Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (18)
Raspunsuri - Pagina 8
sensibila spune:
oanaiacovita - VACANTA PLACUTA ! Si sa v-a intoarceti cu bine !
Azi am fost si am luat BANII PENTRU TRUSOU la sectorul 6 daca nu a luat cineva care trebuia sa ia pe 4-5-6 mai se dau azi si luni si marti.
Cand am ajuns acolo era o mare de mamici, majoritatea cu bebei in brate. Ma asez la coada si la un moment dat iese o tipa de acolo si intreb daca a luat banii pt trusou si cand ma aude bodyguardul zice a pai pt trusou in fata mergeti la ghiseul x. Si intreb dar doamnele pt ce stau. Imi raspunde ca pt alocatia pe aprilie, care mie mi-a intrat pe card pe 17 mai. Deci ele o iau dupa o luna.
Ce imi vine sa ma pup ca am scris sa imi trimita pe card, sa ii trimita cand vor ei numai sa nu stau pe la usi pe la ei.
Mami de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
Poze Gia Darria / Botez Gia Darria
Poze ecografie Bebelina / Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
irinabobe spune:
vladi, cenia, denisa multumesc pt raspunsuri...
mai am o luna sa ma decid legat de schema de diversificare si o sa vad cum fac. vladi si eu tot supita din legumele respective. de faot era vb jumatate de kg de legume din cele mentionate, fierte la oala sub presiune, facut supica de consistenta unei smantani...nu am mai detaliat ca la mine nelamurirea era dc e ok sa incep cu toate deodata...apropo cum se manifesta alergia la un alimnet cum imi dau seama apar ceva bubite pe el?
briza_marii spune:
Alina, nu, nici pe departe! Ioana dulce face usurel..din pacate nu ma pricep sa pun filmulete pe net. O sa caut unul deja postat cand o sa am timp.
Sensibila si eu am fost azi si am luat banii de la sect 6. Eu zau de inteleg ceva: cand am depus dosarul doar la alocatia aia lunara se putea bifa ca ii vreau pe card, la asta de nou nascut, nu. Ma rog...am stat cam 40 de min la coada, noroc ca bebe era cu sotul acasa ca ma rupea la mijloc dc il tineam atat in brate. Idiotii nabii: cica doar mama poate ridica intre 11 si 15...exact cand e caldura aia mare!!
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
Ramy77 spune:
BRIZA la noi a fost sotul dupa banii de trusou si alocatia de nou nascut, i-au dat banii fara probleme....cred ca depinde de la oras la oras
Ati facut careva pasaport bebeilor? Oare trebuie sa mergem cu bebe la Politie sa-i faca poza sau se poate altfel? Maine merge sotul sa se intereseze, dar ma gandeam ca poate stie cineva...
M-a enervat iar socrela azi de-mi vine sadeci femeia asta chiar e cu capu'....
In semn de protest si ca sa ma calmez ma duc sa mananc ciocolata
Poze Briana.
briza_marii spune:
Ramy bucurestenii is dusi cu capul. Sotul unei prietene a fost sa intrebe si i-a zis "nu vedeti ce scrie? numai mamele" la care el insista "si daca aduc procura de la notar?" ia sa vedem cine ghiceste raspunsul primit?!
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
child spune:
Buna fetelor!
Am avut prima noapte in care am dormit si eu mai mult, Albert a dormit de la 22 la 4,30 , a papat de la tzitzi si apoi a mai dormit pana la 8,30 .
Si vad ca s-a facut baiat de gasca, la panz si acum a papat de la tzitzi, fara sa faca mofturi. O fi fost de la caldura mofturile? Bine ca s-a mai racorit nitel.
Am pus poze aici. Sunt mai noi si mai vechi, astea de acum inca nu le-am descarcat.
child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)
dayanara spune:
poza de pasaport o fac la politie , cel putin asa i.au facut.o lui ivan, leo il tinea in sus asa si unu se chinuia sa.i faca poza, in timp ce ivan datea din picioare
sa vedeti cand voi veni eu in romania ca tre sa mergem cu amandoi la pozat si pasapoarte:)))
dar deja m.am resemnat
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...2kg
sensibila spune:
briza_marii - si eu am mai fost odata pe 4 mai sa iau alocatia pt nastere aia nu se trimite pe card. Dar atunci nu aveau sa ne dea si banii pe trusou.Asa ca i-au dat cu 1 luna jumatate intarziere.
Ce am spus eu de card e de alocatia lunara de 200 lei pt care femeile alea stateau la coada sa ia alocatia pe luna aprilie (eu asa am inteles). Sau era vb de alocatia de nastere pt cele care au nascut in aprilie ?
In fine, oricum ar fi e bataie de jos in stil mare !
Mami de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
Poze Gia Darria / Botez Gia Darria
Poze ecografie Bebelina / Lucrusoare Bebelina
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
dayanara spune:
irina ma gandesc ca ar trebui sa incepi diversificare cu cate 2 legume, nu neaparat pt alergie ci pt ca stomacul nu e obisnuit si e greu sa bagi multe dintr.o data, alergiile la legume sunt rare
si daca apare vreo bubita ceva de la fructe nu e neaparat alergie, poate fi o intoleranta minima , caz in care nu trebuie inlaturat produsul respectiv
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...2kg