Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (81)
Raspunsuri - Pagina 6
alynta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LilianaR Alynta, m-ai facut praf cu muratul castravetilor si dovlecel… La Eva naturala e 2000, ceza e 2500. Cat spaga la stat. 26+ ![]() |
ron sau euro?!
Alina-Mirela
29+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Atunci e ok pretul!
La Iasi se vehiculeaza ca o cezariana la "Arcadia"(se va deschide in curand) e in jur de 1800 euro! Mie mi se pare enorm.....
Alina-Mirela
29+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
chichiutza spune:
Fratilor acum m-am adunat si eu pe la domitil. Fusei la munci si apoi m-am gandit eu ca e cazul sa merg la o mainichiura, pedichiura si-un tratament facial plus zmulgeri de mustati si sprancene! Daca ma si coafam ma faceam o perfecta! ![]()
Si ca sa nu fie ziua frumoasa pana la capat, am ajuns acasa si-am vrut sa fac un suc de mere cu morcovi la mirificul meu aparat de storcit de 5 mil, si s-a oprit motorul mergand!!!
M-am umplut de nervi instant! maine trebuie sa-i sun sa-l returnez si sa-mi dea altul! Sper!
Da' stiu c-ati vorbit neneeee! Abia am reusit sa citesc tot!
Ana mai munceste omu'! ![]()

Alexuza treaba cu oxitonul e ca si treaba cu serul, sau compresele, sau perfuzoarele sau mai stiu eu ce. Pur si simplu nu exista in farmacia spitalului! Se foloseste la inducerea contractiilor la nasterea naturala si la "strangerea" uterului la cezariana!
Fistic valeleu ce saltea! Te cred si eu ca-i confortabila la pretul asta!!!
Klarisse mie nu-mi curge nimic de nicaieri.
Puiuta toate sunt ok pt sarcina cu exceptia hemoglobinei care nu are cum sa fie 32, sigur e eroare de laborator. Sa bei mai multa apica!
Nikolici felicitari pentru fetita frumusica si sanatoasa!
Cristina
24+
alexuza spune:
Imi este groaza ca vine ora de somn si nu o sa pot dormii de caldura
Am sa mai imcerc sa il conving pe sot sa dea drumul macar pana adormim sa se raceasca
Burtica de
28 +
ana_25 spune:
Chichiutza bine ca te facusi mumoasa! Imi pare rau ca s-a stricat scula.
Alexuza spune-i la sotul sa nu fie incapatanat. Sa se gandeasca ca-ti face un bine si te racorestee!!
Ana
23+
Maia Elena
ana_25 spune:
Nu am gasit rochite faine la Real,erau prea inflorate pt gustul meu.
Acuma papam ,dupa aia facem baita,....si restul o stiti!![]()
Noapte buna!![]()
Ana
23+
Maia Elena
chichiutza spune:
Ana da, si mie-mi pare rau de aparatul asta! Dar ma simt tare bine in pielea mea acum. Zilele urmatoare mergem la tuns si vopsit!
Distractie maxima! Eu te inteleg, stau cu parintii!
Cristina
24+
office spune:
Nikolici felicitari pentru fetita!
Tina,
cu
(29+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008)
http://lmtf.lilypie.com/RKoDp2.png
LUANASHANA spune:
Buna seara burtici sexy!!!
Ca tot vorbeati despre periute de dinti, mie mi-a recomandat doctorul la gingivita de sarcina periuta Parodontax-pt sangerari gingivale, si Gengigel sa masez gingiile dimineata si seara. Acum recunosc ca gelul nu l-am folosit ca mi-e greu sa ma dau printre fiare (am aparat dentar, ca nu am avut ce face la 30 ani) dar periuta e foarte buna, moale si nu inteapa.
Sa aveti un somn linistit!!!
23+