Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (18)
Raspunsuri - Pagina 7
dayanara spune:
cenia 13 pounds sunt chiar 5900 cat are silvana, deci nu are mult deloc a ta mai ales ca e alaptata exclusiv
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...2kg
dayanara spune:
am pus si eu niste poze
http://picasaweb.google.com/roxana1777/SilvanaATreiaLunaIunie#5483679006815056930
de aici in jos...e imbracata asa pt ca aici e frig, chiar am dat drumul la caldura :)
POZE
AMr...2kg
Ioanact spune:
atb am vazut pozele de la botez..deasemeni si cravata lui Denis, si tortul e frumos cu papuceii.
Si pozele de la 3 luni sunt frumoase.
briza_marii cred ca asa e felul lui..banuiesc cam cum ar da din maini, iti arat un filmulet cu Ioana, era m mare dar sa-mi zici daca la asta te referi si tu. In filmulet ea se bucura.
Aici e filmuletul.
babyangel frumoase pozele..mi-a placut body-urile cu:' mai vreau o surioara' si 'tata munceste, mama cheltuie$te' .
Roxana e tare frumusica Silvana.
Azi, s-a dus sotul in CT, sper sa reuseasca sa schimbe cutia de LP si am trecut la nr 3 la pampers. Nr2 ii lasa semne la picioruse.
De la LP H.A. are un kk urat mirositor si m cremos (suzati descrierea), dar mie nu-mi place..o fi normal?
POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
nibi_niki spune:
Atb, am vazut pozele de la botez..sunteti frumosi cu totii
Oana,concediu placut.
Ce ginerica frumos am.Asa cuscra,unul munceste si unul cheltuieste,nu?
Am vazut si poze frumoase cu Silvana.Roxana voi dati drumul la caldura si noi murim de cald aici..
Kossir vacanta placuta
Am pus si noi pozici noi la semnatura.
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....7KG
oanaiacovita spune:
Anca ce scumpic e Codrin. Tare expresiv e.
Roxi imi pare rau ca aveti probleme la consulat. Sa inteleg ca romanii nu se dezic.
Frumusica Silvana ca de obicei.
Ioana(Pif) tare scumpica Ema ta. Iar tu mami esti tare fericita.
Cu jucariile, Eric le ia in mana, dar nu prezinta interes mare pentru ele. Are un melc de plus de care e incantat si cu care se cearta toata ziua. Se lumineaza la fata cand il vede.
Niki ce bine se simte Maria la plaja. O invidiez.
Eu m-am apucat sa ii pun lucrusoarele lui Eric intr-o valiza care e muuullltt prea mica pentru toata garderoba lui. Ca m-am hotarat sa ii iau tot ca nu stiu cum o fi vremea. Asa ca il astept sa se trezeasca sa iau valiza mare.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
dayanara spune:
am editat linkul ca nu mergea :))
niki nu se desminte maria cu freza
foarte frumoasa si hainutele nu mai zic...
miria tu glumesti cu spirtul, dar eu am si in bucatarie dezinfectant din ala din spital cu care isi dau chirurgii inainte de operatie :))
imi dau cu el inainte sa ating biberoanele
ramy
oana ma duc sa dezactivez facebook merci - nu stiu daca ti.am multumit
POZE
AMr...2kg
asteropipan spune:
salutare, fetele!!!
azi dau o felie de tort si
pt ca.....azi face fetitza mea dulce "UN ANISOR"
ANUL TRECUT la ora asta era deja la mami in ovar
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d
honeybaby spune:
Intru in viteza ca sunt prinsa i n bagaje
Oana - daca tu iei valiza pt 2 sapt eu o iau pt doua 3 zile
roxana- suntem romani si asta ne ocupa tot timpul . Cum ii caracterizeaza pe unii vb asta.
auzi tu sigur esti aceasi persoana care imi zicea mie sa nu sterilizez totul ????
Zici ca mai vrei un baietel ? tot mamica de baietei ramai . Eu cred ca tot fetita as vrea...
Cenia - vroiam sa te intreb ceva dar ce ???
Alina - in mamaia mergem la golden tulip dar nu cred ca ramanem acolo pt ca pe net zic ca nu au camere libere.
Ce sa iau pt sterilizat ? Sterilizator electric sau solutie de sterilizat la rece ???
fug la treaba
tura urmatoare ma uit la poze
Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna
dayanara spune:
asteropi ce frumos ti.aia mintit!
pana la urma a rezolvat leo la ambasada, ala era un functionar prost, dar am ras cu lacrimi, i.a zis lui leo ca e bigam :))))
ca sa vedeti ce prost e , de acum asa il strig : bigamule
si leo ii spunea ca el vrea sa faca un certificat de nastere nu vrea sa se insoare si i.a spus aluia ca noi suntem parintii naturali si eco-biologici :))))) si ala a luat.o in serios nu s.a prins, zice: bine, dar pe raspunderea dumneavoastra
aoleo m.am spart de ras
POZE
AMr...2kg
dayanara spune:
denisa eu sterilizez doar ce are legatura cu biberoanele si suzetele , ziceam ca nu sterilizez jucarii etc si alea chiar nu am de gand sa le sterilizez
iti recomand ala electric...sau depinde daca e apa buna merge si ala rece dar pe urma trebuie clatite stii
POZE
AMr...2kg