Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (81)
Raspunsuri - Pagina 10
crina-s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oramona Si mi-am amintit, Crina incearca un indiciu unde gasim patut asa ieftin. ![]() mamica de Maria Lavinia si 23+ cu Elena Elisa ![]() |
Al doilea cuvant e kids, iar primul e my, patutul e lucky.....bertoni.
Ia sa vad daca intelegeti

25+
crina
cu
alexuza spune:
Fetelor voi pana la urma ce preferati patut din lemn sau material textil?![]()
Burtica de
28 +
ionela.n spune:
Buna burtici ![]()

Cam tarziu si azi
Sa veti o zi minunata si numai cu vesti bune 
--------------------------------------------------
Sunt o
cu
de 23+
Minunea noastra
RalucaElenaM spune:
Fetele care mai au bebelashi acasa trebuie sa ne spuna cu patutzurile, eu am inteles ca pana la 1 an si chiar mai mult este mai facil sa doarma bebe intr-un patut sport ca in cel din lemn isi pote baga piciorushul sau manutza printre zabrele si sa nu se blocheze acolo...eu de cand stiu treaba asta m-am uitat numai dupa patut tip tzarc care sunt frumushele si alea.. am sesizat ca si cele din lemn au niste pernute care se prind pe laterale tocmai ca sa nu se loveasca...insa mi-a intrat in cap ca cele din lemn pot fi periculoase si am si vazut bebele din vecini(care este un agitat si jumatate) ca in patutul tzarc arata ca un boxeur in ring si plasa tzarcului si marginea nu prea au cum sa ii faca rau... oricum cert e faptul ca e bine sa ai si un patut dinasta gen tzarc chit ca-l folosesti in deplasare...
24+
oramona spune:
Crina 
, am vazut. E ok, si niste preturi tare bune.
Noi avem un patut , din material textil, dar eu as vrea unul din lemn, ca alea mie mi se par tare incomode.
mamica de Maria Lavinia si
23+ cu Elena Elisa 
Nerantula spune:
Cand doriti sa postati site-uri considerate reclama de softul DC, introduceti spatii in numele acestuia, de exemplu:
http://www. mykids .ro/camera-copilului-c1/patuturi-din-lemn-cu-sertar-pentru-copii-s41.html
Pentru vizualizare copiati linkul in browserul vostru de net si stergeti spatiile suplimentare.
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
Cezara
crina-s spune:
| citat din mesajul lui Nerantula Cand doriti sa postati site-uri considerate reclama de softul DC, introduceti spatii in numele acestuia, de exemplu: http://www. mykids .ro/camera-copilului-c1/patuturi-din-lemn-cu-sertar-pentru-copii-s41.html Pentru vizualizare copiati linkul in browserul vostru de net si stergeti spatiile suplimentare. Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara |
Multumim mult pentru pont!

25+
crina
cu
alynta27 spune:
| citat din mesajul lui alexuza Noua ne face mama astazi peste la cuptor cu cartofi si ceapa ( un strat de cartofi , unul de ceapa si unul de peste ) , snitele de pui si ... ma mai gandesc pana ajunge eaBurtica de 28 + |
Sa va traiasca mama! Vreau si eu asa rasfat!

Alina-Mirela
29+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Arianna11 spune:
Neata fetelor ,
din fericire patutul ni la dat cineva,asa ca am scapat de o cheltuiala,iar hainute imi mai da verisoara mea,tr sa ma duc sa fac selectia la ea
,noi o sa cumparam hainutele care ii tr la bb in spital si caruciorul trio,ca ala o sa ne fol si la bb 2
,ca de altfel si pe asta ni-l putea da cineva.Da ,suntem norocosi...suntem multi in fam si o sa primim destule hainute si jucarii,dar bineinteles si mama cu tata or sa cumpere ce-i mai frumos pt printesa.
O zi minunata la toate 
DD ne-a daruit o minune
22+
Alesia Maria
LoraG76 spune:
| citat din mesajul lui oramona Sa va zic cu mancarea. Aseara stau eu frumos in pat, mai frunzaresc netul, mai motai, cu geamul larg deschis. Si vine un miros de friptura si usturoi ![]() . Nu mai putea, imi si imaginam mamaliga calda alaturi si berea fara alcool la sfarsit . Asa ca, dupa jumate de ora de salivat ma duc la bucatarie sa-mi fac cartofi prajiti, ca doar nu era sa stau sa dezghet carne. Sormea, la ora asta cartofi prajiti, eu ii spun ca mor de pofta, ia ca se duce la vecina sa ceara si nu-i friptura ci sunt ficatei. Acum vecina e o prietena de-a mea, de aceeasi varsta, foste colege cu un baietel de 3 ani. Eu nu, ca mi-e jena, sormea care de 10 min ii dusese niste cirese si refuzase ficatei pe care ii oferise vecina nu sta la discutii si se duce. Asa am mancat eu pe la 21.30 cartofi pai cu ficatei si usturoi. Dar nu ma mai plang ca-s grasa sunt doar...insarcinata...vai ce-mi pace vorba asta M-am lungit , asa ca va las si va ![]() ![]() ![]() mamica de Maria Lavinia si 23+ cu Elena Elisa ![]() |
Foarte tare! Daca n-as sti ca-s singura insarcinata din bloc as zice ca suntem vecine! Aseara asa mirosea a ceva prajit - friptura/cartofi, c-am sarit ca din pusca si-am curatat cartofi si-am prajit...yamiii, ce buni erau! Fie-mea ma intreba: maaamiiii, da-i mancare sanatoasaaaa? (atata am batut-o la cap ca nu-s sanatosi cartofii, in timp) zic: cum i-a facut mami in seara asta sunt sanatosi, da, dar doar in seara asta.
Ma apucase o pofta de nu mai puteam fara, asa ca pe la 9 si ceva mancam cartofi prajiti.Lora, mami de Iustina si

29+Carti personalizate
Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
(Niciodata sa nu spui niciodata!)

) , snitele de pui si ... ma mai gandesc pana ajunge ea