Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (81)
Raspunsuri - Pagina 13
Klarisse spune:
Bebecris felicitari pentru semnatura, sa cresteti mari.
Cori mic sa fie sanatos nasucul borcanat
.
Klarisse
graviduta 23+ 
http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
alexuza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inbox Fetelor , am fost astazi la control, bebe e bine, e tot baiat :) ( bine ca asta era mai mult ca sigur ), vestea buna este ca s-a ridicat placenta si ca medicul a zis ca este de acord sa nasc normal, parca mi-a luat o piatra de pe inima ca tare frica imi era de cezariana, acum sa speram ca va fi totul bine pana la capat! Va pup! Mami, prajitura e legum ? mamica de printesa Maria si bebica din burtica |
Felicitari pentru bebbita grasunel si pentru placenta
Stai linistita ca trebuie sa fie bine

Burtica de
28 +
cori_mic spune:
| citat din mesajul lui bebecris26 fetelor sa va zic ce am patit azidimineata . m-am trezit pe la 7 jumate si eram uda toata pe chilot ca si cum facusem pipi pe mine. Doamne ce m-am speriat ce poate fi? m-am gandit ca poate mi-a apasat bebe pe vezica si m-am scapat pe mine dar fara sa simt nimic? nu mai pot abia astept sa nasc ca sunt intr-un stres total![]() ![]() cristina si bebe in burtica 24+sapt |
Bebecris mi s-a intamplat si mie cam pe la 18 saptamani. Trebuie sa fii atenta la urmatoarele aspecte: consistenta- daca e ca o secretie extrem de apoasa dar da spre alb e ok, mirosul- daca atunci cand se usuca nu simti deloc miros nu e bine, cand e pipi miroase f putin, la fel si la secretie. Cantitatea: adica dc e f mult sau dc continua sa se prelinga atunci cand te ridici in picioare nu e ok.
Asta mi-a spus dna doctor, eu am mers la urgente atunci si mi s-a facut testul de membrane rupte (arata ca un test de sarcina, il atinge de lichid sau ce mai ai tu pe col si asteapta, dc e 1 liniuta e ok, 2 nu e bine). Daca nu reusesti sa te lamuresti suna doctorul, mie mi-a spus ca in astfel de cazuri nu se supara nimeni pt ca dc e chiar lichid e f f grav pt binele lui bebe si trebuie intervenit de urgenta ( de ex : repos la pat si tratament dc sunt membranele fisurate ).
Cori
25+ cu
Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.
RalucaElenaM spune:
Cris si eu am problema asta..marti merg eu la dna doctor si am s-o intreb, la mine este destul de frecvent si mi-am intrebat prietena care a nascut cu dansa si mi-a spus ca i se intampla si ei chestia asta si nu m-am speriat prea tare...oricum am s-o intreb, bebe se misca tot timpul insa eu am o problema cand ma ridic gata simt nevoia sa berg la pipi mic..deci au avut loc schimbari majore acolo...
24+
alexuza spune:
| citat din mesajul lui bebecris26 astazi facem si noi 24s cristina si bebe in burtica 24+sapt |
BURTICA in crestere Iar pentru cealalta problema nu te-ai simti mai linistita daca ai vb cu dr ?
Burtica de
28 +
alynta27 spune:
Ia uitati pe ce melodie danseaza mititica:
http://www.youtube.com/watch?v=z-OYKhck1vM&NR=1
Eu cred ca s-a rasturnat de aseara! Ii simt piciarele sub coasta!
Cori, Inbox felicitari pentru vestile bune!
Bebecris cand se rupe apa faci balta! Nu cred ca a fost asta! Si e un lichid caldut care curge mult!![]()
Alina-Mirela
29+
Maria si mami de
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
oramona spune:
Bebecris, nu vrem sa te speriem, dar cum au zis si fetele, sigur era pipi? Poate nu ar fi rau sa vb cu doctorul. Eu am o colega de servici , din BV care are sarcina cu o luna mai mica ca mine si acum vreo doua saptamani tot a pierdut lichid amiotic. A sta in spital si acum , slava Domnului e ok. Doamne ajuta ca totul sa fie bine si chiar nu vrem sa te ingrijoram, dar mai bine vb cu doctorul tau.
Te 

mamica de Maria Lavinia si
23+ cu Elena Elisa 
cori_mic spune:
| citat din mesajul lui Klarisse Bebecris felicitari pentru semnatura, sa cresteti mari. Cori mic sa fie sanatos nasucul borcanat ![]() .Klarisse graviduta 23+ ![]() http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png |
Multumim Klarisse

Cori
25+ cu
Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.
bebecris26 spune:
eu m-am trezit cu chilotul ud tot si miroase foarte putin a pipi. mai bine ma duc la spital si gata termin cu stresul
cristina si bebe in burtica
24+sapt
bebecris26 spune:
oramona pai asta am zis si eu ca nu sunt sigura ce e dar ca sa nu ma sperii si mai tare am zis ca e posibil sa fie pipi. oricum nu stau asa acum ma pregatesc si plec la dr
cristina si bebe in burtica
24+sapt

. m-am trezit pe la 7 jumate si eram uda toata pe chilot ca si cum facusem pipi pe mine. Doamne ce m-am speriat ce poate fi? m-am gandit ca poate mi-a apasat bebe pe vezica si m-am scapat pe mine dar fara sa simt nimic? nu mai pot abia astept sa nasc ca sunt intr-un stres total