Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (81)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Felicitari si pt. bebecris si inbox, parca voi mai scriseserati ca ati fost la eco, nu?

Eu o sa merg maine la dr. de familie si iau si trimitere pt. analize, apoi o sa ma gandesc cand ma programez la ginecolog.

Lora, mami de Iustina si 29+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

va multumesc din suflet fetele ca a-ti fost alaturi de mine. tare bine e sa ai cu cine sa vb in astfel de momente. vb orice si cu sotul dar parca nu pot sa-l ingrijorez de fiecare data si pe el pt ca munceste foarte mult.asa ma mai descarc si eu vb cu voi ca tare paranoica am mai devenit

cristina si bebe in burtica 24+sapt

Mergi la inceput

magdy felicitari pt fetita. sa dea Dumnezeu sa fiti bine pana la termen, sa treceti peste aceste grele incercari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Vai fetelor, multumesc mult de incurajari.
Nu este usor deloc sa stau internata stiind ca nu o sa-l mai vad pe Gabitu cu zilele. Maternitatea e la o dist de doua ore cu masina si cine mi-l aduce mie in spital. Am sa mor de dorul lui, plus grijile daca a mancat, daca a dormit, daca l-au spalat, daca plange, daca o sa ma mai recunoasca..... Si nici nu am cumparat nik pt bblina
Offf, e greu sa fii impartit in doua....;

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 23+ cu MARIA

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Burtici, eu plec spre casa, gata

Va pup, ne auzim mai tarziu, sau maine

--------------------------------------------------
Sunt o cu de 23+

Minunea noastra

Si eu fac la fel... am acordul la sefuta mea ( e de treaba si de gasca)

BebeCris, Magdy ... pai altfel cum sa fie sufletelelor ca nici nu exista alta varianta. Magdyut... lasa ca trece cu bratisari de la noi si gadiliciuri. Numai gandul ca e fetita si ca e bine... si cred ca/ti trece orice.
Uite/o de la mine...

Mergi la inceput

magdy stim ca e greu sa te imparti dar important este acum sa duci sarcina la termen. in privinta baietelului sigur tu i-ti vei face griji dar gandestete ca va fi bine si te va recunoaste cu siguranta. am o nepotica de 2 ani si poate sa nu ma vada si o luna ca atunci cand ma vede ma striga titi si imediat vine la mine. asa ca nu te mai stresa si asculta dr ca stiu ei ce zic. te

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Salutare fetelor,

Nu am prea apucat sa intru azi. Dar am reusit sa citesc sa fiu la zi!

Felicitari tuturor care si-au vazut bebeii!

Alynta - nu stiu cum de dar la noi la Eva e mult mai ieftina o nastere decat in restul tarii - e drept ca e 2.000 ron naturala si 2.500 cezariana dar cu co-plata, adica mai costa in plus dar diferenta este suportata de Casa de Asigurari - deci depinde probabil si de cum si-au negociat contractul cu Casa. Dar oricum merita la pretul asta sa nasti la privat.

Liliana - urmeaza sapt. viitoare si listutza pt. maternitate- mi-a zis-o asa verbal dar nu am notat-o si vreau sa o si notez sa nu scap nimic si atunci ti-o zic. Deci pe sapt. viitoare pe marti in principiu.

Chichiutza mersi mult pt. explicatiile cu analiza. o sa incerc sa beau si mai multe lichide desi eu zic ca beau circa 3 l pe zi minim. si toata ziua sunt la baie...ca deja si rad colegele de mine.....dar insistam. mersi.

Va doresc o zi super faina ....eu am taiat-o...la cumparaturi pt. frigider si tre' sa imi recuperez si odrasla!

V-am pupat pe toate!

Dana 28+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza spune:

Oboseala isi spune cuvantul - sunt treaza de la ora 5 dimineata...am bagat calcat de haine la greu.

Am vrut sa spun ca nu am prea reusit sa intru sa scriu... decat sa citesc din urma. what ever!

Dana 28+ cu si mami de Bobi (06.03.2006)

Mergi la inceput

RalucaElenaM ai zis ca si tu patesti ca mine nu? eu nu i-mi dau seama ce a putut fi ca dormeam si chiar nu am simtit nimic. dar la tine cum e senzatia ca faci pipi si nu poti tine sau nu simti nimic? am o prietena care a patit ca se treazea uda pana la pantaloni si la fel ia zis dr ca e o secretie apoasa. eu pana acum nu am auzit de asa ceva. si mai zicea una din fete ca a facut un test la medlife pt a vedea daca membranele sunt fisurate sau nu. mie nu mi-a facut niciun test decat m-a consultat normal si apoi mi-a facut eco.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cori_mic

Ne-am intors si noi cu burta plina .

Maya , felicitari pt floricelele frumoase. Si mie imi plac muuult si am o colecti maricica. Preferatele mele: 2 orhidee care anul asta au inflorit in acelasi timp si fiecare are nu una, ci 2 tije cu flori . Una e mov, una alb cu roz.

Cori 25+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.

Ma incanta si ma binedispun de fiecare data cand ma ocup de ele. Cand vin persoane straine si le admira... uite/asa cress inima si pipota in mine de mandrele mele. Trifoiul de ghiveci e acum in hibernare... acum o luna era plin, plin de flori... si acum e chel, chel de toate cele... e in pielea goala, cred ca are apucaturi de exchibitionist

Mergi la inceput