*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (114)*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Bebecris nu merge sa-ti dau PM, nu te am in lista de mess, ti-am dat mail pe adresa de hotmail care o ai trecuta in contul DC dar am primit eroare, am incercat sa inlocuiesc hotmail cu yahoo, din nou eroare. Deci lasa-mi un PM cu adresa ta de mail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

Cu intarziere, venim si noi cu urari , Madutza si Lauramiron

madutza, felicitari pentru sarcina, Doamne Ajuta sa fie bine pana la capat!

bertha, ma bucur ca este totul ok cu albusul. Incet incet depasiti voi toate greutatile! puiutza independenta!

malinas si eu am facut multe eco transvaginale in primul trim, sunt mai concludente. Asta nu inseamna ca eu personal am incredere in Tutunaru. Am renuntat la el dupa 2 ani de nervi, timp si bani pierduti.
Imi pare rau pentru lovitura la ochisor a lui David. Imi inchipui ce a fost in sufletul tau. Acum tb sa fim cu ochii in patru, exploreaza tot, sunt intr-o continua alergare si uite cat de putin lipseste sa se intample o nenorocire. micutul dansator!

babyzapi, ai de ce sa fii mandra!

oceanborn si noi suntem pe toane cu mancarea. Am fost plecati cateva zile si a mancat pe apucate. Incerc sa nu-i mai dau nimic intre mese (crakerii sau paine- sunt la mare cautare la noi) sa vedem daca revine. A avut perioade f bune si zile in care refuza si 2 mese concecutive.

Darling, frumoasa povestea cu gradi. Abia asteptam si noi sa vedem cum va fi, din sept gata, incepem.

Otilia, felicitari pentru masuratori! Inalta si supla domnisoara Elisa. De Iulia ce sa zic, are personalitate si testeaza toate pozitiile din burtica, sa vada ce zice mami

Anca si noi am trecut zilele astea prin Tg Mures dar noaptea si nu am oprit deloc. Am fost cu tati la Cluj (a fost controlul de 1 an de la transplant) dar nu am stat decat 1 zi si jumatate dupa care ne-am dus la bunici cateva zile. Poate ne vedem in concediu, ca venim la Sovata.

Stiti ca vorbeam zilele trecute de operatiunea "suzi". Am scapat de ea neasteptat de usor!!!! Intr-o dupa-amiaza, in joaca "ham-ham", jucaria preferata a lui Andrei, a cerut-o si din greseala "a inghitit-o". In zadar am cautat-o cu totii (mami, tati si Andrei) ca nu a fost chip sa o mai gasim. Momentul ales a fost dupa somnul de amiaza, cand nu avea nevoie ea. In prima seara a plans cam 15 min dupa ea, a adormit cu mami si tati (dar in patutt la el) jelind-o. In timpul noptii s-a trezit de cateva ori, a cautat-o, a oftat (fara sa planga) si a adormit la loc. A doua zi, la somnul de zi, a adormit putin mai greu (cam in 30 min) dar singur si fara sa planga, doar jelind-o putin. Apoi a fost plecarea noastra si a uitat de tot de ea. Acum adoarme cu prietenul lui, ham-ham, este nelipsit la somn.

Hera, ce mai faci?

Olivia, tare bine arati! Nu stiu unde s-au pus cele 7 kg.

Hai ca m-am intins cat o zi de post!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Diana21, multa sanatate si bucurii in viata!

Miki, sper ca ati primit vesti bune la control.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 33+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

La multi ani, Diana! Sanatate si noroc alaturi de cei dragi!

Ne-am intors, am prins o vreme super. Apa era cam rece, brrr, dar pt Darius a fost minunata, a stat numai in apa. Ioana a fugit spre mare in prima zi, dar, cand a simtit primul val rece, a si taiat-o inapoi si nu i-a mai trebuit mare. A doua zi a inceput sa planga atunci cand a vazut marea. La hotel avea mare grija sa nu se apropie de piscina la mai putin de un metru. O ocolea cu f mare atentie, ne-a fost teama la inceput sa nu faca si ea o baia ca Ana, dar n-a fost cazul, era mult mai precauta decat noi, parintii, la un loc. Ei, o sa-i treaca ei, ca acasa iubeste apa, e ratusca mare. Inca tuseste si-i curge nasul.
Am pus si poze, inclusiv de la ziua lui Darius si de la serbare.

Otilia, cam asa sunt si nebuneii mei, Darius f zbuciumat, neatent si kamikaze, Ioana e mult mai prudenta si precauta, isi cantareste uneori fiecare pas, ma cauta mereu cu privirea cand vrea sa faca ceva. Parca nici asa nu-mi place (e clar, m-am nascut nemultumita). Asa m-ai distrat cu nazdravaniile Anei, bine ca s-au terminat cu bine. Eu tot sper ca o sa-i vina si baiatului mintea la cap...de unde, pana acum am asteptat in van.
Nu stiu unde s-au pus kg alea, arati f bine, pe cuvant.

Olivia, am vazut o burtica frumoasa-frumoasa, stai linistita, 7 kg nu-i mult. Oricum vei alapta si vei alerga dupa golanul cel mare, deci clar vei slabi mai repede decat prima data.

