Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (81)
Raspunsuri - Pagina 7
aniast72 spune:
Am aparut si eu ca Cenusareasa la miezul noptii... de fapt ea pleaca atunci, ma rog... ![]()
Am frunzarit putin capitolul anterior, de actualul nu ma apuc ca sunt varza cu somnul. tanamera, am zis sa nu te las fara raspuns, costumul e din 2 bucati, cu slipul putin sub buric. Bretelele de la partea de sus nu le-am mai pus ca statea oricum si asa. Mai am unul insa dintr-o bucata, cu aerisire la burtica. ![]()
Fug la somn ca maine dupa amiaza am intalnire cu bb
si vreau sa fiu fresh.
Revin maine seara cu noutati. Pupici
Andreea,
cu
(AMR 11-) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
maya71 spune:
Buna dimineata fetele dragi!
Ce doriti sa va faca albinuza la micul dejun?
Un platou cu: portocale dulci de Sicilia, capsuni de Satu Mare(cica sunt cele mai bune, asa spun pietarii, dar dupa mine toatefructele romanesti sunt bune), cirese... astept zmeura ca nu mai pot...si kiwi, banane si... ce mai vreti sa pun?
Sa aveti o zi frumoasa... asa cum se merita sa fie toate zilele din viata voastra
maya71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aniast72 Am aparut si eu ca Cenusareasa la miezul noptii... de fapt ea pleaca atunci, ma rog... Am frunzarit putin capitolul anterior, de actualul nu ma apuc ca sunt varza cu somnul. tanamera, am zis sa nu te las fara raspuns, costumul e din 2 bucati, cu slipul putin sub buric. Bretelele de la partea de sus nu le-am mai pus ca statea oricum si asa. Mai am unul insa dintr-o bucata, cu aerisire la burtica. Fug la somn ca maine dupa amiaza am intalnire cu bb si vreau sa fiu fresh.Revin maine seara cu noutati. Pupici Andreea, cu (AMR 11-) si bb Vladimir (03 septembrie 2007) |
Bafta Aniast si
la sufletel! Nu stiu daca mai e cazul sa zic 'bafta'... se stie ca e totul bine si asa cum trebuie... asa ca iti urez 'Vedere placuta' si
pe un obrajor.
oramona spune:
Buna dimineata!
Maya, multumim pentru fructe, foarte bune. Eu era cat pe ce sa mananc zmeura aseara, ca avea sormea o mana , dar nu si-a dat seama ca ar trebui sa mi-o dea mie si asa a ajuns in dulceata de capsuni. Asta e, de acum se coace, sa ajung si eu la bunica. Dar eu chiar ma gandeam ce frumos miroase dulceata aia, fara sa realizez ca-i miros de zmeurica.
Aniast, te asteptam cu vesti din cele mai bune, revedere frumoasa si emotionanta. Nu-i asa ca Vladi e bine si cazatura nu a fost decat o sperietura?
Va servesc eu cu o cafeluta si mult laptic rece.
La noi a plouat, a avut efect paparuda si acum e atat de bine, la 7 erau 16 grade, o minunatie.
Va pup pe toate 

mamica de Maria Lavinia si
23+ cu Elena Elisa 
ana_25 spune:
Neata' fetili!!
Maya multumim de fructe

Oua ochiuri cu branzica avem azi la micul dejun.Daca doriti,cu placere!!
O zi racoroasa!!
Aniast "vizionare" placuta!![]()
Ana
23+
Maia Elena
alexuza spune:
BUNA DIMINEATA BURTICI 
Cam putine in dimineata asta , se pare ca v-a priit putina racoare
Ana de tine nici nu mai zic ,cred ca la 12 te trezesti dupa atata "munk" ![]()
Eu in dimineata aceasta nu prea am pofta de mancare asa ca doar putina zacusca si un iaurtel este mai mult decat de ajuns![]()
Burtica de
28 +
chichiutza spune:
Buna dimineata burticute!
Hai sa si papam ceva, avem fructele de la Maya
, avem laptic de la Oramona, asa ca dau si eu niste cafea, ceai, cereale si biscuiti integrali! 
Aniast muuulta bafta azi la eco, sa vii numai cu vesti bune si fericite!
Eu ia duc spre munci, tot spre dupa amiaza cred ca ajung! Crinuta s-ar putea sa am vesti bune, pentru 5 fiole. Va pup mult mult mult si va urez o fi frumoasa foc!

Cristina
24+
oramona spune:
Anna, daca tot te-ai trezit nu vrei sa ne povestesti cum a fost seara/noaptea? Ti-a iesit si faza cu
?Oricum , cred ca e perfect si numai pentru ca nu-i bunica
.
Va 
mamica de Maria Lavinia si
23+ cu Elena Elisa