*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (114)*
Raspunsuri - Pagina 8
bertha spune:
Eu inca beau .
Amalia, sanatate multa-multa tatalui tau! Sa va ajute Dumnezeu sa fi fost vorba "numai" despre acel atac.
Hera, ma bucur ca ai luat o decizie si te-ai linistit, cred ca ai avut o perioada f dificila.
Mav, sunt niste scumpi baietii tai! Anto m-a topit cu privirea lui. Sebi nu mai poarta ochelari?
Noi azi plecam la bunici pt 2 sapt. Nu stiu daca exista boala psihica "oriunde plec, iau bagaje multe", dar, daca exista, eu sigur o am. Practic, am golit sifonierele, dulapurile, parca am merge pe o insula pustie. Intodeauna cand plec undeva am nevoie exact de ceea ce nu am luat. Sigur la mansarda e problema.
O sa mai citesc din cand in cand.
Va pupam!
Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana
Otiliav spune:
Amalia, multa sanatate si putere celor dragi tie. Bine ca ai fost pe faza. Sunt convinsa ca a contat enorm ca i-a fost fata alaturi.
Bertha, drum bun si mai goleste domnule bagajele, sa ai loc pentru cadourile de la bunici . Chiar ca mananca bine
Hera, sarcina usoara si fara alte surprize neplacute. Vezi cum se aranjeaza lucrurile, adica a fost mai bine ca n-ai ramas gravida mai repede. Concediu placut!
Mav, ai doua frumuseti . Tare dragut e Sebi in roz, prezentabil . Si tu tot cu zambetul pe buze asa cum te stim
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 33+ Iulia Alexandra
babyzapi spune:
Eu am inceput sa caut gradi pt fi-miu, deocamdata mi-au atras atentia 5 gradi, am trimis si mail, astept sa vad ce raspunsuri primesc. M-am orientat la gradi in sect 1 sa fie aproape si de job-ul meu si de al lui iubi, pt ca cele de langa casa sunt prea piperate.
Bertha distractie placuta si sper ca de data asta n-ai uitat nimic...mai ales ca ai si golit casa . M-am topit vazand filmuletul cu Ioana mancand pilaf si m-am tavalit de ras cum isi da ea cu apa pe ea (era si cu nisip?) ca si cum isi faceun tratament cosmetic. Deci cand se vor vedea puiutii nostri, nu mai merge traba cu parcul, Ioana cere dusa la restaurant asa finut cum papa ea. Tre sa exersez eu cu al meu
Hera ma bucur ca ai scapat de un stres tin pumnii sa fie totul bine pana nasti.
Amalia multa sanatate tatalui. Esti o norocoasa cu asa socrii buni si aproape de tine.
Mav un scumpic, dulcic Anto, iar Sebi e adorabl cu mustacioara.
Amalia spune:
Multumesc mult pentru urarile de sanatate! Sa vi se intoarca inzecit voua si familiilor voastre!
Zilele acestea am avut ocazia sa vad cum se desfasoara Luca fara mine. M-a cautat doar in primele 5 minute maxim, dupa care se lua cu joaca si uita. N-a plans deloc dupa mine, lucru foarte imbucurator, avand in vedere ca pana acum n-a stat cu altcineva.
E inca puturici, nu mananca prea bine singur, dar e fan incaltat sandale...se descurca de minune.
cherieactiv spune:
buna seara(noaptea) fetelor...cu cititul stau destul de bine,camd termin cu ziua ,ma relaxex un pic la calcu si vad ce mai scrieti, insa de raspunsuri....mi se cam impleteste mintea la ore tarzii...
am vazut pozele cu piticii...ce pitici ca sunt ohoo ce mari...victoras o scumpete cu ochii mari si frumosi...eva cu compania de prietene,anto care " graieste"( la mai mare),stefanut in niste peisaje super ...dimitrie care vorbea la telefon calare peste tati care facea nani....
ginye...mare veste ...tin pumnii sa se desfasoare toata procedura casei cu bine
otilia...arati de milioane!de fete, ce sa mai zic...
olivia...idem...beauty...david cataracios...e maree...
noi suntem ok...s-a ingrasat ale ca un porc in ultimele luni, are niste bulaneeeabia astept sa va arat si io poze mai recente...
azi ne-am intalnit si noi..mare intalneala, cu o cozonacica superba ,desteapta foc si f cuminte ..aici la noi in italia...povestim cand se intoarce din vacanta...
bertha....aplaud...aplaud pe bune...
aaa..normal ca i-am facut pilaf azi!hahaa...
amalia....multa sanatate tatalui, daca si-a revenit atat de bine,e magnific...macar respiri usurata ca a trecut si nu a fost rau....of..
