*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (114)*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cherieactiv spune:

sa va fie de bine vacantele fetelor!

criss,ati vazut juma de italie!si noroc cu pozele tale sa o pot cunoaste si io...ca in 9 ani de cand sunt aici,n-au umblat picioarele mele pe unde au umblat ale voastre!super pozele,sunteti 2 fete super frumoase tu si sofi...asa e cu vacanta cu copii...sa-i lasi acas cu bunicii nooooe ok...atata timp..zic io,io n-as putea frate m-as stinge...sa-i cari dupa tine,sa stai la programul lor de masa ,de dormit...nu mai apuci sa faci asa de multe ba mai vii acasa si bosumflat si mai obosit decat te-ai dus(in cazul meu)...nu-ti face probleme ca ai folosit suzi ,asta e..e o solutie si la noi cand avem nevoie de copil rabdator si cumintel,ii inchidem gura noah ce sa faci..

anes...super baiat ai!il dai si la schimb ??'

eli maichii,mai poti?otilia?olivia?io nu mai am strop de vlaga,voi gravide??

mai,alra????????????

io-s nervoasa, sunt in plina revolta,mi-am dat seama ca sunt atat de tampita si ca ma multumesc cu atat de putin(ma refer la timpul pe care il acorda sotul familiei)...incerc sa-l conving ca nimic nu-i imposibil si nu te obliga absolut nimeni la nimic, sper sa reusesc cumva...dar la cat e de workalcoolic sau cum s-o scrie,noo stiu...gagici cu exp de genu, bagati sfaturi plssss(nu se pun cuvintele dulci ,nu-l inmoaie )...

Mergi la inceput

ocean...greva foamei???e caaaald..nu-ti face griji, din cauza asta nu au astia micii apetit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Ocean, si Remus are unele zile in care mananca mai putin, dar recupereaza ulterior. Eu ii dau doar la orele de masa sa manance, nu fug cu mancarea dupa el si nu are gustari intre mese (hai sa nu zic deloc, dar foarte rar). Si caldura poate fi un factor al ""nemancarii".

cherie, asa e, am o minune de copil, dar este foarte activ, neastamparat, insa este destul de echilibrat, lucru care ma incanta la maxim. Poze cu Ale, nu mai pui, sau nu le-am vazut eu?

criss, chiar ca ati vazut jumate de Italie! Frumoase locuri! Sofi este o bucalata si intr-adevar parea incantata de ce i se intampla! Daca ati putut face o asemenea excursie, cu umblatura multa impreuna cu ea...n-am ce sa mai zic...un copil super! Noi plecam la mare la sfarsitul lunii. Iar imi da de furca incarcatul pozelor!! Nu ma mai lasa sa incarc sau sa sterg! Am observat ca se intampla asta cand nu mai modific nimic o perioada mai lunga!

alra? ???

Poze

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008) 14+

Mergi la inceput

POZE ...pe link,insa nu stiu sa trimit exact de unde incep alea noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Cherieactiv ..ioi ce ingeras blond si bucalat am vazut , are un paaaaar si asa bronzat e un dragut de numa' .Da tu mami chiar in nici o poza ?? Din profil mai ales asa de bine seamana cu tine Ale ...din cate imi aduc aminte .Vad ca are cam aceleasi preocupari cu Sofi , animalute ,nisip,bideu ..in concediu daca disparea ceva de prin camera sigur il gaseam in bideu iar de ratuste i-a placut de numa..aveam o "garla" in spatele apartam. la mare si erau rate/gaste salbatice care se mai trezeau sa macane si noaptea iar Sofi s-a ridicat in fund adormita si le-a zis :capcap nani , nani capcap si le-a facut si cu degetelul semn sa taca ..nu zicea macmac dar asa de bine le imita cu capcap-ul ei .De vizitat aveti timp sa vizitati ca sunteti acolo dar noi nu stiu cand mai ajungem si de aia am bagat acum cat am putut

Anes asa am zis si noi ca a fost cuminte ,a fost si ea si nervoasa, plangacioasa ,indaratnica uneori dar am zis ca nu se pune la cat am umblat cu ea si cate locuri noi , oameni de toate natiile (de chinezoaice ii placea cel mai mult ca radeau mult cu ea si de bunicii italieni ca atat o mai alintau de numa ..si ei nici nu-i placea ), mijloace de transport diferite a vazut . Sper din suflet sa aveti vreme buna la mare (e tare urat sa ploua ) iar Remus sunt convinsa ca se v-a comporta si el bine cu atatea noutati in jurul lui .Poze o sa reusesti tu sa pui pana la urma .

Criss mami de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
www.mytickerz.com/tickers/g598apoijnmwai72.png" target="_blank">Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Cherie poza asta http://good-times.webshots.com/photo/2023549970104281140EzUCdg e dementiala! Cu clama aia in par...

Criss se vede ca i-a priit vacanta micutei. A fost in elementul ei: apa, soare, nisip...O dulceata de fata!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Cherie, ai o frumusete de baiat. E ca in Creanga, copil cu parul balai sa iasa soarele. Asa bucle si pulpite mai rar, cred ca-s socrii tai topiti dupa el chit ca nu seamana a italian.
Nu stiu ce sfaturi sa-ti dau ca la noi e cam invers . Poate sa i-l lasi in grija ca tu ai treaba, asta ca sa petreaca ei ca baietii timp impreuna. Dar in trei, trebuie sa aibe si el vointa.
Corina, ma bucur ca sunteti bine!
Criss, eu zic sa mai pui poze daca tot ai atatea. Macar prin voi sa imi clatesc si eu ochii.
Anes ma bucur ca ai aparut asa in forta. stai sa te tii cu doi atomici, ca are de la cine invata mezinul

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 34+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Neata fetelor!
Ca niciodata in ziua aceasta din an...PLOUAAAAAA.
Am intrat special sa va invit la o felie de tort, un pahar de sampanie (pentru copii, la gravidute ) si unul de suc. Astazi am mai adaugat o vara langa cele 31 deja existente.

Vreau sa le pup si sa le urez LA MULTI ANI si sarbatoritelor de zilele trecute, pe care nu am apucat sa le felicit...Simona73, Fluturasha sa fiti sanatoase si fericite alaturi de famiile voastre frumoase!

Am vazut poze cu doi frumosi Sofia si Ale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

La multi ani, Amalia scumpa! Sa traiesti mult si bine alaturi de familia ta draga!

Vazut poze cu 2 italieni Sofi si Ale si m-am topit cat sunt de frumosi si dragalasi. Cherie, pune poze mai des ca ai cu ce!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

La multi ani Amalia draga ! Sa ai parte de un an bun si frumos fara evenimente neplacute
La multi ani Fluturasha si Simona73 !Sa fiti sanatoase si fericite alaturi de cei dragi !
Otilia poate mai pun daca ma lasa Sofi

Criss mami de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii
www.mytickerz.com/tickers/g598apoijnmwai72.png" target="_blank">Sofi

Mergi la inceput