Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (81)
Raspunsuri - Pagina 21
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui magdyi2001 Salutare fetele! Ne-am intors si noi de la morfo de trim.2 si ce credeti? E FETITAAAAA!!!!!!! Are 600gr si este dezvoltata normal... Macar ea este bine, ca eu sunt varza ![]() ![]() !!!! Am contractii dese si dureroase, analizele la rinichi s-au inrautatit, hemoglobina scazuta si sunt atat de obosita ca de abia imi tin ochii deschisi. Doc mi-a zis ca arat tare rau, mi-a facut o perfuzie si m-a trimis acasa, ramanand sa se consulte cu niste colegi din Liege, din maternitatea unde am stat internata 7sapt cand am fost cu Gabriel si sa ia legatura si cu doc de rinichi sa vada ce-i de facut. A ramas sa-l sun pe dupa-amiaza sa-mi spuna daca ma interneaza sau ma lasa acasa. Eu NU VREAU IN SPITAL ![]() ![]() ![]() !!!!!!Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.Acum 23+ cu MARIACei trei Palmieri Povestea ei,povestea lui,povestea noastra... |
Felicitari pt fetita! Multa sanatate!

Ana
23+
Maia Elena
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui aniast72 Fetele, sunt cam batuta cu leuca'n cap. Am fost la dr, bb e in grafic intre 1.100 si 1.200 insa mie mi-a iesit HPV 16 activ. Cine stie amanunte despre el ma poate lumina si pe mine ce inseamna si consecinte? (fara menajamente). Inca sunt in Bucuresti, scriu de pe telefon dar pe seara ajung acasa si intru sa dau detalii. Pupici Andreea, cu (AMR 11-) si bb Vladimir (03 septembrie 2007) |
Felicitari pt bb!Ce mare e!

Ana
23+
Maia Elena
ana_25 spune:
Am gasit in sfarsit o rochita lunga!E alba cu flori.
Si m-am si pensat ca a avut drum prin zona fata la care ma "cosmetizez".Parca mai arat si eu cat de cat!
Ana
23+
Maia Elena
cori_mic spune:
| citat din mesajul lui tanamera Salut gagici! Noroc ca am mancat inainte sa intru pe forum,altfel baleam laptop-ul.A propos eu azi am facut ficatei cu cartofi piure si salata. Felicitari fetelor care au schimbat azi semnatura .Magdyi felicitari pentru fetita si multa,multa sanatate .Cori_mic pana la urma ai comandat girafa Sophie? Bebecris ma bucur ca te-ai linistit .Eveline ai baut azi suficienta apa? Spuneti-mi si mie ce e ala ostropel http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png |
Tanamera girafa e parcata in camera cu lucrurile lui bebe :) Ce pot sa iti spun e ca intr-adevar miroase intr-un mod interesant cum scriu si ei pe site, dar de ros nu am ros-o
Cori
25+ cu
Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.
cori_mic spune:
Bebecris , bravo... eram sigura ca e ok
.
Si la mine tot secretie apoasa a fost explicatia, dar tin minte ca si eu pana am aflat eram
... disperata e cuvantul..
Cori
25+ cu
Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.
chichiutza spune:
Ce fac burticile? Vad c-ati trecut prin ceva emotii azi!
Totul e bine cand se termina cu bine! Face cineva capitol nou?![]()

Cristina
24+
vanyy2009 spune:
buna burticilor

abia acum am reusit sa ajung la zi cu cititul ca pe aici e ziua si capitolul![]()
Felicitari fetelor care au adus vesti bune de la doctor, felicitari si pt schimbarile de semnatura...tot asa pana la 40 de saptamani
Bebecris ma bucur ca totul este bine si ca bebita este bine

Magdy felicitari pt fetita sa stea la mami in burtica pana la 40 si sa se nasca sanatoasa. Multa sanatate

bun venit noilor burticute

24+

de
Gabriel (05.03.2009) si
Theodora ingeras.
MARIA
cu
si multa,multa sanatate