cherieactiv spune:
ref la discutia legata de olita...l-am invatat in ultimul timp, mai in joaca mai in serios la wc normal...buuun..stie ca dupa pipi urmeaaza hatia, ne stregem, tragem apa etc...m-am dus totusi, am luat olita ,in forma de ratusca cu manere sa stea copilu relaxat...the problem is ca...moare dupa ea...cum o vede in baie, se pune calare si incepe sa se screama de vai de el...chit ca nu-l scapa...si face "obligat", cate ceva..nu...natural...inca nu stie sa se ceara ,cand simte ca il scapa...so...mai bine o duc in garaj ca risc sa se rupa..curu.....si intre timp facem pisu prin acsa, pe covoare pe unde apuca...ma cheama si imi arata cu degetu ce s-a intamplat...atat...cu sotul am convenit sa nu mai spunem cuvantul care inecpe cu p..sau c... ca incepe sa se screme de vai de el...pt moment..
babyzapi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cherieactiv ref la discutia legata de olita...l-am invatat in ultimul timp, mai in joaca mai in serios la wc normal...buuun..stie ca dupa pipi urmeaaza hatia, ne stregem, tragem apa etc...m-am dus totusi, am luat olita ,in forma de ratusca cu manere sa stea copilu relaxat...the problem is ca...moare dupa ea...cum o vede in baie, se pune calare si incepe sa se screama de vai de el...chit ca nu-l scapa...si face "obligat", cate ceva..nu...natural...inca nu stie sa se ceara ,cand simte ca il scapa...so...mai bine o duc in garaj ca risc sa se rupa..curu.....si intre timp facem pisu prin acsa, pe covoare pe unde apuca...ma cheama si imi arata cu degetu ce s-a intamplat...atat...cu sotul am convenit sa nu mai spunem cuvantul care inecpe cu p..sau c... ca incepe sa se screme de vai de el...pt moment.. ----------------------------- http://good-times.webshots.com/album/573076095eAcYlq Cherie mami lu Alexandru ,fericirea mea! |
scumpicul de el. Parca il si vad cum se chinuie el sa faca ceva la olita. Abia astept sa vad si poze cu el.
anca_27 spune:
Poftiti la o si-o saptamana magica!
Z e bine, super dependenta, capusa scrie pe ea, o accept, ma mai enervez si-apoi iar ma opresc si-mi zic ca are ea motivele ei... La voi au fost perioade de dependenta? Edit, maxima dependenta, pe tron stau cu ea in brate...
De mancare nu mai zic, e clar, n-o sa fie o mancacioasa, m-am consolat cu ideea. Noi mancam paste cu sos, ea mananca paine goala. Noi mancam peste, ea bea iaurt.
In rest, o iubesc de nu mai pot, ma pun seara langa ea, si stau asa si cate-o ora, fara sa adorm, o adulmec si-i multumesc Cerului. Cumva vine si peste alte multe grele si stresante si ea e oaza noastra de liniste, veselie si verdeata. Ma cuibaresc langa ea, ma mangaie cu manuta si ma simt eu copil...
Olita nu, anunta cand face kaki, dar atat, ca si Elisa, se duce intr-un colt si parca lacrimeaza asa usor cand face, o las in pace si-apoi o spal.
Ami, cum e tata? Ce familie frumoasa sunteti!
Gynie, ma bucur pt voi.
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Si pt mine, si pt tine, si pt el, si pt ea...
ginye55 spune:
Multumesc inca o data pt felicitari, fetelor!
Am gasit ap visat....acum sa vedem cat dureaza sa facem actele....pana vin banii...mai rabdam vreo 2 luni.
Edi a inceput sa doarma f bine noaptea. Se trezeste dimi in jur de 8, eu ma simt odihnita...in sfarsit ...dependent 100% de mine..vorba Ancai, e capusa .
Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
Otiliav spune:
Neata!
Bravo Flori, ma bucur pentru voi ca va merge bine pe toate planurile
Si eu ma rasfat cu Elisa in pat. Ea vrea sa meraga la nani si cu mama, mai dependenta sunt eu de ea. Dar ma topesc cand ma ia in brate prin somn, o albesc. Si a inceput sa ma pupe pe obraz . M-am prefacut ca plang ca sa vina si a tinut figura si face si la cerere, nu mereu, mai imi spune si un "nu" hotarat cu buzele tuguiate dar oricum ma bucur.
E asa o varsta frumoasa acum, stie atat de multe si incearca sa o imite pe Ana inclusiv la sarit coarda si la toate prostiile care le face acum ca e in vacanta si o vede toata ziua in actiune. Ieri la mare, Ana sarea cu amandoua picioarele peste valuri, incerca si Elisa si cadea in fund dar nu s-a bazait, a continuat asa. Trebuie sa incarc un filmulet, i-a spus Ana pleaca si ea repeta de atunci cuvantul. Si pupa burtoiul meu, il mangaie pe bb
Sunt uimita cat de cuminte este fata de Ana. Ieri a stat la nisip la joaca singurica jumatate de ora, isi vede de treaba ei.
Si are o mare atractie la baieti, si ieri a venit un baietel la ea dar timida cum este fuge de ei .
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 34+ Iulia Alexandra