Mamici de Sept-Oct '10 - alaturi de David (81)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

mersi mult alynta!!

21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuza spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Citat:
citat din mesajul lui alexuza

Noua ne face mama astazi peste la cuptor cu cartofi si ceapa ( un strat de cartofi , unul de ceapa si unul de peste ) , snitele de pui si ... ma mai gandesc pana ajunge ea

Burtica de 28 +

Sa va traiasca mama! Vreau si eu asa rasfat!

Alina-Mirela 29+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

DAAA ii este asa mila de ea cateodata ca vine de la munk direct la mine sa faca mancare si putina curatenie (face sotul dar park nu face cum facem noi) si in unele zile de exemplu astazi trebuie sa ma spele si pe cap ca nu pot sta atat in cada, doar dusde 2 ori pe zi 3 min si gata
DECI " MAMA MEA ESTE SUPER"

Burtica de 28 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

Fetelor , am fost astazi la control, bebe e bine, e tot baiat :) ( bine ca asta era mai mult ca sigur ), vestea buna este ca s-a ridicat placenta si ca medicul a zis ca este de acord sa nasc normal, parca mi-a luat o piatra de pe inima ca tare frica imi era de cezariana, acum sa speram ca va fi totul bine pana la capat!

Va pup!

Mami, prajitura e legum ?
mamica de printesa Maria si bebica din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

astazi facem si noi 24s

cristina si bebe in burtica 24+sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cori_mic spune:

Neata fetelor , si de la noi.
Venim si noi de la eco sa ne laudam cu cele 800gr si cu un nasuc borcanat si niste buze tuguiate pe care in ssfasrsit a vrut sa mi le arate. Maine facem 26s.
Eco am vrut eu sa fac ca plec din tara si sa vad dc totul e ok.

M-am interesat si eu de mobila si pot sa va spun ca in uniunea europeana cele preferate de pediatrii sunt cele de lemn, pentru stabilitate, durabilitate si ventilatie, dar cu o conditie: firma producatoare sa fie specializata in mobila de bebe si sa respecte exact conditiile impuse in ceea ce priveste distanta dintre gratii si tipul vopselei folosite. Este vorba de acea garantie certificata pe care ti-o arata imediat cum ii intrebi. Eu unde am intrebat toti aveau, deci nu va faceti griji. Iar protectoarele acelea nu sunt tocmai recomandate, eventual se pun doar pe o parte , tocmai ptr ca impiedica circulatia aerului.

Cori 25+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

fetelor sa va zic ce am patit azidimineata. m-am trezit pe la 7 jumate si eram uda toata pe chilot ca si cum facusem pipi pe mine. Doamne ce m-am speriat ce poate fi? m-am gandit ca poate mi-a apasat bebe pe vezica si m-am scapat pe mine dar fara sa simt nimic? nu mai pot abia astept sa nasc ca sunt intr-un stres total

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cori_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

astazi facem si noi 24s

la multe inainte ! ( cam vre-o 16 asa )

Cori 25+ cu Maya. Doamne ajuta-ne sa crestem sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebecris26

fetelor sa va zic ce am patit azidimineata. m-am trezit pe la 7 jumate si eram uda toata pe chilot ca si cum facusem pipi pe mine. Doamne ce m-am speriat ce poate fi? m-am gandit ca poate mi-a apasat bebe pe vezica si m-am scapat pe mine dar fara sa simt nimic? nu mai pot abia astept sa nasc ca sunt intr-un stres total

Urmareste daca se mai intampla, chiar si in cantitati mai mici si iti recomand sa iei legatura cu medicul tau. Esti sigura ca era pipi? (mirosul e un indiciu, culoarea e irelevanta)

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Citat:
citat din mesajul lui inbox

Fetelor , am fost astazi la control, bebe e bine, e tot baiat :) ( bine ca asta era mai mult ca sigur ), vestea buna este ca s-a ridicat placenta si ca medicul a zis ca este de acord sa nasc normal, parca mi-a luat o piatra de pe inima ca tare frica imi era de cezariana, acum sa speram ca va fi totul bine pana la capat!

Va pup!

Mami, prajitura e legum ?
mamica de printesa Maria si bebica din burtica

Felicitari pentru vestile bune de la eco

Klarisse graviduta 23+

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaElenaM spune:

Si mama mea e extra! acum e acasa la mine sef de santier, mi-e groaza sa ajung acasa si mi-e si foarte somn...eu sunt in 25 de saptamani si deja ma aplec foarte greu...cred ca duminica a fost ultima pedichiura pe perioada sarcinii..sunt curioasa cum o sa fie la epilat la cosmetica, ultima data scartzaia destul de rau masa oare tre sa iau un scripete cu mine sa ma intoarca de pe o parte pe alta? sau poate ma rostogolesc usurel..

24+

Mergi la inceput