Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (81)
Raspunsuri - Pagina 20
summertime spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui magdyi2001 Vai fetelor, multumesc mult de incurajari ![]() .Nu este usor deloc sa stau internata stiind ca nu o sa-l mai vad pe Gabitu cu zilele. Maternitatea e la o dist de doua ore cu masina si cine mi-l aduce mie in spital. Am sa mor de dorul lui, plus grijile daca a mancat, daca a dormit, daca l-au spalat, daca plange, daca o sa ma mai recunoasca..... Si nici nu am cumparat nik pt bblina ![]() Offf, e greu sa fii impartit in doua....; Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.Acum 23+ cu MARIACei trei Palmieri Povestea ei,povestea lui,povestea noastra... |
Multa bafta si sanatate! Nu te mai stresa cu chestii care nu conteaza. Faptul ca nu ai facut cumparaturi e de sters de pe lista cu ingrijorari. De dorul lui Gabi nu o s amori cu siguranta si de uitat ma indoiesc sincer ca te va uita :))) Stiu ca pare rece ce spun, dar in situatii din aste atrebuie s afii pragmatica si sa te gandesti la prioritati, iar acum prioritatea este bebe din burta si viata ta...inteleg ca ai mai avut probleme grave cu rinichii inainte. Deci nu iti face situatia mai grea decat e lasand mintea sa zboare in alta parte decat la ce e prioritate acum. Intra si tu in "army mode" ...general...la bataie pt trupele care necesita ajutor acum!!! restul raman in tabara sa se odihneasca

-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 26 saptamani cu
magdyi2001 spune:
Fetelor, multumesc inca o data pt sfaturi si incurajari

.
Summertime, intr-adevar am mai avut probleme(cine ne-a citit povestea stie) si stiu si cu cat sacrificiu l-am dus si pe Gabriel la termen, de aceea mi se rupe sufletul de el. Cine este acu la bb2 stie ce spun si stie ca nu poti sta prea mult departe de copilul tau. El e inca mic, nici nu are un an jum, nu stie ce-i aia "ca mami are un bb in burtica", nu stie sa vorbeasca, nu stie multe si uneori il inteleg doar din privire ce vrea, nimeni nu-l cunoaste mai bine ca mine, caci nimeni nu a stat 24 din 24 cu el...
Offf, sper sa vorbesc prostii si sa nu fie chiar atat de greu...
Magdy,
de
Gabriel (05.03.2009) si
Theodora ingeras.
Acum
23+ cu
MARIA
Cei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...
aniast72 spune:
Fetele, sunt cam batuta cu leuca'n cap. Am fost la dr, bb e in grafic intre 1.100 si 1.200 insa mie mi-a iesit HPV 16 activ. Cine stie amanunte despre el ma poate lumina si pe mine ce inseamna si consecinte? (fara menajamente). Inca sunt in Bucuresti, scriu de pe telefon dar pe seara ajung acasa si intru sa dau detalii.
Pupici
Andreea,
cu
(AMR 11-) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)
summertime spune:
Da Magdyi, imi inchipui ca e f greu si stiu ca nu am cum s ainteleg 100% pe nimeni, fiecare le stie pe ale lui cel mai bine. din exterior mereu pare mai siplu. dar in viata asa e, trebuie s asacrifici lucruri pt a fi bien in viitoar si atu acum va trebui (sau poate nu, Doamne ajuta!!) s asacrifici cateca saptamani din compania lui Gabi pt bebele mic si pt viitorul vostru ca familie. Si daca te incarci cu ganduri supliemnatre de ingrijorare lucrurile se complica, nu se simplifica, asa ca gandeste ca o luptatoare, ca mintea uneori ne joaca feste si depinde de tine sa o educi in asa fel incat sa nu te imbolnaveasca suplimentar cu ganduri negre. Ce conteaza acum este sa fii 100% sigura pe starea ta de sanatate. Asta conteaza si pt Gabi, cred ca iti inchipui...
-------------------------------------------------
din ce in ce mai fericita si mai gravida in 26 saptamani cu 
crina-s spune:
Aniast sa-ti traiasca baietelul mare si sanatos!
Danaisa suntem alaturi de tine sa fie bine luni la morfologie.

25+
crina
cu
anna_ivan spune:
anaist scrie pe indelete ce inseamna HPV si unitatea de masura ca poate gasesc ceva pana iti raspunde careva mai in masura
22+ cu
bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze
anna_ivan spune:
aniast am gasit ceva
(HPV = Human Papilloma Virus) este cauza aparitiei verucilor (negi), inclusiv a celor genitale si poate determina modificari canceroase la nivelul cervixului uterin. HPV se transmite prin contactul direct.
doara ca pe siteul asta zice ca nu e cu valori e cu Normal sau Anormal
nu stiu daca e acelasi lucru
22+ cu
bebe mic
http://blog.photostories.ro/
poze
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui alynta27 Ana dar unde ti-a plecat bunicuta, ca nu am fost pe faza?! Alina-Mirela 29+ Maria si mami de DAVID (27.06.2007)si MATEI (15.05.2009)POZE www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David Cum a aparut Printul! Un ingeras in viata noastra |
A plecat la neamuri,la munte(Turda) pt 2 sapt.
Ana
23+
Maia Elena
ana_25 spune:
| citat din mesajul lui bebecris26 gata am venit de la dr. bebe meu e bine, l-am vazut la eco. mi-a spus dr ca se poate sa fi fost urina sa-mi fi apasat bebe pe vezica sau o secretie apoasa care de obicei apara in sarcina de cateva ori.in rest e bine, membranele nu sunt rupte, colul e perfect inchis. Doamne sunt atat de fericita ca bebicu meu e bine ![]() cristina si bebe in burtica 24+sapt |
Bine ca e bb sanatos!
Ma bucur mult!Ana
23+
Maia Elena
magdyi2001 spune:
Summertime, sigura 100% pe sanatatea mea nu sunt, insa am 100% incredere in doctorii de aici, pt ca ei m-au salvat la prima sarcina si acu sunt fff precauti...Mersi
Si apropo de asta, am vorbit la tel cu ginecologul si mi-a zis ca nu a reusit sa-i gaseasca pe ceilalti si sa revin maine cu un tel. Pana atunci sa iau utrogestan una dim, una la pranz si doua seara. Si mi-a marit si doza la med pt rinichi.
Deja ma simt mai bine cand stiu ca sunt langa piticul meu.
Magdy,
de
Gabriel (05.03.2009) si
Theodora ingeras.
Acum
23+ cu
MARIA
Cei trei Palmieri
Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

DAVID (27.06.2007)si