FIV la Cluj 38
Raspunsuri - Pagina 12
cristina3343 spune:
Buna dimineata fetelor!
Poftiti la o cu frisca!
Criadema,ce faci,esti la mare?
Cum le place copiilor,pt.prima data ii duceti acuma?
la toate
cristina3343 spune:
Vai fetelor,imi zicea o colega ca ea prima data l-a dus la mare pe copil cand avea 3 luni copilul;i-am zis "tu esti bolunda";
cristina3343 spune:
Fetele,deocamdata mi-am pus in album catelusul lui cumnata
Am vrut sa o pun si pe nepotica dar zice ca poza depaseste 100 de nu stiu ce.
Alinuta,cand ti-a zis ca faci IA,tot pe 23 a ramas sau nu ti-a zis si-ti zice cand mai mergi la eco.
Ma duc sa fac o buna cu spuma si alte cele si apoi ma duc sa le dau de mancare "copilasilor" mei de la servici(catelusilor).
Astia ma iubesc ca pe ochii din cap,m-au condus odata pana la E.on ,eu ma duceam sa platesc factura hi hi hi,dar si eu pe ei.
Va doresc sa va faceti duminica insorita,chiar daca timpul ne face feste.
alinutahu spune:
neata ....
mersi de cafeluta....
tocmai mi-am deschis si eu ochisorii ,aseara am venit pe la 12 noapteasi ne-am dus la ora 2 dupamasa ....am stat nu gluma ,dar a fost foarte bine ,am manat ,am prjit afara ,iara am mancat am baut tot felul de sucuri si am bagat in noi lbenita ,, ca hoti de cai,,
da cristina pe 23 fac IA nu sa modificat nimic si nici eco nu mai fac decat o injectie luni seara pe la 11 noaptea ,si si de prestet aseara a fost ultima ,bubu cam starnge din gura ,dar asta este trebuie sa fie 72 de ore de repaus pana ce recolteaza sperma ...
cristina ia uitate tu la tv la vreme ce spun despre saptamana ce vine ...offffff deabia astept sa ajung acasa
brunadria ...spor la invatat si succes la examene ,te astepta cu noutati ,pe cand incepi FIV-ul?
restul fetelor
buburneak
cristina3343 spune:
Alinuta,dar ati stat ceva nu gluma,inseamna ca v-ati simtit bine
Ce sa-i faci ,nu trebuie prestat inainte,eu am facut pauza atunci 5 zile,asa de siguranta;miercuri e 23,iti tin pumnii tare
http://vremea.kappa.ro/cluj/cluj-napoca.html
Pare vreme peste 25 de grade,o sa ma uit si la tv deseara.
Tu cum lucrezi,tot dimineata?
Si eu trebuie sa trag tare la servici daca vreau sa ma lase in concediu de luni intr-o saptamana.
Alinuta,ai vazut catelusul lui cumnata in album la mine,trebuie sa caut si cu cateii mei niste poze.
Ieri am fost cu familia si cu nepotica in parcul babes la copii,m-am ....pe mine de ras ce perle a scos hi hi hi si apoi la niste mici la festivalul de la sala sporturilor.
Ma duc sa fac si eu un salam de biscuiti,vorbim mai tarziu
la toate
alinutahu spune:
este foarete frumos catelasul...eu sunt moartea dupa cateii micuti ...da
din pacate tot de dimineata lucrez dar pana marti de miercuri sunt in concediul medical
buburneak
cristina3343 spune:
Da,sunt scumpi catelusii micuti,si al tau e rasa mica nu?
Scuze,stiu ca ai zis,memoria...,ce rasa ai zis ca e,asa pt. cultura mea generala.
Asta a zis cumnata ca are 4 saptamani.
Eu acum calc,daca ieri mi-am facut de cap...
Am un morman mare asa ca mai citesc putin pe aici,mai calc,iar citesc,iar calc....
cristina3343 spune:
Am ajuns la cap.14 pag.16,sa vezi cum scoate uratica dar si bulinele albe la fete
alinutahu spune:
cristina harnicuta noastra ....eu am cam lenevit tota ziua ,am tras si un pui de somn si am mancat .....catelusul meu este rasa ...westli...dar nu mai creste are doi ani pe 1 iulie o sa-i fac un tortulet pe care am sa-l mananc eu ca lui nu ii plac dulciurile decat inghetata
dragelele mele somn usor si maine mai vb
buburneak
alinutahu spune:
GATA ....LA PARORT CU VOI ....timpul trece si tace si nimeni nu mai scrie nimic de intalnire ....ai sa vezi cristina ca o sa ramanem numai noi ....dar no problem ca o sa le facem o cida fetelor dupa ca nu au venit si ele de doamne,doamne...
vreau prezenta ca de nu
gata ...
buburneak