*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (114)*
Raspunsuri - Pagina 4
Otiliav spune:
Iza ce-a fentat doctorul gravitatia. Dar nu se mai lasa in timp putin? ca asa cum stau se vede ca-i ceva artificial.
In schimb daca renunti la sutien pe sub rochite lejere arata de coma.
Ei cine se mai baga pe viitor? Eu sunt pe lista de taiat din ele
Si mai sunt pe lista de refacut burta. Nu stiu cum/necum dar vreau sa scap de niste vergeturi urate si sa am buric frumos ca mai am putin si ies cu fetele la disco.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 32+ Iulia Alexandra
babyzapi spune:
Oti inca nu sunt asezati sanii de tot, mai au de coborat, adica ei tot tzantzosi or sa fie, dar nu o sa se mai vada asa bombastici in partea de sus. La cei rotunzi asa se vad mereu, dar ai mei sunt forma anatomica si dupa vreo 2-4 luni or sa se vada ca un san natural.
manumanu spune:
Fetelor, astazi le-am cunoscut pe Anca si Sara, precum si pe Daddy... o familie minunata, mamica este SUPERBA, fetita o dulceata cuminte si vesela!!! Imi pare rau ca am stat foarte putin impreuna, as mai fi vrut sa vorbim cate si mai cate, dar sigur ne vom mai intalni!
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq
anca_27 spune:
Ei, Manu, ma faci sa rosesc, nici cu voi nu mi-e rusine, o mami atat de calda si un tati dedicat. De-abia astept sa vad ce minuni au iesit si de la voi doi.
Poze n-am facut, fetelor, ca eram prea prinse povestind de gemeni, z, de ce si cum fac cozonacii...
Deci, cine mai vine la Mures, Laura a venit, Manu a venit, cine mai doreste, cine mai pofteste.
Babyzapi, wow! L-am chemat si pe I. sa vada, e impresionat.
Laura, La Multi Ani!
Hai mai zi-ne de crete!
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Si pt mine, si pt tine, si pt el, si pt ea...
Darling_ spune:
Iza arata bine decolteul tau, sa-l stapanesti sanatoasa.
Malinas am ras cu lacrimi cand am vazut cum danseaza David, e comic rau . Imi pare tare rau ca nu ajung in Rom anul asta ca tare mi-ar fi placut sa va revad. Sper sa-i treaca repede zgarietura si ma bucur ca nu a fost mai rau. Eduard e de obicei atent pe unde calca si daca sunt trepte sau teren denivelat, chiar si cand trece peste un capac de canal merge usurel si daca simte ca nu se descurca imi cere ajutorul.In schimb are altele. E absolut extaziat cand gaseste pietricele, pietroaie sau bete. Le aduna, le arunca, iar le aduna le baga in gura si le pune in cap. Aduna toate betele si le le cara dupa el. Trebuie sa stau cu ochii pe el sa nu inghita ceva sa nu se impiedice cand alearga cu betele in mana sa cada cumva peste ele. La locul de joaca el nu e foarte incantat de leagane, topogane sau mai stiu eu ce. El incearca sa observe cum sunt imbinate tevile de la balansoar, ce fin e toboganul. Se plictiseste repede de dat in leagan, balansoar etc in schimb e foarte interesat de materialele din care sunt construite. Sper sa nu mai avei incidente din astea...Ce ai mai facut cu Australia??
Oliv e de prisos sa-ti spun ca arati de milioane.
Otilia ce burtica frumoasa, rotunjoara si adunata, parca ai fi la prima sarcina, chiar ca esti facuta sa faci copii. Ia zii, te-ai gandit cum o sa le faci baie la mandre?? Tin minte poza aia la baie cu Ana si Elisa impreuna. Iti dai seama cand o sa fie si Iulia..Cand intri in concediu?.
Bertha vacanta placuta. Ce bine ca poate manca albus.
Laura La Multi Ani! scuze de intarziere. Cum se mai simte Cati?
Anca tare dulce Z, i-a crescut tare frumos parul
Am vazut si pozele Evei . Mai sa n-o recunosc cu parul ondulat. Tot figura interesanta exotica are.
Eli am avut emotii cand am vazut ca esti in spital, bine ca nu e nimic serios. Ai grija de tine.
Madutza felicitari pentru samburel, sarcina usoara si bb sanatos.
Adriana w22+ cu si mamica de Eduard (09.12.2008)
pozele mele
Darling_ spune:
sa va zic de gradi
suntem deja de 3 sapt la gradi si pot spune ca am intrat in ritm. Teoretic ar trebui sa fim acolo la 7.30 insa practic pot sa-l aduc cand vreau asa ca-l las sa se trezeasca cand vrea, de obicei pe la 7.30, luam micul dejun impreuna si ajungem acolo pe la 8.30. Acum realizeaza f bine ce se intampla si incepe sa bazaie inca de la intrare. Nu prea o lungim cu luatul la revedere dar pana iesim din cladire deja nu-l mai aud plangand. Mi-a fost tare greu cateva zile si aveam un nod in gat toata ziua la serv cand ma gandeam ca l-am lasat urland acolo, saracutzul copil. Are jucaria lui preferata, winnie the pooh, si il cara peste tot, noapte si zi, de abia reusesc sa-i fac baie fara ursuletul asta. Asa ca mergem la gradi si cu winnie. Asta ma gandesc ca-l mai ajuta, de fapt afectiunea asta pt winnie e de curand, si banuiesc ca e din cauza gradinitei.
