*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (114)*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

neatza, fetelor.....am si o intrebare, o nelamurire....

in cazul in care o mamaica care se afkla in CIC ramane gravida si naste dupa ce face primul copil 2 ani, care sunt pasii? intra in prenatal si este platita de catre cine? apoi cat va in CIC?

poaTE MA AJUTA MAMICILE CARE SUNT GRAVI SI STIU ASTA!!!

PUPICI

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii

Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Multumesc pt felicitari, fetelor!

Bebecris esti cumva gravi?

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Cu olita o sa o las si eu balta o perioada.

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

nu..nu sunt.....
intrebam pentru o prietena......care nu stie cum stau lucrurile....eu nici atat nu stiu....

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii

Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Bebecris, am o colega in situatia asta. Cand implineste primul copil 2 ani, mama revine la serv pana in momentul in care are dreptul sa intre in prenatal. Indemnizatia pt CIC 2 se calculeaza adunand veniturile din ultimele 12 luni (indemnizatie, salariu, prenatal) si se aplica 85%.

Ginye, ma bucur mult pt voi, va doresc sa va gasiti cat mai repede casuta visurilor voastre. Cu olita suntem in regers, acum 2 sapt n-o mai ridicam de pe ea, acum n- mai asez.

Oceanborn, Olivia, ce mai faceti?

Babyzapi, asa ma bucur ca ii merge bine cu lactatele dragalasului. Nu te grabi cu tercerea la lapte normal, sigur o sa vina si momentul ala. ati ajuns departe, bravo!

Am pus 2 filmulete noi: La pilaf inainte! si terapie marina

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Felicitari Flori, pentru ambele reusite. Bafta sa gasiti apartamentul pe care vi-l doriti si sa fie la pret bun. Cred ca in Targoviste e mai usor decat in Bucuresti. E cam aiurea ca au pus acelasi plafon maxim.
Amalia, voi ce-ati mai facut? Va mutati deja ?
Anes, nimic, nimic nu mai spui...
Eli, tu ai scapat de greturi?

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 33+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Bertha e scumpa foc Ioana la masa! Doamne cu cata pofta papa pilaful ala si ce dexteritate are la lingura! Pup dulce frumoasa mica!
Otilia inca nu ne-am mutat. Mai dureaza o vreme. Ieri ni s-a aprobat dosarul trimis de banca la Fondul National de Garantare si zilele astea revine la banca. Speram ca intr-o saptamana-doua sa semnam contractul de vanzare-cumparare si sa stabilim in timp se muta actualii proprietari.

De la mine...vesti proaste, fara legatura cu cozonacelul meu mic. Duminica dupa-amiaza, tatal meu a facut un atac cerebral vascular ischemic. Noroc ca m-a sunat pe la 17 sa-mi spuna ca nu-i e prea bine si am luat copiii pe sus si m-am dus sa-l vad. L-am gasit pravalit pe pat si am sunat salvarea...care a venit dupa 1 ora jumate!
Nu stiu inca sigur daca singurul diagnostic va ramane acesta de atac cerebral, pentru ca cei de pe salvare au pomenit ceva de Alzheimer, iar tata avea o reteta prin borseta (de care nu stiam) pentru Parkinson.....
Socrii mei s-au mobilizat teribil si de luni pana miercuri si-a luat liber soacra si a venit sa stea cu copiii, de miercuri seara a venit socrul (si-a luat el 2 zile libere), deci am toata saptamana acoperita si ma pot duce linistita la spital sa stau cat este nevoie.
Vestea buna este ca din punct de vedere motor si-a revenit foarte bine, atacul a fost pe partea dreapta, dar nu a ramas cu nimic paralizat, misca totul bine, inlusiv muschii fetei. A trecut prin zile grele, de confuzie, pierderi de memorie...duminica, luni, marti...dar de ieri imi recunosc tatal pe care il stiam, am ras cu el, am povestit, deci isi revine!
Asa ca momentan, saptamana asta, cum ma scol, hranesc puiutii si fug la spital...revin la pranz, le dau sa pape, culc piticul, pap si eu si fug iar pana pe la 19-20. I-a prins bine sa stau atatea ore cu el, tot povestind atat, si-a recapatat si memoria mai repede, nu s-a plictisit, nu s-a deprimat, azi barem radeam ca zapacitii in salon Doctora a zis initial 7-10 zile de spitalizare. Astept sa vedem ce ne spune saptamana care vine. Oricum de luni raman singurica cu copiii si vedem ce program de vizita mai adoptam.
Am niste socrii de milioane! Nu numai ca au facut pe rand zilele astea ca sa acopere toata saptamana si sa stea cu copiii, dar i-au scos afara, au facut ordine in casa, mancare, i-am gasit mereu pe toti linistiti si veseli, ce sa mai, sa-mi traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Buna seara!
Am citit doar mesajele de pe pagina curenta. Am intrat in graba, ca de obicei, sa-mi laud si eu puiul de cioara, ca www.youtube.com/watch?v=wq-3o2F2IJc" target="_blank">in sfarsit a prins glas!. Daca nu am timp de mai mult, macar un semn de viata sa va dau...
Am pus si cateva poze de la serbarea lui frate-sau.

