Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (18)
Raspunsuri - Pagina 6
oanaiacovita spune:
Andira, tot de la cont, ai optiunea anulare cont.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
ninocikap spune:
neatza tuturor,
fetelor , de azi dimineata ma framanta o idee, si am zis ca poate ma lamuriti voi ca am vazut ca sunteti foarte informate
daca de exemplu copilul are infectie urinara, dar nu stii de ea, poate e ca la al meu fara sa se manifeste cu febra sa banuiesti ceva... si se face vaccinul...? ce se intampla? stiu ca zice sa fie perfect sanatos, dar controlul de rutina presupune verificat gat, sa n-aiba febra, niciodata de ex pt o infectie urinara.
am vazut si eu bebei cu colacii, si la baite, si somnorosi, sunt toti foarte scumpi si haiosi
se trezeste praslea, multumim in avans de lamuriri
nafi spune:
Buna fete dragi!
Multumesc mult ptr sfaturile referitoare la problemutza iepuricului gazos Ieri mi-a si vomat in jet de multe ori si ne-am ingrijorat caci nu mai facuse asa niciodata. Am sunat la pediatra si ne-a recomandat ceva numit "enterogermina" care sa-l ajute la burtica si ne-a zis sa-i curatam bine nasul ptr ca il are cam infundat si din cauza asta el manca si respira pe gura in acelasi timp si asa inghitea f mult aer.
Ptr ca a vomat in jet a spus ca e din cauza ca el a mancat f lacom si mult ( ca niciodata ieri am avut f mult lapte dupa ce am luat niste prafuri pe baza de silimarina ptr a creste productia de lapte si chiar a functionat )
Tot ieri am fost la cantarirea saptamanala la policlinica si a luat 300 grame in ultima saptamana ( 1.5 kg intr-o luna.. fara 3 zile) avand acum 6020 grame. Avem copanase numa' bune de savurat si manute de voinicel
In ultimele zile interactioneaza tot mai mult cu noi si cand ii vorbim se uita direct in ochii nostri si gangureste , rade...Dupa ce papa si e cu burtica plina , e somnoros si eu ii dau pupici pe obrajori, pe frunte...si el zambeste laaarg si da ochii peste cap de placere! E o minune sa-l privesti!
Miria - sa-ti fie de bine ptr parul negru! esti haioasa tare cu palaria si matura ta! Sunt sigura ca nu e cazul!
Am fugit acum sa mai fac cate ceva prin casa profitand ca a iesit mama cu Riccardo la o plimbarica in cartier
Pup mamici si iepurici!
Mami de iepuric Riccardo ( 19.04.2010)
http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
babyangel spune:
Buna dimineata fetele,
Dupa 2 zile de furtuni care ne-au taiat curent, cablu, internet, va invit din nou la un latte machiatto sau un capucino...dupa cum doriti.
O sa incerc sa recuperez capitolu 17 pe care l-am ratat, dar pana atunci va invit la o tura de poze noi, facute pe parcursul lunii a 3-a.
luna a 3-a
Revin!
Anca
mami de Codrin
de Lucas
Botez Codrin
dayanara spune:
ma ma doare capul, o sa.mi creasca ceva pe creier la modul serios
s.a dus leo la consulatul romaniei din madrid sa faca certificatul silvanei si acolo a dat de un bou, ca nu.l face ca pe certificatul silvanei spaniol nu figuram casatoriti
ca sa vedeti ce prost e, pt ca nici pe cel romanesc al lui ivan nici pe cel spaniol nu scrie starea civila a parintilor, dar boul s.a uitat la libreta de familie spaniola unde scrie chestia asta,dar libreta asta nu e un act de luat in seama la eliberarea certificatului romanesc si nu vrea sa.l faca
daca nu.l bface nu pot pleca ca nu am cum sa fac cpasaportul inj romania
dupa ce ca ma costa la consulat 155 de euro + 35 traducerea pt un rahat romanesc
aici nu m.a costat nici un euro nimic n.am stat decat 10 minute sa mi.l elibereze, innebunesc cu zile si mi.e de parinti ca altfel mai venea bunica in romania
si ca sa vedeti ce tare consulat avem aici ca se intra dar clanta la usa sa iesi nu e, tre sa impingi !
