Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (81)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

oramona sa-ti fie de bine ficateii!
Alexuza vreau si eu pestee!
Raluca spor la treaba!
Pianna nu ma fac ca ploua!

Ana23+ Maia Elena

ANA cu mare placere te astept sa iti dau , mai ales ca eu nu mananc peste , deci tu mananci pestele si eu cartofii cu ceapa

Burtica de 28 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexuza

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

oramona sa-ti fie de bine ficateii!
Alexuza vreau si eu pestee!
Raluca spor la treaba!
Pianna nu ma fac ca ploua!

Ana23+ Maia Elena

ANA cu mare placere te astept sa iti dau , mai ales ca eu nu mananc peste , deci tu mananci pestele si eu cartofii cu ceapa

Burtica de 28 +

Mmmm!Eu as manca de 5 ori pe zi doar peste

Ana23+ Maia Elena

Mergi la inceput

Clary bine ca te simti mai bine! si eu cand ma simt naspa,cumpar ceva la bb-ita si-mi trece! Lasa ca trece ea si perioada asta,si cand o s-o tii pe bb-ita in brate o sa uiti de tot.

Ana23+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Buna dimineata dragilor
Sper ca ati dormit mai bine azinoapte ca a fost tare racoare dupa ploaia torentiala de aseara. Noi am dormit cu usa la balcon deschisa si venea asa un miros frumos de curat si de flori de tei......o minune....
Unele dintre voi v-ati facut de cap azinoapte (nu dam nume),altele au papat tarziu numai bunatatisi tot asa. Distractie nene, nu gluma.
Sa aveti o zi perfecta!

Chichiuta

25+

crina cu

Mergi la inceput

Nici eu n-am cumparat nimic pentru bebita si nici pentru bagajelul de spital. Cand am sa intru in luna a 7-a am sa incep si eu incet, incet sa mi le cumpar. Deja am vazut un patut frumos si ieftin, din lemn cu seratar jos, pe myreclama ilegala - avertizare cu 375 ron, care-i place si lui barbatu-meu.
La carut inca nu ma hotarasc, mi se pare foarte greu, hainute se gasesc pe toate drumurile, bani sa ai, iar restul le-am mai lua si pe parcurs.

25+

crina cu

Mergi la inceput

Vad ca nu ma lasa moderatorii sa zic numele sitului, mi-au dat avertizare.
Doamne ce putin mai avem.....Au inceput sa treaca asa de repede saptamanile.....acum e luni, acum e duminica.....

25+

crina cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crina-s

Buna dimineata dragilor
Sper ca ati dormit mai bine azinoapte ca a fost tare racoare dupa ploaia torentiala de aseara. Noi am dormit cu usa la balcon deschisa si venea asa un miros frumos de curat si de flori de tei......o minune....
Unele dintre voi v-ati facut de cap azinoapte (nu dam nume),altele au papat tarziu numai bunatatisi tot asa. Distractie nene, nu gluma.
Sa aveti o zi perfecta!

Chichiuta

25+

crina cu

Ana23+ Maia Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata (cu intarziere)! E suuuuper ca s-a racorit afara. Am dormit si eu decent asta noapte. Ba chiar si dupa ce mi-a plecat sotul la munci am mai dormit, ca de...sunt in CO .
Bebecris ...am pus 10 kg pe mine...am reusit sa trec de la stadiu de schelet ambulant la cel de om normal...norocul meu cu bebe si cu sotul care are grija de alimentatia mea, ca de era dupa mine....eram ca inainte.

Mariuk 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Crina, parca si eu ma simt cu musca pe caciula , in privinta mancarii, ca in legatura cu , trebuie sa astept pana maine , v-am mai zis candva ca momentan, pana o sa intru in prenatal eu nu stau cu taticul, el in Piatra Neamt, eu in Focsani cu munca si in Adjud cu casa si cu doctorul in Bacau . M-am saturat de situatia asta, dar lasa ca trece repede o luna si apoi voi fi cea mai fericita, toti la un loc.
Va

mamica de Maria Lavinia si 23+ cu Elena Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Si mi-am amintit, Crina incearca un indiciu unde gasim patut asa ieftin.

mamica de Maria Lavinia si 23+ cu Elena Elisa

Mergi la inceput