*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (114)*
Raspunsuri - Pagina 14
Otiliav spune:
Neata!
Asa este, mai am putin si intru in luna a 9-a 
Maine insa pleaca mama, rama o zi singura cu fetele dupa care vine soacra 1 luna ![]()
Fluturasa, Corina, ce dragut ca ati pus poze.
Fluturasa, are un par Iulia si niste ochi
. Eu numai copii cu 3 fire in cap stiu sa fac. Avantajul ca par bebelusi mai mult timp.
Corina, ce burtica mare pentru cat esti tu de slaba. Si ce cute are Arianna la picioare. Aa uitam, mie imi plac la nebunie cand sunt bronzata sa port sandalele albe cu toc dar comode. Ale tale sunt exact cum as vrea si eu unele insa nu pot purta acum.
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 35+
Iulia Alexandra
BraveGirl spune:
Otilia, dimineata nu prea am asa burta, dar dupa ce bag in mine, desi jumatate vomit, ma umflu f tare. sunt mandra de burtica, ca la Arianna tanjam sa am. Sandalele le-am luat mai mult pt ca isi luase sotul incaltari si i-au dat cupoane valorice cadou care expirau dc nu le foloseam. Am zis ca nu pot eu sa port toc, dar cd le-am incaltat erau super comode. sunt de material, deci au viata scurta fiind albe, dar mi s-au parut super pt vara.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
22+ 
POZE CU PRINTESA
BEBE2
oceanborn spune:
Neata!
cu scuzele de rigoare pt intarziere:
Amalia , La multi ani cu sanatate si bucurii!!!!
Fluturasa, La multi ani , sanatate si sarcina usoara in continuare!
Am vazut poze frumoase cu Iulia, a crescut intr-adevar si are un par frumos , nu v-a parut rau s-o tundeti?e clar , pe caldura transpira rau astia mici .
Cherie ce carlionti!!!!!lasa povestile cu riccio/capriccio, al meu la 3 fire(ondulate :D) e plin de figuri si gata non stop de actiune, Ale
e un frumos si un dulce .
nu mai zi ca Ale nu e cumintel, l-am vazut eu cum se joaca pe plaja!, cum sta pe bordura!!! cand al meu ori fuge prin apa, ori prin nisip cu cate o lopatica in mana, de jucat cu uneltele ma joc eu in timp ce tati fuge cu el:D, iar pe langa borduri, urca , coboara pana se impiedica si se mai linisteste. al meu clar are piper in fund...ma rupe!
A, saptamana asta s-a imprietenit cu colacul, il ia si-l trage dupa el in apa.. ar sta doar la balaceala.
Bravegirl frumoase pozele, am vazut si o burtica si pe Arianna
, tare dulce, in actiune, mare serioasa pe toace:D
Criss e nasol ca ati prins chiar perioada aia de frig, pe de alta parte bine pt ca ati vizitat multe locuri faine pe care nu ati fi apucat sa le vedeti daca era soare si vreme de plaja, frumoase pozele, Sofi e o dulceata iar tu ai un zambet radiant!
Al meu habauc nu ma lasa sa-i schimb pempi, de olita nici nu poate fi vorba, cand e in fundu' gol nici vorba sa se aseze pe ea, imbracat se pune, o foloseste pe post de palarie. cand e de schimbat pempi , mai ales dupa ce face caca , o ia la sanatoasa, ori se ascunde, ori sta departe de mine nu cumva sa se desparta de minunea tocmai facuta. umplem baia de caca uneori asa se zbate sa nu ii dau jos pempi.. ce sa ma fac cu el? nu tip, nu-l cert, ii spun frumos ce trb sa facem si ca maine face unul nou sa nu-si faca griji dupa cachi, degeaba..
nu mai stiu ce vroiam sa scriu..
va pup!
BraveGirl spune:
Ocean, asa face si Arianna. isi ia pozitiz de 'produs' si cd termina nu lasa pe nimeni sa se apropie. e circ pana reusesc sa o schimb. Nu vrea la olita, dar nici in Pampers nu mai vrea. a invatat sa si-l scoata, asa ca i-am luat din ala chilotel, fara arici, de care trage pana reuseste sa-l rupa dar tot nu poate sa-l dea jos.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
si
22+ 
POZE CU PRINTESA
BEBE2
babyzapi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oceanborn Al meu habauc nu ma lasa sa-i schimb pempi, de olita nici nu poate fi vorba, cand e in fundu' gol nici vorba sa se aseze pe ea, imbracat se pune, o foloseste pe post de palarie. cand e de schimbat pempi , mai ales dupa ce face caca , o ia la sanatoasa, ori se ascunde, ori sta departe de mine nu cumva sa se desparta de minunea tocmai facuta. mami de Thomas Ogni donna ha un paio d’ali chiuse dentro sè |
Parca ai vorbit de fi-miu! exact la fel si al meu
babyzapi spune:
BraveGirl foarte frumoase pozele, o vacanta reusita! Arati foarte bine, burtica e vizibila de pe acum foarte bine si Arianna e super dulcica. Cat de curand te lasa fara sandalele ![]()
oceanborn spune:
aa, deci nu-i singurul care nu se poate desparti de capodopera
. citisem mai demult despre "atasamentul " asta. la noi schimbatul pampersului se lasa cu transpiratii din partea mea.
Cat despre greva foamei..de vreo 3 zile mananca mai bine(adica, cate ceva), saptamana trecuta m-au trecut toate apele cand l-am cantarit, cu 400g mai putin decat in urma cu 1 luna.. cu toate ca au spart gingia de mai multa vreme, l-au sacait urat caninii, caldura si uite asa, al meu nu mananca daca il deranjeaza ceva. nu umblu cu mancarea dupa el, gatesc mai multe feluri pt ca nu vrea sa manance orice si ii dau la ora mesei. intr-o zi a stat nemancat 8 ore(atunci chiar am umblat cu mancarea dupa el ca incepeam sa ma disper). am zis ca-l duc la dr, dar vad ca de 3,4 zile nu mai e cu mana in gura, nici nu saliveaza si s-a pus si pe mancat.. mai astept vreo saptamana apoi vedem.
Amalia spune:
Neata mamicutelor!
Multumesc mult pentru urari!
Multa sanatate si toate cele bune si voua!
Otilia, wow ce putin mai ai!
Multa sanatate si o sarcina cat mai usoara pe final!
Bravegirl ai o burtica foarte frumoasa! Iti sta foarte ine graviduta! Ma bucur ca te simti bine!
Eli pup o burtica miscareata!
O poza cu ea cand ne arati?
Luca n-are treaba cu facutul la olita. Se aseaza pe ea, il mai pun si fara pampers, dar n-a facut niciodata, asa ca-l las in ritmul lui.
Sta bine cu mancatul, are deja 8 dinti si 4 masele.
babyzapi spune:
Ocean OMG! 8 ore fara sa manance!!?! teribil! Ma bucur ca incepe sa manance mai bine Thomas si sper ca in curand sa devoreze tot ce-i pregatesti 
Otiliav spune:
Manumanu, multa sanatate si bucurii in viata!
Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 35+
Iulia Alexandra