Bertha, am ramas cu gura cascata! Si Anto mananca singur, dar Ioana ta e foarte priceputa! Ptiu-ptiu, sa nu-i fie de deochi!

Amalia, imi pare rau pt tatal tau! Sunt aproape 17 ani de cand tata a suferit ceva asemanator, dar cu consecinte mai grave, asa ca imi imaginez prin ce treci! Multa sanatate va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Buna diminieata, dragele mele.

Intru si eu pe fuga cat inca mai doarme pitica.
Sa va povestesc ce decizie am luat impreuna cu sotul in leg cu amnio. In urma vizitei la cabinetul dr Cretu, o doct infectionista f laudata pe net. Am fost la dansa cu temele facute, adica cu rezultatele la analize IgE, IgA si IgM. In care primele 2 au iesit negatieve iar ultima inca s-a mentinut pozitiva dar la o val f mica. IgE-ul se pastreaza pozitiv 4-6 luni de la infectie, iar IgA-ul se pastreaza pozitiv 6-9 luni de la infectie, iar IgM-ul se paote pastra pozitiv la unele persoane si 24 luni. Asa ca impreuna cu ea am decis s anu mai fac amniocenteza, caci nu-si are rostul. Mi-a zis ca toate persoanele cu analziele mele care si-au facut si analiza asa, le-a iesit tot negativ.
Asa ca m-am linistit. Oricum bebe la prima eco morfofetala a aratat f bine si la toate eco facute pana acum. Sper sa ne ajute Dumnezeu sa nasc un bebe sanatos si fara probleme.

Iza sanii tai sunt superbi. Mie imi plac la nebunie. Deja visez.
Ralukkutza ce ati mai facut? Fetita ta e bine? Ati mai facut analiza pt borelioza?
Miki merci pt intrebare. Deci sunt bine.
Ginye multe felicitari sa va ajute Dzeu sa va mutati in casuta voastra cat mai repede.
Amalia imi pare tare rau pt tatal tau si ca trebuie sa treci prin asa ceva. Multa sanatate si multa putere.
Bertha m-a uimit Ioana, e o domnisoara mare, deja mananca singurica. Bravo.
Mav super poze, iar Antonio un vorbaret. Sa-ti traiasca copilasii si voua multa sanatate.

Noi saptamana viitoareplecam in concediu. Sper sa avem vreme buna, ca dc nu
Cu olita noi suntem praf, nu are nici o treaba cu ea. O las in chilotel si face pipi pe unde apuca, nici nu o deranjeaza ca este uda. Dar vom reusi noi la un moment dat.

V-am pupat pe toate si multa sanatate.

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Buna dimineata!

Flori, ma bucur pentru vestea cu casuta. Tin pumnii sa va mutati repede la casuta voastra.

Amalia, sanatate multa tatalui tau! Tare greu este cu parintii nostri dragi, care din pacate nu intineresc si sunt din ce in ce mai neputiinciosi (ai mei asa sunt). Bine ca ai fost acolo!

Hera, important este ca ai luat o decizie si crezi in ea. Doamne Ajuta sa fie totul bine!

Cu olita si noi stam prost. Facem cateodata pishu direct pe reductor la wc, dar kk nu. Asteptam caldurile sa ramanem si noi la chilotei si am luat si pampers chilot sa ne fie mai usor sa-i dam jos

Otilia, este f bine sotul meu, se simte f bine, toate analize sunt super, s-a nascut din nou anul trecut (munceste cam mult, dar lucram la subiect ). Saru'mana pt intrebare.

Pupici multi!

Mergi la inceput