FIV la Cluj 38
Raspunsuri - Pagina 11
alinutahu spune:
neata....mersi de cafea si de muzica...
da am vazut catelusul si chiar ca este dragalas..
buburneak
alinutahu spune:
la noi este foarte inorat si cred ca nu peste mult timp vine ploaia....tocmai vorbisem cu soacramea si zicea ca ieri sus in livada asa furtuna a fost ca ia rupt doua pavilioane ...
cristina poate facem o intalire si de catei
buburneak
cristina3343 spune:
Ioi,la noi n-a rupt nimic desi am si eu un brad inalt tare in curte,dar tot timpul stau cu inima cat un purece sa nu cada pe cusca cainilor;vedem...
Si eu deocamdata ,nu stiu ce program vom face.
Oricum va fi,azi vreau sa citesc putin.
alinutahu spune:
eu incep sa ma pregatesc ...putina manichiura ,pedichiura ,ma duc sa-mi spal parul si sa ii dau o forma si sa ma holbez in dulap ce as putea lua pe mine....pe vremea asta e cam greu sa alei ceva potrivit
cristina spor la treaba ...ce carti citesti ?
buburneak
cristina3343 spune:
Scuze,m-am luat cu treaba,distractie placuta,de la cat mergeti?
Lazarev-"Iubirea",acolo zice ceva si de sterilitate cuplu,dar citesc cate putin,e tare greoi,trebuie sa trec la ceva romane,dar nu prea am timp,si asta o citesc de 1000 ani...
Eu am facut un program cu parintii iar,pe dupa-masa
Te pup,mai vorbim.
cristina3343 spune:
E cuplarai,cand s-a insurat cu mine,sotu's-a insurat si cu ai mei
Ce sa-i faci fiecare avem defectele lui(in general),sa se bucure ca nu-mi place sex in grup,hi hi hi.....
brunadria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina3343 Bruni,ce faci,tot inveti? "Destinul nu este legat de noroc; este mai degraba legat de alegere. Nu este un lucru pe care trebuie sa il astepti, este mai degraba un lucru care trebuie realizat." |
cristina ai ghicit!tot invat la 17h00 am 2 examene
mai am unul pe 25 si gata, plec..
vad ca sunteti active si in forma
weekend frumos tuturor
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
cristina3343 spune:
2 examene ,succes!!
Bine ca scapi pe 25,cred ca ti-e dor de franta;si eu la fotbal judeci ca acum am tinut cu franta .
Weekend placut si tie si mai trimite cand ai timp cate o melodie din aia stii tu...;imi place mult lara fabian,nu stiu cum n-am aflat pana acum de ea