Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (81)
Raspunsuri - Pagina 15
danaisa20 spune:
Buna fetelor si o zi racoroasa va doresc!
Mari-paun, din cate stiu eu saptamana asta (daca nu chiar azi) tu trebuia sa mergi la morfo la dr. Albu. Sper sa intri sa ne spui cum a fost! As vrea sa iti pun si eu cateva intrebari (pt ca tb sa ajung luni la dansul) si sa fiu pregatita pentru ce va urma! Am emotii tare rau! Te asteptam cu vesti bune despre bebitul tau!
danaisa20 fericita
21+
cu 
oramona spune:
Maya, nu am vazut-o , ca era deja in dulceata aia, dar de mirosit, mamaaaa ce mai mirosea. Noroc ca nu mi s-a facut pofta, ca o incurca sormea. Eu pofteam la fripturi si cartofi prajiti cu usturoi.Fructele nu mai aveau loc 
mamica de Maria Lavinia si
23+ cu Elena Elisa 
ionela.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maria11maria dragele mele, va vizitam si noi de la o alta odisee. avem doar 5 luni si va invitam, daca va place de noi, sa ne votati aici http://romtelecom.desprecopii.com/index.php/item/index/101# va multumim! ![]() ps- mami spune ca daca adun multe voturi ma lasa sa stric un tort mai mare ca asta din poza |
Maria, e frumoasa foc printesa ta.
Te-am votat
. Bafta!--------------------------------------------------
Sunt o
cu
de 23+Minunea noastra
cori_mic spune:
gata, acum am si eu pofta de cartofi... Deci azi ma umflu: ostropel de pui cu usturoi, cartofi prajiti si salata de rosii...
Cori
25+ cu
Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.
LilianaR spune:
Da, a aparut si zmeura...
Azi ostropel fac, deja de 3 zile ma gandesc la ceva cu usturoi. ![]()
26+ 
maria11maria spune:
dragele mele,
va vizitam si noi de la o alta odisee. avem doar 5 luni si va invitam, daca va place de noi, sa ne votati aici
http://romtelecom.desprecopii.com/index.php/item/index/101#
va multumim! 
ps- mami spune ca daca adun multe voturi ma lasa sa stric un tort mai mare ca asta din poza
ionela.n spune:
Bebelina mea iar a scos adidasii cu crampoane
, da de ma iau caldurile 
--------------------------------------------------
Sunt o
cu
de 23+
Minunea noastra
crina-s spune:
Inbox felicitari pentru eco. Sa cresteti mari!
Cori mic sa-ti traiasca bebelina cu nasuc frumos.
Bebecrisfelicitari pentru semnatura.
25+

crina
cu
ana_25 spune:
oramona tre' sa fac curat!Profit ca a plecat bunica-sa,ca sa mai arunc din lucrurile inutile care se tot aduna un casa si pe care nu vrea nici in ruptul capului sa le arunce ca "poate nu trebuie vreodata".
maya sotul meu e pasionat de pescuit si macar o data pe sapt,avem peste proaspat.Sapt trecuta nu a fost la peste ca am fost la strand,dar merge duminica.As manca intr-una numa' peste.
Si cum m-ati inebunit cu usturoiul,acu vreau peste cu mamaliguta si mujdei
!!!!!!!!
Ana
23+
Maia Elena