Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (81)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Maine schimbam si noi semnatura. Implinim 24s si trecem in 25s. Oaaaau, mai raman 15s . Acum inteleg de ce va ganditi la bagajul de spital deja.Doamne ajuta sa crestem cu totii mari

mamica de Maria Lavinia si 23+ cu Elena Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maya71

[quote]citat din mesajul lui ana_25

oramona tre' sa fac curat!Profit ca a plecat bunica-sa,ca sa mai arunc din lucrurile inutile care se tot aduna un casa si pe care nu vrea nici in ruptul capului sa le arunce ca "poate nu trebuie vreodata".
maya sotul meu e pasionat de pescuit si macar o data pe sapt,avem peste proaspat.Sapt trecuta nu a fost la peste ca am fost la strand,dar merge duminica.As manca intr-una numa' peste.

Si cum m-ati inebunit cu usturoiul,acu vreau peste cu mamaliguta si mujdei!!!!!!!!

Ana23+ Maia Elena

Ana, am fost vineri la amiaza la pescuit... cred ca pestele nostru e la voi ca la noi nimicuta n/a fost, doar tantari obraznici, muste enervante si spectacol de sarituri dat de pestoi barosani in larg asa ca am ramas cu pofta si cu mirosul de la vecini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cori_mic spune:

Ne-am intors si noi cu burta plina .

Maya , felicitari pt floricelele frumoase. Si mie imi plac muuult si am o colecti maricica. Preferatele mele: 2 orhidee care anul asta au inflorit in acelasi timp si fiecare are nu una, ci 2 tije cu flori . Una e mov, una alb cu roz.

Cori 25+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

Bebelina mea iar a scos adidasii cu crampoane , da de ma iau caldurile

--------------------------------------------------
Sunt o cu de 23+

Minunea noastra

Super tare! O nasti direct incatata!

Alina-Mirela 29+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Ana dar unde ti-a plecat bunicuta, ca nu am fost pe faza?!

Alina-Mirela 29+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Burtici, eu plec spre casa, gata

Va pup, ne auzim mai tarziu, sau maine

--------------------------------------------------
Sunt o cu de 23+

Minunea noastra

Mergi la inceput

Vreau si eu acasa. Ma doare fundul de la stat pe scaun. Dar trebuie sa mai suport juma de ora . Offf, de-ar trece o luna mai repede , ca pe 16 iulie e ultima zi de munca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

gata am venit de la dr. bebe meu e bine, l-am vazut la eco. mi-a spus dr ca se poate sa fi fost urina sa-mi fi apasat bebe pe vezica sau o secretie apoasa care de obicei apara in sarcina de cateva ori.in rest e bine, membranele nu sunt rupte, colul e perfect inchis. Doamne sunt atat de fericita ca bebicu meu e bine

cristina si bebe in burtica 24+sapt

Mergi la inceput

Bebecris, FELICITARI!!! Sa vezi ce linistita ai sa fii acuma, fara sa-ti mai faci ganduri aiurea. Tare ne mai bucuram ca sunteti bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Bebecris, bravo! Ma bucur ca e totul OK, ne-ai dat ceva emotii...

Eu am o durere de cap crunta, mi-e si ciuda, stau si eu acasa si in loc sa ma simt bine ma doare capul...da rau de tot. Si mi-e pofta de ceva dulce...si am lamai, si am nuci (miez) si as face ceva si nu stiu ce. Aveti vreo idee?? Ca eu am bantuit pe net si am gasit numai retete cam complicate, adica cu multe oua, cu timp de preparare mare...nici nu stiu ce sa vreau... De fapt stiu...sa-mi treaca durerea de cap...

24+ si mamica de Bianca

Mergi la inceput