unde sunteti fetelee? e asa racoare afara........ ciner ar fi crezut ca dupa asa canicula va fi asa frig![]()
cristina si bebe in burtica
24+sapt
Seara Fetelor, am venit si eu din "pastorala", acasa la mine este dezastru sunt in "delegatzie" la parintii mei, Cris ma bucur ca te-ai linistit, eu sunt optimista din fire parca imi sta pe limba sa spun" ti-am zis eu
", eu am probleme cand ma ridic de pe scaun sau din pat, atunci simt ca peste vezica am o sticla de 1 l plina cu lichid, eu cred ca atunci se intampla si sa "ud" chilotul..simt mare presiune pe vezica fac pishu de vreo 25 ori, de asta m-am gandit ca n-are ce sa fie anormal..plus ca bebelusha face sport zilnic mai ales cand stau linistita..
magdy Felicitari pentru bebelusha sa fitzi sanatoase tun amandoua!

Noapte Buna!
24+
Cris tu nu esti trecuta in prima pagina pe listutza|?|||vroiam sa vad DPN desi stiu ca ai cu cateva zile mai mult ca mine...
24+
| Citat: |
| citat din mesajul lui aniast72 Fetele, sunt cam batuta cu leuca'n cap. Am fost la dr, bb e in grafic intre 1.100 si 1.200 insa mie mi-a iesit HPV 16 activ. Cine stie amanunte despre el ma poate lumina si pe mine ce inseamna si consecinte? (fara menajamente). Inca sunt in Bucuresti, scriu de pe telefon dar pe seara ajung acasa si intru sa dau detalii. Pupici Andreea, cu (AMR 11-) si bb Vladimir (03 septembrie 2007) |
28 +