Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (81)
Raspunsuri - Pagina 16
ana_25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionela.n Bebelina mea iar a scos adidasii cu crampoane , da de ma iau caldurile ![]() -------------------------------------------------- Sunt o cu de 23+Minunea noastra |
Pai spune-i sa dea jos adidasii ca e cald!
Ana
23+
Maia Elena
alexuza spune:
| citat din mesajul lui maya71 Oramona, a aparut zmeura? Macar tu ai vazut/o, eu am ochii ca la melc tot uitandu/ma dupa ea...dar si cand o sa o prind la 'cotitura'...o zmotocesc de o ia gaia cat mi/e de pofta. Ana, cred ca ne 'batem' pe pestele de la Alexutza, si mie imi place tare mult dar nu prea ma pricep care are oase multe si care nu.ucenic(aspirant) burtica ![]() |
SI eu am auzit ca a aparut park era 5 lei paharul , la noi
Reteta asta se face cu peste file , deci fara oase
Ii spun mamei sa va faca si voua

Burtica de
28 +
ionela.n spune:
Ana, aoleu, cred ca are crampoane din alea de fotbalisti profi
Eu i-am zis ca am treaba si sa o lase mai moale, dar nu prea vrea 
Ce m-as mai intinde putin...
--------------------------------------------------
Sunt o
cu
de 23+
Minunea noastra
alexuza spune:
| citat din mesajul lui RalucaElenaM Cris cred ca a fujit la doctor...astept sa vina cu vestile.. 24+![]() |
Si noi o astepta sa vina cu vesti bune
Burtica de
28 +
maya71 spune:
| citat din mesajul lui oramona Maya, nu am vazut-o , ca era deja in dulceata aia, dar de mirosit, mamaaaa ce mai mirosea. Noroc ca nu mi s-a facut pofta, ca o incurca sormea. Eu pofteam la fripturi si cartofi prajiti cu usturoi.Fructele nu mai aveau loc ![]() mamica de Maria Lavinia si 23+ cu Elena Elisa ![]() |
Trimit eu pachetelul si ptr fetita cand apare. O sa o fac si spuma, si tarta... si o fac si de rusine in targ ca se lasa atata asteptata.
ii simt mirosul... e prin preajma dar cred ca stie ce o asteapta ....hmmmmm, nesimtitoare ce e....
ana_25 spune:
Aoleoooo! Dupa ce ma-nebunirati cu usturoiul acu o tot dati cu zmeura
Cred ca pana la urma imi fac spuma de zmeura cu mujdei
ca as manca si una si alta!
.
Ana
23+
Maia Elena
maya71 spune:
| citat din mesajul lui LilianaR Da, a aparut si zmeura... Azi ostropel fac, deja de 3 zile ma gandesc la ceva cu usturoi. 26+ ![]() |

moooor
Daca ati vedea ce 'fete' frumoase am... sunt floricelele mele dragi. Sunt atat de incantata cand le privesc, cat sunt de frumoase si ce vesele sunt

ionela.n spune:
| citat din mesajul lui ana_25 Aoleoooo! Dupa ce ma-nebunirati cu usturoiul acu o tot dati cu zmeura ![]() Cred ca pana la urma imi fac spuma de zmeura cu mujdei ca as manca si una si alta! .Ana 23+ Maia Elena |
zmeura cu mujdei 

--------------------------------------------------
Sunt o
cu
de 23+Minunea noastra
oramona spune:
Da, foarte tare, zmeura cu usturoi. 

.Numai sa nu faci si o inghetata din asa combinatie ![]()
Maya, multumim. Te cred ca ai niste floricele tare frumoase, daca le ingrijesti cu dragoste . 

mamica de Maria Lavinia si
23+ cu Elena Elisa 
alexuza spune:
| citat din mesajul lui ana_25 Aoleoooo! Dupa ce ma-nebunirati cu usturoiul acu o tot dati cu zmeura ![]() Cred ca pana la urma imi fac spuma de zmeura cu mujdei ca as manca si una si alta! .Ana 23+ Maia Elena |

Burtica de
28 +

24+