FIV la Cluj 38
Raspunsuri - Pagina 13

alinutahu spune:
am mancat si am cam inversat literele dar idea o intelegeti si asa ...mi-o fi somn sau chiar foame ...cine stie dar acuma serios cine vine sa lase ne de tel la pm ....sa va pot contacta
buburneak

alinutahu spune:
gata plec la nani ca numai prosti scriu astazi ...vroiam sa zic ,,nr de tel,,
buburneak

cristina3343 spune:
Alinuta,"La Multi Ani!" pentru Lacky,sa fie un catelus sanatos!
Eu cred ca o sa vina petruta si corina,,asa cum au promis.
Alinuta,vezi ca poti corecta,pe bara la "editeaza raspuns",nu demult am aflat si eu.
Poate data viitoare vor veni mai multe fete,sa speram ca vom fi cu burtici pana atunci
Ma bag si io la ,noapte buna!
la toate si o saptamana usoara!

petrutaf spune:
buna dimineata!
vad ca s-au enervat putin feteleeu raman inscrisa vin cu siguranta daca sunt in cluj, dar ma repet doar spre sfarsitul saptamanii aflu data cand voi fi in Ungaria (oricum voi lipsi doar 2 zile), asa ca va rog mai asteptati putin cu stabilirea datei de intalnire daca se poate.....a si in 3 iulie nu pot sigur pt ca sunt nasica de botez
cristina iti las nr meu de tel pe pm

cristina3343 spune:
Buna dimineata!
Petruta,l-am bagat in telefon,mai vorbim.
Succes in ungaria!la toate fetele

criadema spune:
Cristina, din pacate nu am reusit sa plecam la mare, sotul meu a facut Zona Zoster si e in carantina 2 saptamani, de prea mult stres si oboseala.
Copiii mei cunosc foarte bine marea, mostenesc de la parinti, am fost si anul trecut si acum 2 ani, le place foarte mult. Anul trecut ne/am luat un apartament in Olimp asa ca nu suntem legati de nimic, mergem cand vrem si stam cat vrem. Poate ne intalnim odata si acolo. In legatura cu intalnirea de la Cluj nu promit nimic dar nici nu ma excludeti, o sa vedem, oricum pana la Cluj am de facut 100 de km.
Georgi imi pare rau, nu ma asteptam, eram asa de fericita dupa ce am vorbit cu Stela si speram din tot sufletul sa ai parte de o reusita.Cand venim la mare mi/ar placea sa ne intalnim.
Bruniiti tin pumnii, nu mai ai mult, mult succes si bafta. Esti la licenta?
Alinus sa ai noroc la IA si sa dea Dumnezeu sa fie o reusita. tuturor

alinutahu spune:
buna...ce fac fetele?...eu acuma am ajuns de la munca si ma gandeam sa va citesc sa vedem care este treaba...
petruta vreau si eu nr tau de tel ...si iti promoitem ca te asteptam si pe tine ...as vrea sa ne intalnim cat mai multe
criadema...mersi de urari si sper ca o sa poti si tu veni ...
cristina...mersi de tip si de urari la adresa lui lacky
corina ...se lauda cu netul rapid si de cand are nu mai intra deloc ...nu este ciudat ? te asteptam si pe tine....da un semn de viata
dragele mele ....
buburneak

alinutahu spune:
petruta...si eu am patru fini doua fetite cea mai mare are 11ani ,o adevarata domnisoara ,a doua nicole are 4 anisori ,si levente care are 3 anisori si nu in ultimul rand mark ,mezinul familiei ,in septembrie 24 face 2 anisori....ii ador sunt ca si copii mei ,pacat ca nu prea am timp sa stau asa vreo saptamana cu ei dar am obiceiul sa ii scot in oras si atuncea nu ne ajung locurile in masina de atate scaune de cpoii
sa-ti traiasca finuta sa fie sanatoasa si sa creasca mare si frumoasa
buburneak