Carrefour.
POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Ioanact spune:
citat din mesajul lui child Se pot pune filmulete pe picasa? child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010) |
Da!
Cum uploadezi pozele asa procedezi si cu filmuletele.
POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
babyangel spune:
citat din mesajul lui dayanara am pus si eu niste poze http://picasaweb.google.com/roxana1777/SilvanaATreiaLunaIunie#5483679006815056930 de aici in jos...e imbracata asa pt ca aici e frig, chiar am dat drumul la caldura :) roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006) POZE AMr...2kg |
Dayanara e tare dulce Silvana..si grasunica foc! Dar foarte, foarte serioasa...vad ca greu ii smulgi un zambet, nmu? Si nu vreau sa te supar, dar nu mai seamana asa bine cu tine..
Anca
mami de Codrin
de Lucas
Botez Codrin
babyangel spune:
citat din mesajul lui nibi_niki Atb, am vazut pozele de la botez..sunteti frumosi cu totii Oana,concediu placut. Ce ginerica frumos am.Asa cuscra,unul munceste si unul cheltuieste,nu? Am vazut si poze frumoase cu Silvana.Roxana voi dati drumul la caldura si noi murim de cald aici.. Kossir vacanta placuta Am pus si noi pozici noi la semnatura. MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010) http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/ AMR....7KG |
Niki, Ioanact asa ii mai zic si eu sotului ca cineva trebuie sa cheltuie banii in casa nu?? deci ma sacrific eu
Niki sa stii ca ginerica e tare cuminte si vesel..toata ziua ar povesti si ar rade, si mai mult..rade in hohote te miri de ce.. e figura mare!
Anca
mami de Codrin
de Lucas
Botez Codrin