*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (114)*
Raspunsuri - Pagina 6
Darling_ spune:
Bertha frumosi copii mai ai, ti-am mai zis-o dar nu ma pot abtine, ptiu, ptiu, ptiu. Si mie mi se pare ca seamana. Au trasaturi conturate, ochii migdalati, buzele rosii,seamana la forma fetei, si le stralucesc ochisorii la fel cand zambesc. Parca Ioana e mai strengarita. Sa va traiasca si sa fie sanatosi.
Noi am inceput saptamana tare prost. Eduard cu tuse nasoala si conjunctivita, eu cu durere puternica in gat, tuse, transpiratii, durere in tot corpul. In seara asta nici n-am mai putut sa vorbesc asa de tare ma doare gatul. Iau antibiotic si Eduard la fel si de 2 ori pe zi picaturi in ochi. Bine macar ca e varianta bacteriana a conjunctivitei. Nici nu ma mir ca a facut-o, e cu mainile peste tot mereu si si le baga in gura si in ochi mereu, m-am saturat cat il sterg cu servetele umede si degeaba. De 2 zile nu merg la serv si clar nici maine nu merg. Bine ca macar Eduard se simte mai bine, eu ma tarai pe aici.
Adriana w25+ cu si mamica de Eduard (09.12.2008)
pozele mele
ginye55 spune:
Neatza fetelor!
Haideti la o .
La voi cum decurge operatiunea olita? Noi am avut 3 zile f bune, facea la olita, am crezut ca suntem pe drumul cel bun si dintr-o data nu a mai vrut sa stea pe ea. Era chiar incantat de ea. Cum ii dadeam chiloteii jos isi lua singur olita si se aseza pe ea. Statea pana facea si apoi venea la mine sa-mi arate. Acum ...nici sa nu o vada. Am pitit-o...dar nush cum sa reiau procesul...cand?
Voi cum ati procedat?
Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
babyzapi spune:
Darling multa sanatate si tie si lui Edi.
Bertha cu lactatele stam foarte bine, i-am dat de toate : iaurt, branza, cascaval, mozarella, lapte Mili. Dimi si seara inca primeste bibe cu lapte (3 masuri NAN fara lactoza si 3 masuri Nestle Junior). Ne taraim asa cu jumate laptic de-un fel si jumate de altul de vreo 2 saptamani. Cand i-am pus mai mult lapte junior se constipa si am zis ca sa fac trecerea mai lent. In rest nu are bubite nimic. Cu iubareala....am ascuns tigrul si ursuletul mare de el si acum se gandeste mai rar...dar tot se intampla zilnic Sper sa ne intalnim si noi curand si sa se cunoasca si picii.
Ginye cu olita noi suntem pe dinafara rau. Nu vrea sa stea pe ea....il iau cu lugu-lugu si jucarii sa-i distrag atentia pana se aseaza, pe urma sta vreo 5 minute, dar nu face nimic. Niciodata! Si acu fost cazuri in care am vazut ca se screme sa faca, i-am dat repede pampersul jos l-am pus pe olita si nu a facut nimic. Cand s-a vazut din nou cu pampersul pe el la 5 minute a trebuit sa-l schimb ca facuse. Deci pe fi-miu il inhiba olita, desi nu l-a fortat nimeni niciodata. In weekend o sa cumpar adaptator pt WC si incercam asa.
Otiliav spune:
Ginye, Elisa plange si se sperie daca o pun pe colacel. Ei ii place sa se retraga prin casa pe undeva si dupa aceea face o mocuta de mai mare dragul. O intreb "ce s-a intamplat" si ea asa cu o moaca tragi-comica zice "kk"
I-am luat chilotei de bumbac dar n-am chef sa spal dupa ea asa ca mai dureaza la noi. Ah, si folosim scutece chilot ca se trag repede in sus/jos
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 33+ Iulia Alexandra
ginye55 spune:
Fetelor, sunt f f f fericita...tocmai am primit aprobarea la credit pt casa! In sfarsit...dupa atata timp am reusit! Nu-mi vine sa cred!
Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
monalac spune:
fetelor,stie cineva ceva de malinas?ca a postat la mica publicitate un anunt precum ca vinde un leg magic,am contactat o pe pm,dar n am primit niciun raspuns...
Amalia spune:
FELICITARI Ginye!!!!
Ma bucur din suflet pentru voi!! Sa va gasiti cat mai repede casuta visata si sa mearga lucrurile snur si-n continuare!
Citat: |
citat din mesajul lui ginye55 Fetelor, sunt f f f fericita...tocmai am primit aprobarea la credit pt casa! In sfarsit...dupa atata timp am reusit! Nu-mi vine sa cred! Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008) |
futuremother spune:
ginye felicitari!!! tine Dumnezeu cu oamenii buni, ma bucur mult pentru voi!
cu olita ce sa zic ... noi spontan avem succes dar de cele mai multe ori 'se intampla' in scutec ... asta e. eu la ce experieta am cu fetita spun ca vine o vreme pentru toate ...
cameliam spune:
Flori ma bucur mult pentru voi, succes sa va gasiti ceva pe placul vostru!
Cu olita tot acolo suntem si noi... sa n-o vada. Si macar ca n-am fortat-o niciodata, nu stiu daca mai tineti voi minte ca acum un an am postat eu aici cum ca am pus-o pe olita si m-ati lamurit ca gresesc, s-o las in pace pana dupa 18 luni ca altfel dupa aia nu o sa mai vrea la olita... mna, nu vrea la olita desi v-am ascultat, tot acolo suntem. . A se citi tot paragraful in gluma!!!
Una peste alta, eu o las in pace, traiasca Pampersul. Poate mai peste o luna-doua incerc din nou, sa vedem. Chiar nu ma stresez cu treaba asta deloc.