Miki, bravo pt ham-ham ca a mancat-o pe suzi, bun baiat.

Darling, f mult mi-a placut cum ai povestit despre gradinita, frumoase conditii si frumos ii ingrijesc. Cred ca in timp se va obisnui sa doarma mai mult, trebuie sa-l rapuna oboseala pana la urma.

Babyzapi, f frumoasa poza, intr-adevar au un aer de artificial, dar daca zici ca se mai "aseaza" in timp, va fi super. Eu tot n-am inteles de ce nu faci poze nemachiata, esti atat de tanara si de frumoasa incat sunt sigura ca arati minunat si fara machiaj.

Mai aveam de zis ceva, da' nu mai retin ce.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Mami Bertha sa va fie de bine vacanta. Ce-ti seamana amandoi copii. Imi plac pozele cu ei doi si ca Ioana sta la pozat, se uita frumos la aparat nu ca zgatia mea mica care mai mult se stramba sau fuge.
Iar tu esti atat de slaba

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 33+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Diana21 LA MULTI ANI!
Bertha nu mi-e rusine sa ies din casa nemachiata, dar cand fac poze care-mi vor ramane amintiri, prefer sa ma vad in varianta cea mai buna.
Iar sanii momentan au aerul artificial fiindca nu e muschiul destins si inca nu s-au asezat la locul lor. Mie una imi plac teribil si asa. In poza aia purtam topul foarte jos aproape de mamelon si de aceea se vedeau asa de bombastici. Cand ies pe strada nu ies asa dezgolita. Oricum, siliconul doar mareste sanul, nu il ridica. Deci un san lasat, va ramane lasat si cu silicon.

Mergi la inceput

Otilia, da, Ioana e intr-o faza in care sta la pozat, ba chiar cere si se aseaza frumos unde ii spun. Acu' vreo 2 luni radea si fugea cand ma vedea cu camera.
Multi ne spun ca seamana copiii, dar mie nu prea mi se pare, la altii remarc asemanarile, la ai mei parca as fi mereu fara ochelari. Sa stii ca nu-s mai slaba decat anul trecut, tot pe acolo ma invart, mai pun putin, mai dau jos. De cateva zile chiar ma simt mai grasa, desi cantarul sustine ca-s la fel, dar parca s-a mutat grasimea pe abdomen. Adevarul gol-golut e ca n-am facut niciun efort sa slabesc, nu sport, nu regim si mai si mananc mult, rusine sa-mi fie.

Babyzapi, inca de pe acum se vede clar ca au forma frumoasa sanii, abia astept sa vad poze cu forma finala. Habar n-aveam ca sanii lasati+silicon=sani mai mari, dar tot lasati. Io imi imaginam ca te duci la dr, iti arata poze si tu alegi forma, dimensiunea etc. Adica mi se parea ca daca tot iti maresti bustul, ar fi de bun-smit sa si ridici sanii, credeam ca femeile care au sanii lasati dupa implant chiar asa au vrut sa arate. Adevarul e ca niciodata n-am citit ceva despre treaba asta, io as mai dona bucuroasa.

Am tot vrut sa povestesc ceva, ca ati vrbit sapt trecuta de uitat si neuron debusolat. De obicei merg cu Ioana in parc fara carucior, pt ca e aproape. Intr-o zi am luat caruciorul, aveam traseu mai lung si, la intoarcere, am ramas in parc la joaca. Toate bune, joaca, nisip, m-am intalnit cu o vecina si am purces spre casa. Trecand pe langa niste leagane, am vazut un carucior rosu si mi-am zis "uite un carucior ca al Ioanei...are chiar si plasa ca a mea". Apoi am avut o tresarire de inteligenta si mi-am dat seama ca acolo parcase desteapta de mine caruciorul cand ajunsesem in parc. Vai de capul meu, eram gata sa plec spre casa si sa las caruciorul in parc.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Neata!

Vai Bertha ce m-ai facut sa rad de dimineata
La tine nu-i de la gravideala, e de la alaptat

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bertha

Am tot vrut sa povestesc ceva, ca ati vrbit sapt trecuta de uitat si neuron debusolat. De obicei merg cu Ioana in parc fara carucior, pt ca e aproape. Intr-o zi am luat caruciorul, aveam traseu mai lung si, la intoarcere, am ramas in parc la joaca. Toate bune, joaca, nisip, m-am intalnit cu o vecina si am purces spre casa. Trecand pe langa niste leagane, am vazut un carucior rosu si mi-am zis "uite un carucior ca al Ioanei...are chiar si plasa ca a mea". Apoi am avut o tresarire de inteligenta si mi-am dat seama ca acolo parcase desteapta de mine caruciorul cand ajunsesem in parc. Vai de capul meu, eram gata sa plec spre casa si sa las caruciorul in parc.

poze
Cum s-a nascut Ioana

tare faza cu caruciorul

Mergi la inceput

Ma bucur daca v-am binedispus.

Babyzapi, ce mai face gagicutul nostru? Mai iubeste tigrutul? Sau are alta pasiune? Cum merge cu lactatele, ce ii dai sa pape?

Amalia, sunteti bine?

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput