*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (114)*
Raspunsuri - Pagina 13
Otiliav spune:
Amalia, Simona, Fluturasa, sa fiti sanatoase, norocoase, iubite! Petreceri reusite!
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 34+ Iulia Alexandra
BraveGirl spune:
Amalia! Simona! Fluturasha! Va doresc tot binele di lume1
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 22+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
eliza_cri spune:
ziua buna
Amalia,Fluturasha, Simona LA MULTI ANI! SA NE TRAITI VESNIC FRUMOASE SI SANATOASE 100 DE ANI!
cherie e f . f frumos Ale cu pletele lui carliontate si londe e un frumos nota 10 si la pulpite
criss felicitari pentru vacanta minunata pe care vad ca ati avut.o...pozele nici nu vreau sa le comentez absolut superbe
noi suntem bine in formatie miscatoare ..
17+
mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
si de gugulanul Dimitrie Gabriel 12.11.2008
Olivia26 spune:
Amalia
Fluturasha
Simona
Sa fiti sanatoase si fericite!
Am frunzarit in fuga ultimele pagini, cat de frumosi sunt Sofi, iubita cu falcute duuuulci si Ale, blondin si cret de iti vine sa-l papi toooot
26+ si de David, barbatel iubit - 5 nov. 2008
Made in the Holy Land
Yesterday is history, tomorrow is mystery but today is a gift, that's why we call it present!
babyzapi spune:
Amalia la multi ani fericiti, plini de iubire si intelegere in familie! Si cat mai curand sa va bucurati de cuibusorul vostru!
Fluturasha, Simona LA MULTI ANI
Criss esti atat de finuta si frumoasa. Se vede ca te-ai simtit super bine in vacanta, arati atat de fresh. Si top-modelul Sofi la inaltime si ea, o superbitate
Cherie Doamne ce baietel blondutz bucalat buclat si frumos si scumpic . M-a topit de tot. Iar in ultima poza in care are si clama rosie in par...am crezut ca e o fetita in poza
manumanu spune:
la multi ani, Amalia! MUlta sanatate tie si familiei tale!
La multi ani Fluturasha!
La multi ani, Simona!
Nu ma mai satur de pozele cu Sofi si cu Ale!!!!! Deliciosi! Criss, va invidiez pentru excursia minunata!
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq
aleinad.g spune:
La multi ani, Amalia, cu sanatate, fericire si multe bucurii alaturi de cei dragi!
La multi ani, Fluturasha! La multi ani, Simona!
Am rasfoit si eu cateva pagini ca mandra mea nu ma mai lasa sa ma apropii de calculator. Cum il vede striga "Teaaaaa, pozeeee" si e musai s-o pun sa vada pozele. A invatat sa foloseasca sagetile pentru a trece la poza urmatoare si sa apese esc daca face "prostii".
Am vazut poze frumoase cu Sofi plimbareata, care a facut falcutze, cu Ale, bucalatul cret, cu Anto cel scump.
Eli, Brave, ma bucur ca au trecut problemele, multa sanatate in continuare!
Anes, felicitari pentru performantele lui Remus.
Bertha, ce falcute si bulanase a facut si Ioana!!! Daca mai sunteti la bunici si aveti timp liber poate dai un semn.
Otilia, mai ai un pic si o s-o tii si pe Iulia in brate!!!
cherieactiv spune:
otiliaaaaaa...tre sa jucam la loto!!!!"iesi afara copile cu parul balai, doar s-a indrepta vremea" e vorba mea....in fiecare dimi cand merg sa-l "culeg" din patut...pe bune! hihihihhh...nu pot sa creed...
dam, gagici...e dulcic,il iubesc dar fie vorba intre noi, il mai si "articulez" ...in itlia e o vorba :ogni riccio(fiecare bucla)e un capriccio( e un capriciu)....si e tare adevarat pt ca e un...rasfatat..
daniela...waw!sunteti la nivelul 5!hahahha,tare!
fluturasha23 spune:
Va multumesc din suflet pentru toate urarile si va doresc sa vi se intoarca toate gandurile bune.
Amalia si Simona73 si de la mine!
Eu sunt mai bine dupa operatie, desi am slabit 5 kg. Nu imi vine sa cred ca am deja 17s. Mai am putin si sunt la mijlocul sarcinii. Nici nu am simtit ca sunt insarcinata de data asta, daca nu-mi crestea burta nici nu-mi dadeam seama.
Iulia e maaare, vorbeste mult, in fiecare zi ma uimeste cu noi achizitii. Poze recente caci nu am mai pus demult:
http://community.webshots.com/slideshow/578102976troWac
BraveGirl spune:
Cherie, e superb Ale al tau!
Am pus si eu cateva poze d ela turci, aici: http://picasaweb.google.ro/corinagheorghe2005/AriannaInLume#5490320055030331202
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 22+
POZE CU PRINTESA
BEBE2