FIV la Cluj 38

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petrutaf spune:

alinuta am incercat sa iti trimit nr meu de tel pe PM dar am trimis mesajul " scuze alinuta nu primeste mesaje private" poate nu iti e activat PM, oricum l-am dat cristinei , asa ca ne auzim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrutaf spune:

scuze am primit mesajul..... nu am trimis mesajul.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutahu spune:

cristina...poate incerci tu sa-mi trimiti nr de tel a lui petruta ....nu stiu de ce nu poate sa trimita ...draguta totusi pe unde umbli ....este asa pustie casuta fara tine

buburneak

Mergi la inceput

scuze ....era dezactivata operatiunea de pm ...am activato inapoi cred ca din geseala am butonat

buburneak

Mergi la inceput

ti-am trimis pm

buburneak

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Petruta ,distractie placuta la botez!
Criadema,imi pare rau ca sotul tau s-a imbolnavit,nu prea stiu cu ce se mananca zona zoster,sper sa-si revina cat mai repede si sa nu mai aiba probleme de sanatate deloc.
Daca zici ca-i pe baza de stres si oboseala ar trebui sa-l duci undeva intr-o vacanta,asa klumea unde numai sa fiti serviti,nu sa mai gateasca omul,etc. in concediu;la all inclusive 5 stele in turcia ziceau colegele ca e super bine mai ales daca ai si copii,dar cu siguranta stii tu ce-i mai bine pentru voi;si eu zic ca sa va relaxati conteaza mult,e frumos ca aveti apartament la mare,si mie imi place mult la mare,cred ca si copiii vostri sunt super incantati.
Va doresc multa sanatate si sa treceti cu bine peste hopul asta.
Eu sper ca tot ne vom intalni odata si odata.
si si copiilor

Mergi la inceput

Te pup alinuta,ai primit nr. de telefon al petrutei?
Eu sunt obosita tare,m-a frecat azi sefa de numa'....
Cred ca asa o duc toata saptamana,bine ca urmeaza apoi intalnirea si tragem o relaxare si uitam de servici si de griji.
Voi cum sunteti?
Ce multi finuti ai alinuta,se vede ca esti o persoana deosebita,cine are atatia fini;trebuie sa le facem cunostinta la levente si la nepotica mea,ea e nascuta pe 25 septembrie,face 3 ani,poate ne inrudim

Mergi la inceput

Eu ma bag la ,somnic usor si voua,va pup,pe maine.
la toate

Mergi la inceput

cristina....mersi mult ...acuma am si nr lui petruta ....spor la treaba si nu te ,,omora,, prea tare cu munca
a sti cum se zice ,,niciodata nu sti din ce parte bate vantul,, poate ne vom cuscri sau nu stiu cum se zice dar ma rog ideea este ca poate ne corcim

buburneak

Mergi la inceput

Hi hi hi,chiar asa e,nu stim din ce parte bate vantul,lumea asta e tare mica...
Apropo,pe nepotica o cheama andra

Mergi la inceput