Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (81)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LilianaR spune:

Merge ostropel cu cartofi noi cumva? Ca al meu abia ce m-a instiintat ca a cumparat cartofi noi...
Ii impac eu cumva cu puiul si usturoiul... Idei?

Pe mine ma inghionteste, Ionela.n, undeva in zona inghinala; simt asa ca o andrea, o durere acuta, strapungatoare si tresar imediat. E neplacut rau, dar nu tine mult si inceteaza imediat la presiunea mea din exterior sau la schimbarea pozitiei. Cred ca deja am divergente de idei cu fiu-miu.
Va dati seama la adolescenta?

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Bebecris ma bucur pentru vestile bune! E bine ca te-ai linistit mamico!
Eveline fa o cafea slaba si pune doua-3 picaturi de lamaie ca ia durerea de cap! Eu cand chiar nu mai pot iau antinevralgic! In sarcina ce-i drept nu a fost cazul! Ia paracetamol ca ai voie! Fa o negreasa!
Liliana vrei neaparat ostropel?! Eu zic sa bagi pulpitele cu cartofiorii la cuptor si faci separat mujdei care merge si la una si la alta! Impaci si capra si varza!

Alina-Mirela 29+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Salutare fetele!
Ne-am intors si noi de la morfo de trim.2 si ce credeti?
E FETITAAAAA!!!!!!! Are 600gr si este dezvoltata normal...
Macar ea este bine, ca eu sunt varza!!!! Am contractii dese si dureroase, analizele la rinichi s-au inrautatit, hemoglobina scazuta si sunt atat de obosita ca de abia imi tin ochii deschisi. Doc mi-a zis ca arat tare rau, mi-a facut o perfuzie si m-a trimis acasa, ramanand sa se consulte cu niste colegi din Liege, din maternitatea unde am stat internata 7sapt cand am fost cu Gabriel si sa ia legatura si cu doc de rinichi sa vada ce-i de facut. A ramas sa-l sun pe dupa-amiaza sa-mi spuna daca ma interneaza sau ma lasa acasa. Eu NU VREAU IN SPITAL !!!!!!

Magdy, de Gabriel (05.03.2009) si Theodora ingeras.
Acum 23+ cu MARIA

Cei trei Palmieri

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LilianaR spune:

Alynta, tare tare buna ideea, doar ca e piept, si asta e cam fad la cuptor!
Cris, ma bucur ca esti bine!

26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Magdyi, felicitari pentru bebe fetita! Sa fie sanatoasa si sa se nasca la termen. Of, imi pare nespus de rau pentru restul problemelor, te cred ca nu vrei in spital, cine ar vrea... insa daca doctorii o sa considere ca asa e mai bine pentru voi doua, ca te pot tine sub supraveghere, incearca sa vezi partea plina a paharului: bebe e bine si cu un sacrificiu din partea ta va fi bine si in continuare. Eu iti tin pumnii sa fie totul OK.

Alynta...merg sa-mi fac o cafea si wow..negresa...cred ca o execut... S-ar putea si de asta sa ma doara capul, eu la servici cand ajung bag automat o cafea in mine, azi si ieri nu am baut, fiind acasa...s-ar putea sa fie nevoie de una...

24+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Salut gagici!

Noroc ca am mancat inainte sa intru pe forum,altfel baleam laptop-ul.A propos eu azi am facut ficatei cu cartofi piure si salata.

Felicitari fetelor care au schimbat azi semnatura.

Magdyi felicitari pentru fetita si multa,multa sanatate.

Cori_mic pana la urma ai comandat girafa Sophie?

Bebecris ma bucur ca te-ai linistit.

Eveline ai baut azi suficienta apa?

Spuneti-mi si mie ce e ala ostropel.

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Bebecris felictari. Ma bucur ca a fost alarma falsa cu secretia. Totusi incearca sa stai mai linistita un pic.

25+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui magdyi2001

Salutare fetele!
Ne-am intors si noi de la morfo de trim.2 si ce credeti?
E FETITAAAAA!!!!!!! Are 600gr si este dezvoltata normal...
Macar ea este bine, ca eu sunt varza!!!! Am contractii dese si dureroase, analizele la rinichi s-au inrautatit, hemoglobina scazuta si sunt atat de obosita ca de abia imi tin ochii deschisi. Doc mi-a zis ca arat tare rau, mi-a facut o perfuzie si m-a trimis acasa, ramanand sa se consulte cu niste colegi din Liege, din maternitatea unde am stat internata 7sapt cand am fost cu Gabriel si sa ia legatura si cu doc de rinichi sa vada ce-i de facut. A ramas sa-l sun pe dupa-amiaza sa-mi spuna daca ma interneaza sau ma lasa acasa. Eu NU VREAU IN SPITAL !!!!!!

Acum 23+ cu MARIA

Cei trei Palmieri

Magdy, felicitari pt. fetita! Ma bucur ca ea e bine si sper sa fii ok si tu, in continuare. Sa faci exact ce-ti spune medicul! Multa sanatate!

Lora, mami de Iustina si 29+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Alex are nevoie de noi sa se intoarca acasa,pana marti trebuie sa strangem 350 euro http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152346&whichpage=10.
Multumim

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

858 SMS PENTRU COPII!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Eveline, are dreptate Alynta, fa-ti o cafeluta cu lamaie...Uite ca eu uitasem de sfatul asta, chiar daca l-am folosit si eu... Dar eu daca nu sunt obisnuita cu cafeaua, uit sa dau astfel de sfaturi...

Fetele care sunteti pe faza, puneti-mi si mie va rog, un carucior roz in listuta! Mersi.

Acum 23+ cu MARIA

Cei trei Palmieri

Mergi la inceput