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...2kg
miria_cristina spune:
ROXANA - Vroiai sa uiti de Romaniaca? Fugisi de ea? Na! Un obstacol in calea uitarii!!
Vezi, ca sunt campuri energetice prin preajma si cand incepi sa te gandesti "de bine" la ea iti trimite un "salut", respectiv "un dobitoc autentic". Noi avem muuuulti aici, cred ca si eu sunt nitel prin mimetism, dar si prin faptul ca stau in continuare printre ei, iar chestia asta se ia.
Ioanact spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui briza_marii
Io nu ma mai jocal meu papa la 4 si la 5.30 incepe foiala, la 6 face kk si apoi pana la 7.30-8 are chef de joaca, ras, gangurit. Dece nu face ca Silvana ta? ca tot sunt de o varsta! Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010) |
Buna!
Pun si eu paie pe foc ..
Justina daca se culca la 22:30-23 se m trezeste la 5 si apoi la 10:30 - 11 dimineata, si e m mica cu 2 sapt.
POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
dayanara spune:
oana merci
plecam pe 5 august..daca voi mai pleca
fac tot posibilul pt mama, am ajuns sa spun la ambasada ca a murit mama si tre sa plec ca sa.mi dea o soultie, e posibil?
asta e crucea mea de purtat
ella nu am luat sterilizator, dar i.am dat sotului ieri o sticla cu apa si otet s.o frece bine pe interiori asta dupa ce am spalat.o la curatatorie
si nu ca era murdara pt ca am luat.o de la distribuitorul oficial ford care oricum le ingrijeste mai bine decat un particular
anca ce mare e codrin! si ziceai ca nu mananca :)
si ce frumos, un frate blond unul brunet!
si mie imi cade mana de la silvana si are doar vreo 5900 kg chiar ma intrebam ce fac mai incolo
POZE
AMr...2kg
PIF_pif spune:
Reusesc si eu sa mai intru sa scriu. de citit am citit tot, dar dupa cum va spuneam nu pot tine pasul cu voi.
Sunteti de apreciat ca reusiti sa scrieti si mai ales ca reusiti sa urati in fiecare zi la multi ani sarbatoritilor.
Dayanara multumesc mult pt aprecierile ref la poze. Cam toata lumea zice ca seamana cu tati, in general, doar la ochi cu mine. Are ochii albastri spre gri, dar cred ca nu vor ramane asa pt ca noi avem amandoi ochii caprui.
Noi suntem bine, fata mananca bine in continuare de la san, noaptea se trezste insa de vreo 4 ori, suge vreo 10 min si apoi adoarme la loc, deci sa cred ca e destul de bine. Am luat-o in pat cu mine, ca altfel nu adoarme asa usor. iar ziua vrea plimbata si cu masina si cu carutul si in brate cat mai mult. Ne apropiem si noi de trei luni si abia acum o sa facem vaccinul de 2 luni. Sper sa nu aiba reactii advese. la voi cum a fost dupa vaccin? Si inca ceva, au plans micutii? A mea la BCG nu a plans deloc, ziceai ca nici nu a simtit, Si la noi nu se vede nici urma de vaccin deocamdata.
Ref la apa, cele care alaptati cum dati bebeilor? Eu i-am dat cu lingurita, vreo 2 lingurite pe zi, dar nu zilnic, cum mi s-a paurt mie ca e mai cald. Oricum e suge unoeri si din ora in ora, poate de sete. La apa s-a cam strambat si jumate cred ca dat pe ea. Ceai nu vreau sa ii dau deocamdata, ca nu ii vad rostul.
Ai vostri au inceput sa apuce jucariile? Ca a mea a inceput, dar mi se pare ca le apuca inconstient, asa ca un reflex. Abia astept sa ineapa si ea sa se joace cu jucariile, acum pare ca se plictiseste si cred ca de-asta vrea mult in brate.
Pupici pt voi si bebici!
dayanara spune:
cenia cat inseamna 13 pounds?
kossir felicitari pt laptic
POZE
AMr...2kg