s-a mai schimbat de cand merge la gradi, e mult mai cooperant, observ in fiecare zi cat e de schimbat. Zice bye bye, no, yes, OK si yaki. Inca nu stiu ce e yaki dar e tare dulce ca pronunta asa clar. E inebunit dupa muzica, danseaza imediat ce aude o melodie (nu e asa dansator ca David de Malinas).
pe la 10 li se da lapte de vaca. La 11.30 lunch-ul. De obicei nu-s mai mult de 5, 6 copii. Stau toti la o masuta joasa, pe scaunele mici cu niste bavete uriase cu maneci lungi, de plastic si mananca singurei. De obicei sunt cam 2, 3 ingrijitoare si ii mai ajuta sa manance, dar in general se descurca destul de bine. Bine nu e ca acasa cand il supraveghez eu si ma asigur ca cea mai mare parte din mancare ajunge in stomacul lui. Dupa cum arata parul lui totusi,ma declar multumita.
apoi pe la 12 ii baga la somn. Aici e durera. Acasa doarme cel p 2 ore dupaamiaza. Acolo cel mult o ora. Intr-o zi mi-au zic ca nu a vrut sa doarma sub nici o forma. Cand li s-a servit gustarea de la 4 il cautau si nu-l gaseau, el adormise pe o jucarie de plus din aia mare de se pune pe podea, floor cushion. E de fapt tare incantat de jucaria asta, e un crab mare si pufos, tare simpatic. De multe ori cand vin sa-l iau il gasesc lungit pe pernoiul ala, asa relaxat si linistit. Cand l-am vazut prima oara m-am speriat, ce-o avea copilul, e OK?? ca de obicei e zvapaiat. Probabil ca il epuizeaza o zi acolo. Sunt totusi 10 ore.
ii scot afara cu carucioarele, sau in curte unde au un super spatiu de joaca. Au facut prajituri, mi-a dat acasa si opera lui. Acum duminica e ziua tatalui aici si i-a facut lui ta'su felicitare, picteaza...ne-a dat bineinteles si capodopera lui, se joaca cu apa cu spuma, sar pe trambulina.
cand il iau seara prima reactie care o are e sa planga, asa mi-e o mila de el. Vine sa-l iau in brate si incepe sa bazaie. Are un caiet al lui unde se noteaza ce si cat mananca, cat si cand doarme si ce activitati a avut de-a lungul zilei, ce a facut, de cate ori i s-a schimbat scutecul si cum arata.
cand ajungem acasa e lihnit de foame, tr sa incalzesc mancarea inainte sa plec sa-l iau, sa fie pregatita cand intram pe usa ca am scandal daca ma apuc de incalzit/preparat ceva de abia din momentul ala. Apoi mai bea un biberon de lapte si de obicei la 8 jumate e in pat. Adoarme in jur de 9.
bineinteles ca am avut o saptamana muci abundenti, il gaseam cu mucii pana-n brau. Acum nu mai are muci dar e ragusit. Ultimul canin ne-a pus capac. Pana acum nu prea am stiut cand ii dadeau dintii. Eh...de data asta am stiut cu varf si indesat. Bale tone, cate o baveta fleasca la fiecare ora. A refuzat mancarea mult timp. Intr-o zi a mancat 3 iaurturi de 60 si 3 biberoane toata ziua. Acum si-a revenit cu mancarea, sa vedem ce-o fi cu raguseala asta, ca parca ii si haraie pieptul.
cam asta e experienta noastra la gradi, pana acum. Cand oi intra in concediu nu-l mai duc decat jumatati de zile.
Adriana w25+ cu si mamica de Eduard (09.12.2008)
pozele mele
manumanu spune:
ANCA, asa e, eu am uitat aparatul foto acasa si abia dupa ce ne-am despartit am realizat ca n-am facut nicio poza... nu-i nimic, vom face mai multe data viitoare!
DARLING, ce frumos povestesti tu acolo despre primele zile la gradi!! Si noi vom incepe din toamna si am emotii...
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq
Otiliav spune:
Adriana, ce frumos pare la gradinita voastra. Eu am semnat joi ca nu o mai dau pe Elisa anul acesta la gradinita. Nici acum nu-s impacata 100% cu decizia aceasta dar aici nu-i pic de flexibilitate. Ei nu au acceptat sub nici o forma sa nu platesc primele 4 luni cand ba nasc si nu puteam veni cu ea in perioada de acomodare sa stau acolo, ba plecam in Ro sa-i facem actele lui bb si pasapoartele noastre, ba Craciun. Si nu-mi permit sa dau 750 de euro pe luna pana in ianuarie si ea sa nu mearga. Plus ca mie mi se pare mai comod sa o tin acasa si doar cu Ana sa merg la scoala care este langa casa, gradinita fiind langa servici unde nu mai am de ce sa merg in concediu. Daca dau de greu as putea sa incercamdin ianuarie ca am inteles ca-s obligati sa asigure locuri pentru copii peste 2 ani.
Elisa insa e prea timida, ii este teama de oricine strain. Cum vine cineva inspre ea incepe "nu, nu" si se piteste dupa cei ai casei, isi freaca manutele speriata. Nu stiu cum sa procedam cu ea. Ana a fost si este lipsita de orice jena, ba chair e tupeista rau uneori.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 32+ Iulia Alexandra
anca_27 spune:
MONOGLUTAMATUL DE SODIU!!!!
Mami de Sara (8 dec 2008)
============
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
..........................................
Si pt mine, si pt tine, si pt el, si pt ea...
babyzapi spune:
Anca mersi frumos Deja ma simt flatata
Darling multumesc. Ce frumos pare la gradi. Sper sa nu mai aveti pb nici cu gatul si sa treaca raguseala cat mai repede.