Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (81)
Raspunsuri - Pagina 8
chichiutza spune:
OOO avem si oua de la Ana!
Si ne mai plangem ca ne facem cat casa!
Gata plec!
Cristina
24+
oramona spune:
Sa va zic cu mancarea. Aseara stau eu frumos in pat, mai frunzaresc netul, mai motai, cu geamul larg deschis. Si vine un miros de friptura si usturoi 
. Nu mai putea, imi si imaginam mamaliga calda alaturi si berea fara alcool la sfarsit
. Asa ca, dupa jumate de ora de salivat ma duc la bucatarie sa-mi fac cartofi prajiti, ca doar nu era sa stau sa dezghet carne. Sormea, la ora asta cartofi prajiti, eu ii spun ca mor de pofta, ia ca se duce la vecina sa ceara si nu-i friptura ci sunt ficatei. Acum vecina e o prietena de-a mea, de aceeasi varsta, foste colege cu un baietel de 3 ani. Eu nu, ca mi-e jena, sormea care de 10 min ii dusese niste cirese si refuzase ficatei pe care ii oferise vecina nu sta la discutii si se duce. Asa am mancat eu pe la 21.30 cartofi pai cu ficatei si usturoi. Dar nu ma mai plang ca-s grasa sunt doar...insarcinata...vai ce-mi pace vorba asta ![]()
M-am lungit , asa ca va las si va 

mamica de Maria Lavinia si
23+ cu Elena Elisa 
alexuza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_25 Neata' fetili!! Maya multumim de fructe ![]() ![]() Oua ochiuri cu branzica avem azi la micul dejun.Daca doriti,cu placere!! O zi racoroasa!! Aniast "vizionare" placuta! Ana 23+ Maia Elena |
Se pare k m-am inselat
Burtica de
28 +
alexuza spune:
Noua ne face mama astazi peste la cuptor cu cartofi si ceapa ( un strat de cartofi , unul de ceapa si unul de peste
) , snitele de pui si ... ma mai gandesc pana ajunge ea![]()
Burtica de
28 +
RalucaElenaM spune:
Buna Dimineatza!
oramona mi-ai facut pofta de orice prajit da cu usturoi, parca te si vedeam adulmecand pe geam![]()
Fetelor la mine a inceput calvarul zugravelilor, ieri a trebuit sa eliberez o camera in cealalta si sa cumpar materialele, am vazut la brico o perdelutza cu buburuze brodate ici-colo, foarte dragutza
, m-am obosit foarte tare ieri iar cand am ajuns in pat a inceput forfoteala in burtica si ca razbunare TOATA NOAPTEA S-A FOROTIt, ce i-am facut eu ziua mi-a facut ea noaptea...Am vazut si la Carrefour body-uri frumushele pentru bebelushi frumusei si mititei, o sa merg la cumparaturi dupa zugraveala!
24+
ana_25 spune:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Haaa!A iesit planu'!!
Alexuza oricat de tarziu ma culc eu tot devreme me trazesc!
Ana
23+
Maia Elena
oramona spune:
RalucaElena, te cred, nu stii cu 

salivam eu. Si eu vreau sa ajung la Carrefour dupa body-uri, nu am cumparat nik pana acum 
mamica de Maria Lavinia si
23+ cu Elena Elisa 
ana_25 spune:
oramona sa-ti fie de bine ficateii!
Alexuza vreau si eu pestee!
Raluca spor la treaba!
Pianna nu ma fac ca ploua!![]()

Ana
23+
Maia Elena
clary spune:
Neata burtici!
Eu am inceput sa pregatesc bagajul pentru maternitate...ieri ma incerca o stare de deprimare..mi-e foarte dor de sotul meu...de al inceputul anului a stat doar 3 saptamni acasa in martie cand am scos actele si apoi a plecat,cateodata ma simt foarte singura,ma "descarc" vb cu voi din cand in cand... asa ca am zburat la cumparaturi..nu am luat decat un costumas pentru bebe si o camasa de noapte si chiloti "de babe",restul las pe mai incolo..important e ca am scapat de deprimare.
Azi sunt bine.A plouat de azinoapte si e asa racoare
..o minunatie dupa cateva zile toride
.
Va 
28+